Julklappar

Köpte mina första julklappar i tisdag när jag va på stan. Kändes som en jätte stor börda släppte från mina axlar. Jg älskar att köpa julklappar till folk men när jag har noll koll på vad jag ska köpa får jag panik över att det är så kort tid kvar till jul.

Sen va jag på stan med mamma idag, vi skulle egentligen gått igår men mamma var halvt chockad över allt med hennes bil och hon har inte sovit på hela natten. Så det fick bli idag istöllet. Kom hem med en julklapp till, score! Sen tittade vi in på Eurosko eftersom de rear ut hela butiken. Så blev ett par nya uggs till mig eftersom de jag köpte för två år Sen har två gigantisk hål, så det va verkligen på tiden! Sen köpte jag mig en julgran, så nu kan jag pusta ut över det också. Hoppas den blir lika bra som den i affären såg ut, annars blir jag riktigt besviken..

Efter stan följde mamma med hem till mig och vi åt Tacos och jag hjälpte henne med hennes nya mobil. En touch telefonen, kommer bli intressant.

Puss


Brinnande bil

Klockan är inte ens tio och jag har redan somnat ett antal gånger i soffan så nu går jag och lägger mig..

Det enda intressant som har hänt idag är väl smset jag vaknad av imorse.. Fick nämligen ett sms av mamma att hennes bil hade blivit totalt utbränd av att den självtänt i natt, stört.. Stackars mamma

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1622162-bil-totalforstordes-i-brand-i-garagelanga


Lördag

Är helt toktrött.. Sitter hemma hos mamma och kämpar för att inte somna här i soffan.

Hade iaf en toppen kväll igår. Började med att Rebecka och Amanda kom hem till mig vid kl 18 för lite dricka, sen mötte vi upp Sara och Simone utanför nya Statt för att ta en drink innan middagen. Kl 20 hade vi bokat bord på grappa. Blev Parma pizza för min del. Sen mötte Amanda Rebecka Simone och jag Cajsa och My på royal och drog sedan till villa. Där dansade vi fötterna av oss innan vi landa på donken vid 2. En toppen kväll blev det iaf med huvudvärk och värkande fötter idag.

Puss


En bra dag

En bra dag. Än så länge är det det här första dagen Sen torsdags första vecka som jag inte har gråtit.. Än så länge iaf.. Man har väl börjat smälta det hela även om jag som sagt inte riktigt vill fatta. Men man måste ju börja någonstans.

Jobbade idag dessutom 13-20, gick också bra. Var inte lika många som kom fram och beklagade och skulle prata med en vilket underlättade väldigt mycket.

Just nu sitter jag med en kopp te framför x-faktor, sen väntar sängen för inorgon är det jobb igen, 7-17.

Puss


Farmor

Idag har jag spenderat dagen hemma hos farmor. Åkte dit till klockan 13 och åkte hem vid 21. Den kvinnan kan prata kan jag säga, märks att jag är mer lik farfar för jag sitter mest och lyssnar och slänger in någon kommentar emellanåt så får farmor prata på. Men det är precis vad hon behöver, hon tycker ju att det är så tyst hemma och hon blev så glad att jag kommer över. Hon får visseligen besök av mina småkusiner efter att de har slutat skolan vid 15, men de är ju inte så mycke att prata med. Bad dessutom farmor att baka till min födelsedag om hon orkade och det gjorde hon så gärna. Hon tyckte att det skulle vara skönt att ha något att göra. Det blir ju perfekt för mig eftersom jag har fullt upp med flytt och jobb veckan innan jag fyller. Plus att min farmor är bäst på att baka!

Imorgon är det dags att komma tillbaka till jobbet, ska jobba 13-20 i kassan. Det kommer nog gå bättre än i måndags för nu har man iaf hunnit bearbeta lite och ta in vad som har hänt, även om det fortfarande känns konstigt att tänka att farfar inte finns mer. Men någon gång ska man väl kunna acceptera det med, men inte riktigt än..

Puss


Adventsljusstakar

Vaknade igår av att farmor ringde. Man kan ju inte låta bli att få en klump i magen med tanke på att det va så lördagen började.. Men som tur va ville bara farmor kolla så att hon hade rätt nummer till mamma. Sen ville hon ju förstås prata lite också, stackars lilla farmor hon saknar farfar. Hon berättade att hon hade tänt ett ljus och ställt vid deras bröllopsfoto, så kunde jag höra hur hon började gråta. Då börjar man såklart gråta själv. Stackarn.

Resten av dagen låg jag i soffan och dega och väntade på att annso skulle sluta och komma hit. Så fick jag prata av mig lite mer och så åt vi middag. Sen lite cheesecake som jag hade kvar i frysen sen fredags. Trevligt.

Idag har jag hängt med Amanda, vi var en sväng och letade matta och julgrejer till mig. Kom hem med tre adventsljusstakar, tummen upp! Nu har vi landat i soffan med ljus tända i hela lägenhet och här kommer vi nog spendera resten av kvällen, skönt.

Puss


Datumet är spikat

Hade rätt, hann inte ens komma in i omklädningsrummet på jobbet. Mötte Annelie i trappen som frågade hur det va med oss och beklagade sorgen och då var det kört, tårarna sprutade. Så där pågick det ett par gånger under timmarna på jobbet. Sen fick jag ju givetvis en timme i kassan som jag aldrig har annars på måndagar.. Fyfan, inte rätt dag för det..

Sen va pappa farmor och Anna-Karin på fonus igår och fixade inför begravningen och med dödsannonsen som kommer o tidningen på lördag. Så nu har vi ett datum för att ett sista farväl till farfar. Blandade känslor till det..

Sen igår va jag Amanda Sara och Rebecka på breaking dawn part 2 på heron city och innan åt vi på pizza hut. Filmen va bra, men inte så bra som jag trodde..

Puss


Tillbaka till verkliga livet

Ligger just nu i min gamla säng hemma hos mamma. Åkte hit ikväll efter att ha träffat de andra i Torshälla. Imorgon är det dags att träffa andra människor igen. Ska försöka jobba imorgon, 7-12. Vi får väl se hur det går, kommer väl antagligen bryta ihop om någon nämner farfar eller ger mig en såndär "jag tycker synd om dig"-blick. Men ska hålla till i mejerikylen så behöver inte träffa så mycket folk iaf. Sen ska jag inte jobba förrens lördag igen.

Bjuder på en bild av ett blogg-inlägg pappa skrev imorse. Inte ett öga torrt när jag läste upp det för de andra i Torshälla. Fina ord till världens finaste farfar.


Grått

Det är en grå dag idag. Sov hos pappa och Ann-Sofie i natt. Tillbaka i mitt gamla rum. Kände mig som ett litet barn, sov med skrivbordslampan tänd. Ville inte sova i mörkret.

Idag ska vi åka till de andra i Torshälla och minnas och planera inför framtiden. Den där sista julen man hade hoppats på är ju som bortblåst. Men vi ska göra det bästa av saken. Farfar brukade alltid laga all mat och hade planerat att göra det även i år. Men så blir det inte. Men vi har iaf bestämt att vi ska duka åt farfar vid bordet.

Puss


Älskade farfar

Det gör ont i hjärtat. Har varit en lång tung dag. Väcktes av att pappa ringde mig strax innan 8 imorse och talade om att jag borde åka till sjukhuset och att det va allvarligt. Flög upp ur sängen och rusade ut till bilen för att köra till sjukhuset. Fick så bråttom så jag glömde både linser och glasögon. Orkar inte gå in på detaljer här. Men vi halv 7 ikväll somnade min älskade farfar in omringad av alla oss närmaste. Mina kinder är helt ömma och röda av alla tårar. Jag kommer sakna dig älskade farfar <3


Ett kort inlägg

Vill börja med att berätta att grejerna jag beställde från hm kom idag. Top notch va det för klänningen och skorna ska jag antagligen ha på nyår. Härligt när det säger klick.

För övrigt åkte farfar in på sjukan igår, helt förkrossad blev man när man fick reda på det. Han ligger kvar även idag och man vet inte när han får Lomma hemma. Utöver hans krympande lungor har han även dubbelsidig lunginflammation. Stackars lilla farfar, han såg så liten och hjälplös ut med alla slangar, Sladar och syrgasmasken han måste ha. Men det är bara att kämpa på, tur att han är en envis en.

Puss


Helgen är förbi

Helgen bara flög förbi. Kan dock inte säga att det va för att jag hade as kul. Var typ 70 % jobb och 30% kul. I fredags slutade jag 16, då åkte jag och hämtade Amanda så blev det lite shopping för min del med Amanda som smakråd. Sen blev det pizza och x-faktor, riktigt trevligt! Sen var det jobb 7-16 på lördagen sen åkte jag hem och åt och kolla på en film och gick och la mig halv 9. Riktigt välbehövligt, fick sova ända till 8 på söndagen eftersom jag började jobbet kl 9. Sen åkte jag hem till annso och Freddy och hängde med dem innan det var dags att åka hem och sussa.

Idag har jag jobbat dag 8 av 8 irad. Slutade 12, riktigt skönt! Just nu sitter jg och slappar i soffan. Kl 17 ska jag tillbaka till jobbet för en timmes utbildning, ganska ovärt. Sen blir det "tupperwere-party" (stavning?) hemma hos Sara och sen blir det paranormal activity 4 med ett gäng tjejer från jobbet.

Puss


Snål eller smart?

Kom hem från jobbet för en stund sen och har precis fått i mig resterna från pajen och en kopp te. Hade planerat att kolla på fråga Olle innan jag gick och la mig men nej det är ju twiglight-maraton den här veckan. Detta innebär Inge fråga Olle ikväll och Inge grey's igår, ogilla! Så då är frågan om jag ska göra mig själv en tjänst och gå och lägga mig istället eller glo på något annat på tv.. Svårt val alltså..

Idag va jag inne på H&Ms hemsida för första gången på typ ett halv år och klickade hem två klänningar och ett par skor. Tror ni inte att jag fick ett mejl ikväll där mb får 25% rabatt på en vara när man gör en nybeställning. Skapligt irriterande. Men gjorde en Fuling och tog bort den gamla beställningen och la en ny på samma grejer. Hehe, snålt eller smart? Smart säger ja, varför betala 100 kr mer än vad man behöver. Hoppas allt är lika fint som på bilderna!

Puss


Kvällsjobb

Gick och la mig ca halv tolv igår och gick upp halv 11 idag, dvs ca 11 timmars sömn. Härligt var ordet! Precis vad jag behövde, nu blir det jobb 7-16 fredag och lördag, 9-17 söndag och 7-12 på måndag sen på tisdag är jag ledig och ska tvätta kl 11 så längtar redan till Sovmorgonen!

Just nu håller jag på och fixar i ordning lite frulle och sen ska jag möta upp My för lite träning. Känns skönt att för en gångsskull utnyttja dagen när jag ska jobba kväll.

Puss


Hallonpaj

Så har jag ännu en gång landat i soffan i min zipperall. Hade mamma över på middag ikväll, bjöd på kycklingwook och sen hallonpaj till efterätt. Satt fint i magen!

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att jobba faktiskt. Men imorgon jobbar jag kväll vilket innebär sovmorgon! Lycka! Tänker inte gå upp före 10.30!

Verkar som att det flyttar in en ny granne i huset. Typ 7 sen jag flyttade in eller något, haha! 7 inflyttningar på dr 11 lägenheterna som finns i trappen, haha!

Puss


Savages

Filmen igår var bra, dock inte så bra som jag trodde men helt klart sevärd! Dock var jag inte hemma förrens klockan 12 och det kändes idag kan jag tala om. Är helt sjukt trött, tröttare än vanligt alltså. Det var bara jag Sarah och ett par till på filmen. Skönt, kunde man bre ut sig ordentligt. Sen blev det ju såklart Spicy innan filmen, såå gott!

Gick iaf bra att jobba trots att jag var som en zombie. Just nu sitter jag i soffan och glor på tv, ska ta mig en koll te för att börja upp mig. Sen blir det tidigt till sängs för ska upp och jobba imorgon med, 7-16. Sen var jag bjudit över mamma på middag.

Puss


Måndag

Jobbade 7-12 sen mötte jag upp My för att träna. Körde slut på mins armar och ben. Låren skakade och armarna krampade så tog i gjorde jag iaf!

Just nu ligger jag i soffan och samlar krafter. Ska möta upp Sarah och My för lite Spicy och Sen bio.

Puss


Slut på helgen

Så var den här dagen också över...

Har iaf hunnit med både nytta och nöje. Började dagen med att tvätta bilen och byta till vinterdäck så nu är det projektet ur världen. Sen plockade jag upp Amanda så åkte vi och fixade lufttrycket i mina vinterdäck. Sen fick hon det stora uppdraget att borsta ur min Tova till hår. Hade stora knutar i nacken och det tog sin lilla tid men nu är det väck iaf. Sen har vi hängt resten av dagen och käkat pizza/sushi. Riktigt trevligt!

Något mindre trevligt var det att vakna upp och kolla mig själv i spegeln. Trodde ett tag att jag hade fått ögoninflamation för art mina ögon va uppsvullna, kliade och sved. Sen insåg jag att det antagligen berodde på allt tjockt zombiesmink jag har haft och även mina vita linser antagligen. Det röda har iaf försvunnit nästan helt och svullnaden har också gått ner nästan helt. Kliar och svider gör det dock fortfarande. Så nu har jag smörjt in med ögonkräm och hoppas att det blir top notch till imorgon.

Puss


Söndag igen då

Så var det tråkigt nog söndag igen då och halloween är över för denna gång.

Var och firade farmor igår kl 15 med en massa mat och fika som alltid när man är där. Sen vid klockan 18 skjutsade pappa mig till annso där vi började fixa oss och dricka lite, sen vid 20 åkte vi hem till Emma och Pär för lite förfest. Sen när klockan började närma sig kvart i elva rörde annso, freddy, jonas och emil oss mot stan och villa etuna. Tråkigt nog gick brandlarmet vid tolvtiden så man fick gå ut och frysa i kylen. När man hade stått ute i kanske en halvtimme drog annso och Freddy sig hemåt. Passande nog så kom Cajsa precis så jag stannade kvar med henne och avslutade senare kvällen på Kebabhuset! En toppen kväll minus brandlarmet då.

Just nu ligger jag i sängen och ska strax gå upp och ta något att äta innan jag svälter ihjäl. Dagens planer är iaf att tvättabilen och byta däck sen ska jag antagligen träffa Amanda efter!

Puss


Älskade sovmorgon

Godmorgon! Äntligen har jag fått min efterlängtade sovmorgon, lycka på den!
Ligger fortfarande i sängen och jag kan tala om att jag inte är bakis alls. Riktigt skönt eftersom det är fest ikväll igen. Men först på dagen ska jag över till farmor och farfar för att fira farmor som fyllde i onsdags. Så ska väl ta och hoppa in i duschen för att duscha av mig rödvinet som något smarthuvud spillde över min ena arm. Tur att min dräkt ändå ska vara blodig så lite vinfläckar spelar ingen roll. Har iaf bestämt mig för att köra på samma dräkt ikväll, kommer iaf inte vara något folk från igår där. För egentligen hade det ju varit roligare att ha något annat, men vem vet kanske hinner ändra mig en gång till iaf. Haha.

Nu ska jag fundera på vad jag ska göra med min Tova till såkallade hår. Ska ju trotsallt ändå Tova till det ikväll igen..

Puss!


Omvägar

Har precis kommi hem efter att ha gått från Amanda och Madde. Kändes som en evighet eftersom jag kollar mig omkring efter typ var femte meter jag går. Men hellre det säkra före det osäkra. Tog dock längre tid än vad det hade behövts eftersom jag gick ert antal omvägar för att slippa våldtäktsparker och liknande. Men är iaf hemma nu tillslut.

Hade en riktigt lyckad kväll. Nu väntar min efterlängtade sömn på mig, längtat hela veckan efter den kommande Sovmorgonen. Så.. Godnatt, eller god morgon? Klockan är ju faktiskt snart 5...

Puss


RSS 2.0