Paus

Jag tar en paus här ifrån.. Ni får väl hålla ögonen öppna för kommer tillbaka när jag har fått tillbaka lusten att skriva.


Full fart!

Pigg tjej även idag.. Längtar efter min säng. Men först middag och Ullared på femman innan jag tänker ge vika för tröttheten!

Annars då? Jo det är fullfart med jobb alla dagar utom söndag innan vi drar till Cypern den 17. Känns lite stressigt medtanke på att jag bland annat behöver växla pengar och lönen kommer på onsdag och nästa vecka är fullproppad med massor av jobb och 100 andra grejer att Göra innan vi åker.

Men i helgen blir det kräftskiva/fira Marcus och på söndag ska mamma firas, trevlans!

Puss


Trött tjej

Fy fan va jag är trött.. Känns som att jag varit vaken hela natten och ändå somnade jag typ elva. Kul att folk kommenterar att man ser jätte trött ut, man måste ju vara förjävla vacker idag alltså... Var hemma hos annso efter jobbet igår och spelade spel med henne Freddy Jenny och Emma. Sen när klockan blev 10 drog de sig mot stan och jag drog mig hemåt till min säng. Nu ska jag fortsätta smutta på min fanta och hoppas på att jag vaknar till liv när jag ska sitta i kassan 14-16. Puss


Mys

Igår var jag Marcus och Sara hemma hos Amanda och grillade, spelade spel och drack lite. Eller ja, ganska mycket faktiskt... Riktigt trevligt var det! Som sagt så blir det ju inre så ofta nu för tiden, tråkigt nog. Men det är iaf väldigt trevligt när det väl blir av. Idag har jag hängt med Amanda, shoppat lite och hängt. Trevligt! Puss!


RSS 2.0