stress

nu har jag inte skrivit sen i lördagsdag. så nu ska jag försöka sammanfatta vad som ha hänt de senaste dagarna. efter jobbet i lördags stressade jag hem en snabbis och sen ut till amandas land för lite födelsedagspartaj! det blev grillning och alkohol, alldelens för mycket alkohol för min del. söndagen mådde jag pyton hela dagen, konstant illamående hela dagen. jobbade 17-22, sjukt jobbig när man mår illa och magen gör ont är uppsvullen för att man har druckit hur mycket vatten som helst. men jag överlevde. sen var det raka vägen hem och hoppa i sängen för igår blev det jobb 7-13. så jävla jobbig dag. kaos på jobbet eftersom en var sjuk så var vi en kort, sen var varorna försenade så de kom inte förrens halv 8 isstället för typ halv 7 så stressigt var det. sen mådde jag ine vidare, huvudvärk, illa mående, frös och kände mig febrig. övervägde att gå hem, men kände att det var tillräckligt med kaos som det var så kämpade mig igenom dagen som inte var så lång och sen åkte jag hem och la mig och sov i 2 ½ timme. idag har jag fortfarande huvudvärk och känner mig febrig. dock har jag ingen feber. hatar att vara "på väg att bli sjuk". för man mår dålig men samtidigt är man inte så sjuk så man bara vill sitta hemma eller sjukanmäla sig från jobbet.

skulle träffat annso imorgon men fick ett direktboknings sms från jobbet. så ska jobba 7-15. så mina tre dagar ledigt i rad sprak ganska snabbt. lite tråkigt med tanke på hur fint vädret är. men ska träffa annso på torsdag i stället och då sa vi sola om det fortfarnde är fint väder, wihoo!

puss!

Dålig dag

Känner att det inte riktigt är min dag idag.. Har bränt mig på grillen idag, 2 gånger. Sp nu har jag ett brännmärke på vänster armbåge och ett mitt på höger underarm. Tjusigt, hoppas bara att det inte blir någon blåsa. Sen som att det inte är irriterande nog så lyckades jag paja en av telefonerna här på jobbet genom att tappa den i marinaden efter att jag spettat revben. Mindre lyckat faktist. Går att ringa till den men man kan inte svara eftersom det inte går att trycka på någon knapp. Just nu har jag rast, ska snart knata ner för 45 minuter på färskvaror och sen en timme på frukt och grönt. Efter det ska jag racea hem och hämta min alkohol och fräscha till mig något innan jag åker och firar Amanda. Puss!

stressigt

hemma efter ett stressigt slut på jobbet. kvällem började lugtn och jag hann med det jag skulle göra gott och väl. sen när kl vart 21.00 blev det stresssigt som tusna att fylla på allt kött, köttfärs, tömma wienebrödsskpet, stänga av värmeskåpern, tömma diskmaskinen och lite annat. sen kom det såklart kunder som skulle krångla 20 minuter innan stängning, vilket gjorde att jag inte hann göra några saker jag hade tänkt. sen när vi stängde och gick förbi kassan så blev jag glad. glad att jag inte satt i kassan idag. för när vi stängde var det fortfarande kunder i affären och långa köer i kassa trots att vi hade 3 kassor öppna. en annan kunde traska hem, medans de andra fick jobba vidare. skönt för mig, synd om dem.

Puss!

planering

håller på att plocka ihop lite grejer jag ska ha till midsommarafton och midsommardagen. har packat en väska med kuddar och täckte inför midsommardagen, samt lite kläder som jag ska släpa med mig hem till marcus. kläder som jag ska ha på mig på midsommarafton och kläder jag ska ha på midsommardagen. måste även åka och hämta min alkohol som jag så smart har lämnat hemma hos pappa. sen måste jag göra rent mammas elgrill som jag också ska köra över till marcus eftersom vi ska anväda den på midsommarafton. sen ska jag även handla potatissallad och allt sånt imorgon efter jobbet. nu hoppas vi bara på fint väder så ska det nog bli en riktigt lyckad midsommarhelg!

snart ska jag traska ner till ungdomsmottagningen och skaffa nya p-piller, sen blir det hem och tvätta grillen och sen blir det jobb 16-22. meningsfull dag? nää, inte direkt.

puss!


linser

idag har jag letat cykel med marcus, men han hittade ingen som han ville ha som inte kostade skjortan. sen åkte vi till stan och jag hade tänkt att äntligen ta tag i migsjälv och fixa linser. men när jag kom till optikern så sa de att efterso det tar tid att välja ut linser och lära sig hur man använder och de typ inte hade några linsmänniskor som skulle jobba i sommar så får jag komma tillbaka i slutet av augusti. kul, väldigt kul. när jag tillslut lyckades släpa mig dit liksom. aja, 2 månader ska jag väl klara mig med mina brillor.

ikväll har vi varit hos marcus pappa som fyllde år igår. det bjöds på tacos och jordgubbar till efteråt, smarrigt! sen kollade vi på twilight innan  vi åkte hem.

nu smutar jag på en kopp te som tröst till min mage som började göra ont.

puss!

the end

idag är jag ledig och egentligen skullle jag, amanda, rebecka och sara ut och äta på grappa kväll. men det fick skjutsas upp tills på torsdag istället. så istället ska jag möta upp sara och rebecka när rebecka har slutat.

just det! här om dagen bokade jag och marcus biobiljetter till sista harry potter filmen den 13de juli. fatta att det är slut sen? vi har ju liksom vuxit upp med harry potter böockerna och filmerna och nu är den sista här. känns ju helt sjuk egentligen? hoppas bara den är riktigt bra så det blir ett bra slut på det hela! :)

puss!


brasserie

gårkvällen var great! började med tacos och förpärla hos annso, sedan fick vi skjuts till brasseriet där vi dansade loss resten av kvällen. tro det elller ej men jag hade inte ont i fötterna fast vi dansade i cirkus 3 timmar och inte var jag bakis idag heller, sköönt! kul va det!

idag har vi firat marcus mamma som fyllde i torsdag. kakor och tårta, mums! skulle firat kjell på måndag men det blev flyttat til tisdag för att marcus ska jobba på måndagkväll. istället blir det tjejkväll med amanda, rebecka och sara. det är på tiden, träffade amanda på studenten och de andra har jag nog intre träffat på typ 2 veckor? är väl så det är när man blir "vuxen" mer tid åt jobb och mindre tid att träffa folk, suger men är sant. blir ju inte bättre av att alla mina vänner jobbar på olika jobb med olika arbetstider.

nu ska jag kolla på film och vänta på att pappa ska ringa och be mig skjutsa hem dem.

puss!

Förpärla!

img_8751 (MMS)

Förpärla!


helg

så var det helg.
jobbade 8-14, kassa,rast, kassa, kolonial, lunch, bröd, kassa, sluta. morgonen gick snabbt och tiden flög förbi, skööönt!
nu blir det 4 dagars ledighet också jävligt skönt. efter de blir det 6 arbetsdagar i rad. ikväll blir det tacos och utgång som jag har nämt ett antal gånger, haha! imorgon blir det fira marcus mamma, söndag fira min "farbror" och måndag fira marcus pappa. sen ska det väl hinnas med lite andra saker också.

nu håller jag på och fixar mig inför kvällen, eller ja egentligen är jag klar. ska bara sätta på mig mina strumpbyxor. så nu väntar jag bara på att annso ska komma hem så jag kan åka över till henne och korka upp vinet. dock saknar det kork, men ni fattar vad jag menar!

Puss!

 


tandläkare

kom precis hem från tandläkaren, så nu är man bedövad i halva ansiktet. eller iaf halva näsan, halva överläppen och ena kinden. gud va jag inte tycker om ni tillfälliga tandläkare. hon kan inte svenka ordentigt så man fattar inte vad hon säger, sen fattar hon typ inte vad jag förklarar och sen verkar hon allmänt förvirrad. sen istället för att hn berättar vad hon har gjort så gjorde tandhygienisten det när jag var halvvägs ut genom dörre. ska få en ny kallelse om 4-6 månader och om kallelsen är till henne så ringer jag och kräver min vanliga tandläkare...

filmen i tisdags var bra förresten. tror att om man älkar pirates filmerna så skulle man nog älska den här också. själv gillar jag dem och skulle nog inte rekomendera någon att se den på bio om man inte älskar de andra filmerna.

igår var det jobb 7-15. sen åkte jag hem till pappa och satt i bilen  i en kvart och väntade på att det skulle sluta regna eftersom jag varken hade jacka eller paraply. men eftersom det inte slutade så fick jag springa i regnet, fuktigt och skönt. sen körde jag över mina grejer till mamma, en dag tidigare än vanligt. EFtersom mamma åkte till tyskland igår morse så jag är kattvakt åt Nessie, that´s why. Vid halv 6 kom marcus och då hade jag gjort hemmagjord pizza. efter maten skulle vi kolla på film, men jag somnade i soffan kl 7. sen vid 9 tyckte marcus att jag skulle ta och lägga mig i sängen istället. så sov väl av och till mellan 9-11, eftet det som jag som en stock till halv 7 imorse när jag skulle skjutsa marcus till jobbet. sen åkte jag hem och sov till halv 8 för att sedan gå upp och göra i ordning mig innan tandläkaren. så man kan nog säga att jag inte har fått förlite sömn iaf. hahah!

imorgon blir det jobb 8-14, sen blir det hem och duscha och fixa i ordning sig innan marcus skjutsar mig till annso för middag och utgång med henne, idag och emma. taggad? yesbox!

nu ska jag ta och plocka ögonbrynen innan det är dags att fixa matlåda till ikväll och imorgon och framförallt lunch till idag!

PUSS!


rensat

igår inhandlade jag vinet jag ska ha tills på fredag och det som blir kvar tar jag helgen efter när vi ska fira amanda. tänkte att jag skulle vara ute i god tid eftersom det lär vara ganska rensar på systemet nästa vecka inför midsommar. tänk på det gottfolk!

idag blir det jobb 15-18, sen skulle vi egentligen på gå bio med anna och simon. men de bangande, anna var tydligen tvungen att träna. så det blir bara jag och marcus istället. nya pirates of the caribbean blir det. dock slutar den 23 och jag upptänkte precis att jag hade fått en tid i fastpool imorgon 7-15, suck.. hade egenltigen planerat att åka till lager 157. men får bli efter jobbet istället, det funkar ju också.
sen på torsdag ska jag till tandläkarn igen och på kvällen blir det jobb. på fredag blir det jobb till kl 14 sen ska jag hem och duscha och fräscha till mig för på kvällen blir det utgång med annso, emma och ida. woop woop!

känns som att det hänger regn i luften, bara väntar på att det ska bryta ut. fast jag hoppas såklart att det inte gör det. blir inte så skoj när jag ska cykla till jobbet då..

puss!


planer

nu har jag duschat så är lite fräsch en stund iaf!
ikväll ska jag hänga med amanda, vad ska vi göra? ja det återstår att se. antagligen blir det ganksa lugnt eftersom jag är trött efter mina två arbetsdagar i hettan och för lite sömn samt för att amanda ska jobba kl 8 imoron om jag inte minns helt fel.

har många grejer inplanerat kommande helger.
fredag nästa vecka ska vi ha en tjejkväll annso, emma ida och jag. med mat och utgång i think!
på lördagen blir det fira marcus mamma. på söndagen blir det ut på landet och grilla och ta igen lite missade födelsedagar på pappas sida av släkten.
helgen efter det är det midsommar. då blir det grill med annso, kp, emma, klas och marcus på midsommarafton. på midsommardagen blir det att fira amanda som fyller 20 år.
helgen efter bir det bara en massa jobb.
helgen efter det på lördagen blir det 30+30 födelsedagsfest. min bror och hans tjej som fyller år.
känns skönt att ha något att se fram emot nästan varje helg. kommer bli awesome!

puss!

 



avis

har precis tryckt i mig en liter jorgubbar som tröst för att jag inte var en av de som tog studenten idag. jobbade som sagt 7-17, stressigt och svettigt även idag. har grillat massvis med kyckling för att idag skulle typ varannan kund ha kyckling. baguetterna ska vi inte ens tala om, sinnes sjukt va mycke vi sålde idag.

på rasterna har jag suttit på facebook och kollat på alla glada studenter medans jag muttrar bittert för mig själv. så himla avis så det finns inte. inte ens fick man stå och kolla på alla medans de åkte på sina flak. eller jo, efter jobbet åkte jag en omväg genom stan och fick se några flak från eskil. på ett flak såg de inte ens glada ut, var ju så att man blev arg nästan.

puss!


Äntligen

Så var denna arbetsdag äntligen slut. Pappa var snäll och bjöd mig på kebab med bröd efter jobbet, satt fint kan jag lova! Dagen har faktiskt gått förvånadsvärt fort. Har hoppat omkring bland avdelningarna, först färskvaror, sen kolonial, sen kassa, sen bröd, sen kassa, sen mejeri och sist kassa ännu en gång. Så himla varmt är det i affären, dessutom har vi långbyxor och skjorta som släpper varken ut eller in luft, det blir svettigt kan jag lova. Nu när jag har fått mat i magen ska jag nog ta och gå och lägga mig för ska upp 6 imorgon för champangefrukost. Nej oj, det var ju alla blivande studenter, själv ska jag jobba 7-17 i bastun. VILL OCKSÅ TA STUDENTEN IMORGON!!! Puss!

Lunch

Lunchrast nu, bara 7 1/2 timme kvar.. Slapp brödet iaf, eller nästan. Ska vara där mellan 2-4! Sen blir det kassa och 30 minuter på mejeri! Puss!

Ångest

Har sån himla ångest för att åka till jobbet imorgon. De var så snälla och gav mig två pass på rak så ska jobba 7-21, som att inte det är jobbigt nog så ska jag vara på brödet 7-16. Hatar bröd... Får iaf skjuts till jobbet, alltid något... Puss!

inlägg

dagen idag har varit seg som tusan! bara latat mig i soffan har jag gjort. tänkte köpa jordgubbar men det kostade 45 kr litern men då könde jag att det var lite väl dyrt, så jag åt nektariner istället!

Slängde iväg ett sms till annso och frågade om vi skulle dra ihop en tjejkväll nästa fredag. fick svaret att hon, emma och ida kunde. top notch! tänk att ibland ska det vara så lätt att planera, nu ska jag bara se till att fixa med min tid på lördagen när jag ska jobba 7-15. försöker hitta människan som ska jobba kväll, lättare sagt än gjort faktiskt. men jag jobbar på det! blir troligen att äta middag tillsammans och sedan gå ut! wiho!

därför funderar jag på vad jag sak ha på mig och då tänkte jag på mina nya skor. dock glappar de i hälen så behöver fixa ett inlägg. kom ihåg det ronja, kom ihåg!

puss!


Ledig

Är ledig idag och hade tänkt åka till sundbyholm och sola hela dagen. Detta ändrades ju ganska fort eftersom vädret ser för jävla tråkigt ut. Enda lediga dagen på hela veckan, såklart är det inte fint väder då.. Suck.. Puss!

jordgubbar

har invigt ett par av skorna som kom igår, detta resulterade i en blåsa på ena lilltån! jag gillar dem, men skavsåren kan ta sig! förresten så fick jag tag i mina efterlängtade jordgubbar igår, så blev jordgubbar med grädde efter jobbet.

idag har jag marcus och hans mamma varit en sväng på tuna park. marcus skulle köpa en studentpresent så vi gick runt där en sväng, sen skulle jag in en sväng på systemet och efter det bjöd marcus mamma oss på slagsta glass, mums! konstigt nog så hade de inga snäckor, så om man ville ha t.ex. en jordgubbssnäcka så fick man den i en gammaldagsvåffla istället. blev em jävla massa mjukglass kan man säga. nu håller vi gå och slappar innan vi ska äta en sen lunch innan vi ska åka till våra jobb. idag blir det 16-22.05 för min del, segt!

puss!

skor

igår hängde jag med annso. vi la oss ovh solade på hennes bakgård i från 11 till cirkus halv 2 tror jag. sedan gick vi in och byta kläder och fräschade till oss lite för att gå ner på stan en sväng. jag köpte lite låga strumpor och en deo, sen tänkte jag köpa jordgubbar men fanns ju inga jordgubbar på stan så tänkte att jag får väl köpa på jobbet istället. blev en sen lunch på subway innan vi traskade hem till annso igen. sedan satt vi och blädrade lite i korsordstidningen som johanna var med i. sen vid halv 5 var det dags att dra sig till jobbet för min del. men tror ni att det fanns jordgubbar? nepp, skapligt besviken blev jag. får göra ett nytt försök idag innan jag ska jobba 15-21.

nu på morgonen har jag varit och hämtat ut ett paket från h&m. paketet innehöll ett par short som var för stora och får åka tillbaka. sen ett 10-pack vanliga svarta strumpor som var på rean. sen två par skor, båda är svarta med kilklack. det ena paret är i mocka och har lite högre klack än det andar paret. det ena paret känns lite mer som festskor och det andar paret som lite finare vardagsskor.

puss!




sadface

sadface. big brother finalen slutade inte alls som jag ville. ville att martin skulle vinna, peter tvåa och simon trea. trodde att det skulle bli simon som vann, martin tvåa och peter trea. istället vann simon och martin kom sist. japp, big brothet nörd är vad jag är. lite sorgligt nästan att det är slut. vad ska man nu följa om kvällarna? eller det kanske är det som är bra. man kan vara ute och njuta av sommarn istället för att sitta framför big brother.

puss!


final

igrår jobbade jag 7-15, efteråt skulle jag hem till marcus en sväng innan vi tog oss ut till sundbyholm för att grilla. det var ju inte att rekomendera att åka bil i stan vid halv 4 igår. provade tre olika vägar och det var totalt stopp på alla tre. tog mig säkert en halvtimme att komma från coop till marcus. extra härligt när man sitter i en varm bil utan ac!

ute i sundbyholm bjöds det på grillad kyckling, riktigt smarrigt! vi tog oss även en sväng ner till hundbadet och badade Eddie, det gillade han tok mycket! när det blev aldelens för mycket mygg och jag började bli trött drog vi oss hemåt. landade i marcus säng och där låg jag resten av kvällen utslagen av värmen och trötthet. tänkte att eftersom jag skulle börja kl 8 idag kunde jag ju vara vaken till 23 iaf, men icke sa nicke. 22.10 väcker marcus mig och säger åt mig att gå och borsta tänderna och ta av mig mina vanliga kläder. hade somnat medans vi låg och kollade på tv i skumaste sovställningen också.. ändå var jag lika trött idag!

idag blev det jobb 8-17. sprang fram och tillbaka mellan kassan och färskvaror hela dagen kändes det som. för av någon jävla anledning hade jag fått kassa nästan varannan timme. dagen flöt iaf på ganska bra och kändes inte allt för lång. efter jobbet köpte jag med mig en ben&jerry´s som jag ska smaska på framför big brother finalen ikväll! men först, Tacos!!

puss!

Titta vad jag hitta i aftonbladet, roligt! :)


sunshine

igår var jag och kollade på rekarnesbal. lite avis blir man. kommer ihåg hur fin man kände sig och hur härligt det var att bli ompysslad hela dagen. fint väder hade de också som pricken på i:et! efteråt blev det grillning, smarrigt!


idag åkte jag och marcus till rebecka och la oss och solade på hennes altan och gräsmatta. sedan lite senare kom även amanda när hon såg att vi var hos rebecka. man känner verkligen att det är i början av sommaren. för i slutet av sommaren kan man ligga i solen hur länge som helst och bara njuta. idag låg jag väl stil i ca 10 minuter innan jag var tvungen att resa mig upp och gå omkring för att sedan lägga mig en liten stund igen. inget tålamod här inte! är så otroligt skönt väder, idag var första gången jag gick barbent i klänning i år. frös inte en sekund! inte ens när man var i skuggan, det gillas!

dey fina vädret ska ju forsätta även imorgon, men då är det jobb 7-15 för min del. men det kan ju va bra det innan man har vant sig vid värmen så man inte bräner sig eller får solsting eller något likanande. sen på kvällen ska vi eventuellt åka ut till marcus mamma och erkki i deras husvagn för att grilla, mums!

ikväll blir det fotbad, ska bli skööööönt!!

puss!


ompysslad

snart dags att cykla till jobbet. kvällens motivation blir tanken på pepparsteken jag ska få trycka i mig efter och vi får inte glömma chokladtryfflarna, mumma!

idag kör vi på öppna skor, mina stortårs önskemål. ont som tusan gör de. den vänstra har varit riktigt bårkig sen jag var på krogen sist och blev trampad på tårna ca en miljon gånger. borde kanske ge dem ett fotbad och lite ompysslande?

puss!


Jernberghska

idag är det lill-lördag, eller för min del i stortsätt en helt vanlig onsdag.
har varit lite hurtig nu på morgonen, cyklade från marcus tll triangeln för att ge honom hans nyckel, där köpte jag frallor som jag sedan åt upp när jag hade cyklat hem. grymt jobbigt att cykla ute idag, blåser som tusan!
var ju dessutom hurtig igår med, cyklade från pappa till jobbet och sen när jag lsutade cyklade jag heeela vägen hem till marcus.

idag blir det jobb 16-21, sem blir det att racea hem på cykeln för att möta upp marcus, pappa och ann-sofie för att äta en väldigt sen middag på jernberhska. våran otroligt försenade "påskmiddagsfirande" eller vad vi ska kalla det.

puss!


RSS 2.0