Onda fötter

Mina fötter värker som bara den och jag är dunder trött. Segaste dagen idag alltså. Tiden gick fort 7-10.45 när jag var på charken men mellan 10.45-19 kändes det som att tiden stod still emellanåt. Kan bara säga att lyckan var stor när klockan blev 19 och jag äntligen fick åka hem. Just nu kollar jag på grey's anatomy sen blir det sängen direkt. Så jag orkar upp och jobba 8-18 imorgon. Sen ska jag träffa annso som jg inte gjort på typ 2 veckor. Verkligen på tiden alltså!

Puss


50 h

Såååå trött!! Som vanligt alltså.. Denna vecka kommer blir tung! Längtar tills fredag kl 13.00 då jag tar helg och då kommer jag ha jobbar 50 timmar den här veckan.. Massor som är sjuka på jobbet så igår när jag skulle ha jobbat 7-12 och 16-20, som innebar mejeri på morgonen och kassa på kvällen men så blev det icke. Blev mejeri 7-12, chark 13-16 och frukt och grönt 16-20 eftersom folk är sjuka på charken och frukt och grönt. Idag skulle jag ha inventerat 7-16 men när jag satt och vänta på att få sätta igång kommer chefen och ber mig byta om och vars på frukt och grönt istället. Sen imorgon skulle jag jobba 10.45-19.00 men han bad mig börja kl 7 istöllet och köra till 19. Ibland är man för snäll alltså.. Men man får ju iaf pengar för allt slit och jag är ju iaf ledig heeela helgen!

Igår fick jag sällskap av Frida här hos mig och vi somnade ganska sent så idag är jag jätte trött så i kväll kommer jag nog somna tidigt och sova riktigt gott!


Bakis

Huvudvärk.. Tror jag börjar bli gammal och inte tål lika mycket alkohol. Var ju ute igår med Cajsa och Sarah. Drack en hel del men blev inte speciellt packad och ändå har jag en svag huvudvärk idag.. Bläää! Men hade iaf en riktigt trevlig kväll igår.

Just nu har jag precis tryckt i mig min frukost. Ska kolla lite på tv sen göra mig i ordning för dagen. Ikväll ska jag träffa Sara Amanda och Rebecka. Var typ århundrader sen vi träffades allihopa, eller det känns så iaf.

Puss


Frukost

Sitter på jobbet och äter frukost. 7-16 är dagens jobbplaner, sååå taggad. Usch nej, är astrött och fryser som bara den. Termometern visade -3 i morse, då ville man knappt kliva upp ut sängen. Blev inte direkt varmare när jag kom till jobbet och Claes ringde och sjukanmälde sig så jag fick hoppa in i mejerikylen. Fyfan, man fryser ihjäl där inne nu på vintern. På sommarn är det iaf genomlidit men inte nu.. Har jag tur behöver jag bara vara där fram till lunch, men det återstår att se.

Kvällens planer är iaf utgång med Sarah och Cajsa, eventuellt Sara också. Kan inte påstå att jag är peppad, vill bra sova! Men inorgon är jag ledig så då blir det sovmorgon. Plus att man ska ställa om klockan i natt så en timmes extra sömn, lycka!

Puss!


Torsdagsfika

Sitter hemma hos mamma i soffan och har precis ätit mat. Hade ingen lust att åka hem och laga mat till mig själv idag så bjöd hem mig till mamma istöllet, haha!

Jobbade 8-15 idag, ganska kort pass. Riktigt skönt måste jag säga. Speciellt eftersom jag fick sluta tidigt, tummen upp för det!

Nu ska jag bjuda mamma på fika som jag köpte med mig från jobbet. Wienerbröd och bulle, sen en god kopp te till det. Mums!

Puss


Trötta ben

Hatar att tvätten aldrig hinner torka helt under tvättiden så nu hänger det grejer överallt i mitt vardagsrum. Snyggt snyggt!

Amanda kom över när hon hade slutat, vi mumsade i oss Tacos och landade sedan i soffan för film, snack och mys. Sedan släppte hon av mig nere på always fitness strax innan 21. Så mötte jag upp My där för ca 1 1/2 timmes gymande. Helt slut i benen och jag kan tala om att det inte är det roligare att gå upp för alla mina trappor när man tränat slut på benen. Tror på träningsvärk i benen imorgon iaf!

Nu sitter jag med en kopp te och en knäckemacka framför house och varvar ner lite innan jag ska hoppa i säng.

Puss!


Ledig

Sitter med en kopp te framför tvn och väntar på att få springa ner i tvättstugan igen. För när man är ledig måste man såklart tvätta, Boring!

Sen lite senare idag ska jag träffa Amanda när hon slutat jobbet. Sen ikväll vid 9 ska jag möta upp My för lite träning.

Puss


Kaos

Känner att mina känslor är ett enda stort kaos just nu. Är arg, glad, ledsen, besviken, trött, ängslig, irriterad, allt på samma gång helt enkelt. Är väl inne i en känslomässig svacka helt enkelt, sånt som händer ibland.

Jag som aldrig har haft problem med att vara ensam har helt plötsligt fått ångest av att komma hem från jobbet och behöva gå och lägga mig ensam. Hatar det!

Farfar är sjuk och jag har väl inte riktigt insett hur allvarligt det är förrens de senaste dagarna. Han har under det senaste året blivit väldigt anfåd för minsta lilla. När han gick till doktorn så visade det sig att han hade någon obotlig lungsjukdom. Men jag fattade inte riktigt vad det innebar men att han gradvis skulle bli sämre men att det inte skulle gå så fort. De senaste dagarna har jag fått reda på att hans sjukdom gör att hand lungor krymper och därför andas han så tungt. Detta gör även att han inte kan syresätta sitt blod ordentligt, som kan leda till skador på organen. Därför har han nu fått syrgas som han ska ha 16 h om dygnet. Detta hjälper inte mot att lungorna krymper men det hjälper till att syresätta blodet så att kroppen slipper fler skador. Farfar som är envis och inte klarar av att sitta brevid och kolla på när andra sliter ska ju såklart hålla på och hjälpa till fast han egentligen borde vila. Man vet inte hur lång tid han har kvar men om man ska lyssna på min faster när hon pratar så låter det som att vi ska vara glada om han orkar med julen och överlyckliga om han orkar med nästa sommar. Som han förövrigt såklart planerar för själv. Min älskade lilla farfar. Fuck alla sjukdomar i världen. Fuck fuck fuck!

Förresten, nu är allt bestämt blir flytt nyårshelgen. Borde få nyckeln på fredagskväll den 28.

Puss


Kebab

Hade precis lagat middag och lagt upp maten på tallriken när My ringer och frågar om vi ska mötas upp och äta kebab innan vi ska på bio. Så skrapade ner maten i en matlåda och mötte upp henne och My för en kebabtallrik på Phoenix. Satt fint i kistan kan jag lova. Sen gick vi till bion och kollade på bitchkram. Helt okej film, ingen toppen film kanske men helt okej.

Nu har jag landat i soffan med en kopp te och känner hur söndagsångesten kommer krypande igen.

Puss


Söndag

Så var den här veckan också slut då. Hade en trevlig kväll hemma hos Johanna och va hemma vid 2-halv 3 i natt. Vaknade imorse och var dödstrött men inga direkta känningar efter alkoholen iaf, så det är ju skönt.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på reprisen av x factor. Söndagsångest har jag också. Fan.

Ikväll blir det eventuellt bio med Sarah och My. Sen nästa vecka är det fullt upp med jobb.

Om jag inte redan har sagt det så verkar det som att tjejen som var och kolla på min lägenhet ska ta den, lutar även åt att hon tar den från 1 januari. Då blir det flytt för mig 29 december, spännande!

Nu ska jag ta och försöka dämpa söndagsångesten på något sätt, puss!


Helgen är äntligen här!

Som jag har längtat efter att vara ledig. Igår jobbade 7-20 och satt i kassan istortsett från 12 till 20. Snacka om att jag var helt slut i huvudet efteråt, hur mycket folk som helst och jätte stressigt emellanåt.

Efter jobbet mötte jag upp My för att träna lite, blev inte så länge efter som klockan var mycket och My skulle iväg. När jag kom hem slängde jag ihop en cheesecake till kvällens "kräftskiva". Första gången jag gör cheesecake själv och andra gången jag gör det över huvudtaget så hoppas att den blir god!

Annars idag så ska jag ner till makeup store på sminkkurs och sen hem och städa lite för det ska komma en tjej och kolla på min lägenhet kl 13. Spännande!

Puss


Bio

Är besviken på min träningsvärk sen igår. Har väldigt ont på insidan av låren annars är det nästan inget. Så hårdare träning på fredag helt enkelt! Dock har jag väldigt ont i benhinnorna och det suger.. Hade väldiga problem med mina benhinnor de sista 4-5 Åren jag spelade handboll och de sista åren jag spelade handboll. Gick till sjukgymnast och grejer men det blev inte böttre. Nu när jag typ inte har tränat ordentligt på 3-4 år tycker jag att det borde vara bra med benhinnorna men uppenbarligen inte, fan alltså..

Idag har jag iaf jobbade 9-19, lugnt som tusan och kändes som att vi var hur många som helst som delade på minimalt med arbetsuppgifter. Men men, arbetsdagen tog slut tillslut.

Efter jobbet åkte jag hem och tog en snabbdusch och fräscha till mig lite innan jag mötte upp Sarah och My för lite Spicy innan vi tre och Julia gick på bio. Vi kollade på Ted, riktigt störd och roligt film! Rekommenderar den till alla som har lite snuskig/barnslig humor eller skrattar åt samma saker som mig.

Vi bestämde oss även för att vi ska på bio på söndag igen och se bitchkram om jag minns namnet rätt. En riktigt fullspäckad vecka det här, gillas starkt!

Nu ska jag krypa ner i min stora varna säng. God natt!


Effektiv dag

Har fått mycket gjort idag. Först jobb 7-12 Sen en sväng till systemet för att inhandla alkohol till helgen. Sen åkte My och jag ner till stan och skaffade gymkort och tränade 1-1/2 h. Sen drog jag hem och duschade och fräscha till mig sen kom Amandas och vi drog ner till stan och jag shoppade två tröningslinnen, en ny vattenflaska eftersom jag upptäckte att min va helt paj idag på gymmet och sen köpte jag hänglås till skåpet på gymmet. Sen köpte Amanda lite grejer till lägenheten. Sen hem till mig och så lagade vi spagetti och köttfärssås innan vi tillslut landade i soffan.

Känns riktigt härligt att ha tagit tag i träningen och köpt ett kort och bundit upp mig i ett år så nu MÅSTE jag släpa mig dit. My och jag har tom bokat in nästa träningspass på fredag. Då skippar vi alkoholen och drar och tränar vid 20.30 istället, hurtigt!

Puss


Söndag

Dagen började med en härlig sovmorgon och Sen satte jag mig i soffan och dega. Insåg Sen hur meningslös denna dag skulle bli så slängde iväg ett sms till Amanda och frågade om hon ville äta middag med mig. Hon skulle träffa Rebecka men det va ok om jag ville haka på. Trevligt, så fick man ut något vettigt av denna dag!

Nu väntar sängen och jobb imorgon och sen hör och häpna träning!

Puss


Den är min

Har precis ätit middag och sitter just nu i soffan helt utslagen.. Det är ju helt jävla omöjligt att vara pigg på morgonen när klockan ringer 6.00 och det är så mörkt ute att man tror att klockan är typ 2.00. Fy fan säger jag bara!

Jobbade iaf 7-16 idag och tiden gick hyfsat fort trots att jag hade pissont o magen och var illamående halva dagen.

Pratade iaf med min hyresvärd idag och imorgon ska jag åka till kontoret och skiva på uppsägningspapper och kontraktet till mina nya lägenhet. Så som ni kanske räknat ut så tog jag alltså lägenheten jag var och kolla på i måndags. Så vi får se när det blir flytt 1/1 eller 1/2 beroende på när någon tar över min lägenhet alltså. Kommer bli awesome! Är riktigt laddad. Måste dock köpa mer grejer men det är ju roligt, hihi! Större soffa är iaf givet, så som tur är kan man köpa en extra del till min soffa och koppla ihop den. Perfa!

Puss


Spännande

Måndag idag igen då. Jobbat 7-12 Sen hem och dega. Frida kom förbi en sväng efter skolan innan hon drog iväg och jobba. Sen i kväll har jag, hör och häpna, varit och kollat på en lägenhet!!!

En tvåa på 66 kvm med balkong. Den jag har nu är på 54 och ingen balkong. Den är givetvis dyrare men det tycker jag det är värt. Är grannen brevid mig som ska flytta så det är hans lägenhet jag har kollat på. Dock var det mindre badrum men det gör mig inte ett dugg. Som kompensation är det ett gigantiskt vardagsrum och ett större sovrum och fräschare köksluckor och kylskåp. Var ganska mycket hål i väggarna men har mejlat hyresvärden för att se om de kan fix det. Så återstår att se hur jag gör, spännande!!

Puss


Tv-läge

Har sjukt ont i ryggen, måste verkligen lära mig att lyfta ordentligt på jobbet. Men vem okar tänka på det när man försöker skynda sig? Idag var det 3 sjuka på matavdelningen så istället för att jobba 7-16 fick jag stanna till 18 för att det skulle gå ihop. Som tur var gick tiden ganska fort.

Ligger just nu och degar i soffan. Kvällens planer är halv åtta hos mig, kockarnas kamp, hela Sverige bakar, fråga Olle och sen är det dags att sova.

Raceade förresten hem till grey's igår. Så mycket sorg i programmet men det känns som att det kommer bli en riktigt spännande säsong.

Puss!


Premiär

Har börjat dagen med att damma och dammsuga huset. Ikväll är det premiär av grey's anatomy och jag har verkligen sett framemot det men nu ringde My och frågade om jag kunde ta hennes pass ikväll för hon har sprängande huvudvärk så nu ska jag jobba 17-21, så får antingen racea hem för att hinna eller om jag spelar in och kollar imorgon.

Nu ska jag städa vidare, puss! :)


Ont

Idag har jag haft huvudvärk och ont i magen heeeela dagen. Hjälpte inte ens med tabletter då är det fan inte kul...

Idag har jag iaf hängt med Annso och Emma efter annsos jobb, gått lite på stan och så. Sen ikväll har jag varit över till Amanda och maddes lägenhet och hjälpt till att fixa lite med alla kartonger och så. Kommer nog bli riktigt bra det där!

Nu ska jag och min onda mage försöka sova, god natt!


I'm back?!

Nu har jag tagit över en månadspaus från bloggen så tänkte försöka ta tag i det hela igen. Så vad har hänt sen sist? Jadu inte mycket den största skillnaden är att jag har blivit singel, tråkigt men det är bättre såhär. Tänker inte gå in på några detaljer. Har fått mitt eget ansvarsområde på jobbet, kul! Annars är väl det mesta som vanligt. Kollar runt efter ny lägenhet, ingen brådska men skulle väldigt gärna ha en balkong. Men trivs här i huset så har stått i kö för att få byta lägenhet i mitt trapphus eller porten bredvid. Så har väl stått i kö någon månad eller så, så vi får väl se om det kommer något men har ingen brådska som sagt. Sen kollar jag runt på andra lägenheter också förstås men har inte hittat något i "rätt område" eller som verkar lockande. Men det får ta sin tid.

Just nu har jag tänt ljus i hela lägenhet och sitter och kollar på project runway Sverige. På onsdag börjar mitt efterlängtade grey's som jag har längtat!!

Vi får se hur jag lyckas hålla igång det här nu, Wish me luck!

Puss!


RSS 2.0