Back on track

Idag var min femte lediga dag irad, vilket innebär att jag ska börja jobba imorgon igen. Suger.

Idag har varit en effektiv dag. Träffade annso och Richard vid kl 1. Sen har vi hunnit åka till tuna park, folkesta, stan och sen hem till annso. Så nu har jag iaf fixat gardiner till köket och vardagsrummet. Lila mönstrade i vardagsrummet och grönmönstrade till köket. Det ska nog bli tjusigt!

Imorgon är det alltså back om track igen som gäller. Jobbar 7-17 torsdag, fredag, lördag och 9-17 på söndag. Kul helg? Nää inte direkt va.

Just det, idag köpte jag godis för första gången på ett år. Har ju endast ätit på påskafton och julafton. Gott var det och nu är det slut på godisuppehåll. Ska väl inte frossa men äta godis ska jag.

Puss!

Puss.


Rättelse

Hallen och sovrummets tapeter ska byta plats;)


Nya tapeter

Har varit och hämtat nycklarna till min lägenhet. Dock fick jag ingen tvättstugeplupp eftersom killen som bodde där innan inte har lämnat tillbaka den. Men de ska beställa en ny så den hinner nog komma innan jag flyttar in den 10de.

Efter att vi hämtat nyckeln åkte vi till lägenheten för att mäta lite och kolla på de nya tapeterna och om det såg bra städat ut. Det såg bra ut, vissa tapeter kändes nästan förmycket men jag tor att det blir bra när möbler och så kommer in. Bjuder därför på en tjuvtitt på tapeterna här nedanför dock ger bilderna Inte rätt ljus på tapeterna så ni får ha lite överseende. Först är det köket, sen hallen, sen sovrummet och sist vardagsrummet där jag har en fondtapet.

Puss!


Imorgon

Jobbar 7-17 torsdag och fredag och jag ska ju egentligen hämta nyckeln på torsdag men blir ju lite krångligt när jag jobbar. Så mejlade HSB och frågade om jag kunde hämta den på onsdag eftermiddag. Men fick som svar att jag kan hämta den redan imorgon(!) efter kl 13, kul!

Har målat om mina två speglar så att de har svarta ramar istället för vita eller träfärgade. Så nu passar de in lite bättre med de andra möblerna!

Puss!


Första dagen

Första dagen på min långledighet. Har spenderat dagen med Amanda och Marcus, vi åkte bland annat till Elgiganten och köpte en trådlös raouter till min lägenhet. Kan inte fatta att jag får nyckeln om typ 4 dagar, herregud! Snart är det dags för flytt och jag kan knappt vänta. Kommer bli riktigt jävla awesome!

Ikväll kom även Jimmy, Rebecka, Micke och Cissi hit. Vi åt tacos, spelade spel och hade allmänt roligt. En riktigt trevlig kväll helt enkelt!

Puss!


Trött av ledighet

Efter att ha varit ledig i två dagar var jag skapligt trött på jobbet idag. Men det gick ju hyfsat fort iaf.

Imorgon blir det jobb 8-16. Sen på kvällen tänkte jag och Marcus gå på en gång i phuket om marcus förkylning och framförallt hosta har blivit bättre. Är ju ingen höjdare att sitta och hosta i en biosalong genom en hel film. Så vi får se, hoppas iaf eftersom alla säger att den är riktigt bra!

Puss


BB-nörd

Var ledig idag. Spenderade dagen i sängen med OTH på tv och ikväll hängde jag med annso och Rickard. Annso och jag lyckades att göra en kladdkaka som såg ut och smakade som en kolakaka. God var den iaf. SEB insåg jag hur stor big brother nörd jag verkligen är när jag skulle berätta för dem om vilka människor som var med och vad som har hänt. Haha! Jag bara bablade på hur länge som helst.

Vann förövrigt 2 budgivningar på tradera, var av ett par snygga skor. Looove!

Har även fixat med adressändringkort som jag ska posta idag, tihi.

Puss!


Våfflor

Ledig idag, tokskönt! Tog sovmorgon till halv 11 sen glodde vi lite på tv innan vi åt en sen frukost. Efter att vi fräschat till oss gick vi till stan. Där köpte jag 2 HDM-kablar, svart färg till att måla mina spegelramar och lite annat smått och gott.

Idag är det fettisdagen, vi skippar semlorna och äter våfflor istället. Tihihi!

Puss!


10

Idag jobbade jag ett riktigt soft arbetsplats, 7-13. Så efter jobbet tog jg en sväng till lite olika affärer för att köpa lite grejer till lägenheten. Fatta att om 10 dagar får jag nyckeln, typ as snart!!

Sitter just nu och kollar på big brother. Skummare blandning av människor får man ju leta efter. Bloggaren Hannah widerstedt bland annat och en tjej som ska föda om 4 veckor.. Helt otroligt. Men det blir nog en spännande och rolig säsong.

Puss


Sjätte helgen i rad

Jag hade en riktigt toppen kväll igår. Sjätte helgen jag går ut så nu tar jag en paus från krogen i minst tre veckor. Dvs nästa helg, helgen efter som jag ändå jobbar och helgen jag flyttar. Sen får vi se vad som händer.

Igår var iaf första gången som My och jag gick ut tillsammans och faktiskt gick hem samtidigt. Vi började kvällen hemma hos Sofia n kl 6. Eftersom jg slutade jobba 5 hetsade jag hem och fixa mig och köpte med mig mat dit. Sen när folk började ramla in så sjöng vi sing star, spela med andra ord och olika drickspel. Framemot 23 Kom våran skjuts ner mot stan och sen dansade vi fötterna av oss. Sen när vi drog från krogen traskade jag och My till subway för en nattmacka. Måste säga att kebaben slår lite högre men det var gott ändå. Helt och hållet en toppen kväll!

Puss


Elen fixad

Idag blev det en kort dag på jobbet, eller kort och kort men kort för mig som alltid jobbar 7-17. Jobbade bara 7-15 idag och man blir ju extra glad när man för en gångs skull ska sluta och den som ska byta av en inte kommer. Skit irriterande.. Visseligen blev jag avbytt av någon annan 10 över men det är själva grejen som gör mig så irriterande....

Sen när jag kom hem ringde jag Eskilstuna energi och miljö så nu har jag fixat elen till min lägenhet.

Sen försöker vi planera om nästa Ikea besök. Vill gärna åka dit efter att jag fått nycklarna till lägenheten för just nu är mina sovrum så fulla med grejer så finns helt enkelt inte plats för matbord och sånt. Plus att det blir smidigt när jag ska beställa soffa!

Puss


Shopping hela dagen lång

Äntligen får jag sätta mig ner. Mina fötter värker till tusen. Först gick vi till min lägenhet vi halv 11 imorse. Där skulle jag välja tapeter till kök, sovrum och vardagsrum medan mamma sprang omkring och mätta alla möjlig grejer. När jag tillslut bestämt vilka tapeter jag ville ha insåg vi hur jävla sliten tapeten i hallen var. Målaren förstod inte varför jag inte skulle få nya tapeter där och inte vi heller. Så jag ringde hyresvärden och vips så får jag nya tapeter där med. Tummen upp för det! Måste bara säga att det är as svårt att välja tapet. Man får se ett a4 på tapeten och sen ska man föreställa sig den över hela rummet. Det kan iaf bara blir bättre!

Efter lägenhets besöket åkte vi vidare mot Ikea och började med lunch. Kan ju säga att det var jävligt smart gjort eftersom vi gick inne på Ikea i nästan 5 timmar! Plockade ihop 3 fulla kundvagnar och då var det inte ens allt jag behöver. Vi skippade att köpa matbord och sånt idag, har kollat ut vad jag ska ha så vi ska tillbaka nästa vecka på söndagen med släp och köpa alla stora grejer. Vet vad jag ska ha för soffa men fick inte köpa den idag för då skulle de komma hem med den idag och det har jag ju inte direkt plats för. Så måste åka dit någon gång efter den 1 för att beställa den så jag kan få in den i nys lägenheten direkt. Sen måste jag bara säga att Ikea presentkort är verkligen en toppen present till någon som ska flytta hemifrån!

Efter Ikea åkte vi vidare till media markt trots att heeela bagaget var proppat. Från media markt kom jag hem med ett ljudsystem som även innehöll en blueray spelare och en 47" tv. Kan ju säga att det inte fanns mycke plats i baksättet för mig. Killen som skulle hjälpa oss in med tv sa direkt att det inte skulle gå. Men vi hade varit smarta och mätt så in gick den och jag fick tom plats! Måste säga att det har varit en riktigt lyckad shopping dag och längtar nästan till jag ska till Ikea igen och fixa alla stora grejer!

Nu ska jag fräscha till mig och sen blir det middag med min älskling!

Puss


Det närmar sig

Mina rum blir bara mer och mer fulla av banankartonger och papperskassar. Nu har jag iaf koll på vad jag har. Så imorgon blir det stor shopping. Beställa soffa och köpa tv är det som står högst upp på listan imorgon, sen så en jäkla massa viktiga småsaker. Matbord och sånt ska jag också kolla ut i morgon men ska köpa det lite närmare flytten.

Imorgon ska jag äntligen välja tapeter, spännande!!!

Puss!


Måndag

Har precis prata med comhem så nu har jag fixat så att jag kan kolla på tv i min lägenhet från och med den 9de mars. Nästa sak på listan att ta tag i är att fixa elen.

Idag ska jag rota igenom mina saker på vinden och bära ner dem. Tänkte att jag ska kolla igenom dem så jag vet vad jag har när vi åker till Ikea imorgon. Ska även hämta mina grejer som jag har i ett förråd på min brorsas jobb.

Pratar även med annso om att kanske åka på en bussresa till Ullared den 25. Skulle vara toppen innan jag flyttar.

Puss!


Tacos

Tröttheten har smugit sig på mig. Somnade i soffan en stund innan maten. Skönt var det men kan inte påstå att jag blev piggare.

Just nu är vi hemma hos Kjell och Pernilla och har precis ätit tacos. Vi ska nog dra oss hemåt ganska snart för vi är inte helt krya någon av oss. Jag ska nog ta och beställa lite bilder för utskrift från fujifilm. Har ju några bilder ovanför min säng just nu men de är ju utskrivna på vanligt papper så är ju inte den bästa kvalitén. Tänkte fixa ordentligt för att smycka ut i min lägenhet.

Är förresten sugen på att åka till Ullared innan jag flyttar. Någon annan som känner likadant?

Puss


Gårkvällen

Gårkvällen blev mycket lyckad. Kom till My strax innan fyra och överraskade henne genom att knacka på hennes ruta och sjunga ja må hon leva. Inte det vackraste jag har hört med tanke på att jag är jätte täppt i näsan och andfått efter att Sarah och jag hade gått upp för ett antal trappor.

Vid 7 började de första rulla in och det spelades bra musik, dracks alkohol och spelades ölspel. Sen framemot 11 drog vi oss mot krogen. Efter att folk försvunnit lite till höger och vänster gick jag, Anna och Sara E till kebabhuset. Sen blev det hem och sussa vid 3 snåret. Sen vaknade jag halv 10 imorse, lyckat. Dock är jag inte bakis för 5 öre och det är ju otroligt skönt medtanke på hur mycket jag drack igår. Men jag klagar inte! Så blir det utgång igen nästa helg, sen ska jag ta det lugnt med supandet ett tag eftersom jag har gått ut 6 helger i rad då.

Just nu är vårt vardagsrum fullproppat med nya sängar till pappa och Ann-Sofie. Är ju nästan så man kan tro att det är dem som ska flytta och inte jag? Haha.

Puss!


Lördag

Är färdig fixad och väntar på att Sarah ska komma till stan så vi kan mötas upp och gå till My tillsammans. Ska hjälpa henne att fixa lite innan de andra kommer och sen ska vi äta Spicy till middag.

Täppt i näsan och snorig är jag dock fortfarande, men det ska icke stoppa mig ikväll!

Puss


Abduction

Har proppat i mig massor med mat och glass så nu har jag ont i magen. Men gott var det iaf! Jag och Marcus har precis kollat på abduction och den var faktiskt bra. Så den kan jag rekommendera.

Ska strax starta upp en ny film iaf. Ett under att jag inte har somnat än. Har en tendens att göra det när jag har börjat tidigt flera dagar i rad.

Imorgon ska jag iaf ta en ordentlig sovmorgon och sen ska jag försöka få med mig Marcus en sväng på stan. Sen blir det hem och fixa sig för ska träffa Sarah och My redan kl 4 innan alla andra människor kommer. kommer bli awesome om min jäkla näsa slutar rinna...

Puss!


Flyttändrat

Vakande imorse och kände mig snorig. Attans! Huvudvärk, kliande hals, snorig och smått halsont. Inge kul men så länge det inte blir värre klarar jag mig. Vill ju var på topp imorgon för då fyller My 19 och det ska firas med mat, dricka och utgång!

Idag har jag adressändring så från och med den 11/3 är jag skriven på västra åsgatan. Sen skulle jag fixa elen idag tänkte jag, men om någon vet vad mitt anläggnings-id är så kan den ju gärna tala om det för jag har ingen aning. Sen mejlade jag comhem igår och imorse ringde de upp. Satt på jobbet och hade frukost så bad de ringa mig på måndag istället. Så då ska tv-kanaler fixas!

Ikväll blir det iaf fredagens med Marcus som jag knappt har hunnit träffa den här veckan, mysigt!

Puss


Hur många gånger

Undra hur många gånger om dagen jag tänker på att jag ska flytta om 3 veckor? Säkert 100 gånger minst. Är så spänd och förväntans full!

Idag efter jobbet tog jag med mig några banankartonger hem så ska börja packa ner lite krimskrams och kolla igenom vad jag har för grejer så jag vet vad jag behöver köpa. På måndag kväll ska jag hämta mina grejer jag har i ett förråd på Patriks jobb så jag hinner kolla igenom dem innan tisdagens sväng till Ikea.

Nu ska jag äta, sen börjar packandet!

Puss!


Kontraktet

Är hungrig så in i Norden! Den egengjorda pizzan står i ugnen och är snart färdig, ser jääävligt god ut ska jg tala om!

Idag kom kontraktet på lägenheten. Så nu är det påskrivet och ska bara skickas iväg, iiiiihhh!!!

Längtar förövrigt till tisdag. Ska till lägenheten och välja tapeter och sen ska mamma, jag och Marcus till Ikea. Tänkte hoppa järnet! Frågan är ju hur allt ska få plats i bilen? Jaja, får skippa alla gigantiska grejer och köpa krimskrams som behövs. Shoppas ska det göras iaf!

Puss


Mikro

Glömde ju läggs upp bilden på min nya mikro. Svart, precis som mina andra köksmaskiner!


Mikro


Mikro

Kunde knappt somna igår, låg och tänkte på den kommande flytten. Pirrigt!

Idag efter jobbet köpte jag mig en mikro. Kan ju behövas i nya lägenheten.

Puss!


min egna lägenhet

har just nu lite svårt att greppa att jag får min egen lägenhet om 24 dagar! allting gick jävligt snabbt. skulle ringa till en hyresvärd imorse om några lägenheter ovanför phoenix. när jag hade gjort det gick jag in på bovision och kolla lite. såg då en lägenhet på västra åsgatan 29b som hade lagt upp idag. tänkte att jag lika gärna kunde ringa om den också när jag ändå var igång. fick en visningstid kl 14.00 och hyresvärden sa att jag var den första som hade ringt och att det var flera andra som också ville ha den. så jag hade första tjing och var tvungen att bestämma mig innan 4. så tog med mig marcus och kollade på lägenheten och det verkade ganska bra, skulle få omtapetserat i kök, sovrum och vardagsrum om jag ville ha den.

så när jag kom hem kände jag hur ångesten kröp över mig och visste inte riktigt hur jag skulle göra. så pratade med amanda, mamma, ann-sofie och annso. så efter att jag hade pratat med alla och det enda negativa jag hade att säga om lägenheten var att den inte hade balkong och låg på 4de våningen, så bestämde jag mig. så ringde hyresvärden och nu är den min. väntar på att kontraktet ska dimpa ner i brevlådan och den 1 mars är det inflyttning. hur snart som helst och jag har en miljon grejer jag måste göra innan dess!!! spännande!

puss!

Lägenhetsjakt

Har ringt på två lägenheter nu på morgonkvisten. Eller 3 för det ena stället hade 2 st lediga bredvid varandra. Ska på visning kl 14.00 för en lägenhet. Vill jag ha den är den min, spännande!

Puss


Powernap

Skulle ta en powernap, slutade med att jag sov 2-3 timmar. Trött som tusan men det var otroligt skönt med sovmorgon imorse kan jag lova.

Var iaf en riktigt lyckad kväll igår. Tacopaj, alkohol, lite mello och trevligt sällskap! Första gången vi var ute tillsammans alla 4 på ett halv år. Kul var det!

Puss


Nya skor

Jobb idag som vanligt. Tiden flög iväg, jävligt skönt. Har varit och hämtat ut paket från h&m efter jobbet. Innehöll ett par skor och ett trepack nagellack. Nagellacken var på rea och kostade bara 10 kr, som hittat! Skorna påminner om mina andra kilklackar. Dock har de här lite högre platå och är i två olika material som ni kan se på bilden här nedanför.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Ska möta upp Ida och hennes syster för American pizza kl 6, mumma!

Puss


Cupcakes

Idag blev det jobb 7-17, trött som satan men tiden gick ganska snabbt iaf. Skönt det.

Sen blev det hem och byta förälder. Mamma bjöd på pannbiff sås och potatis, gudomligt gott!! Nu blir det att krypa ner i sängen och glutta på tv litegrann innan det är dags att sova.

Känner att mina inlägg är förjävla tråkiga och handlar om samma sak hela tiden. Boring! Bjuder iaf på en bild av cupcaken jag fick av Karin på jobbet som hon hade bakat. Kanon god!

Puss!


Lägenhet

Var hemma hos annso igår, i hennes nya lägenhet alltså. Gud vad avis jag blir alltså. En stoooor etta med en stor och rymlig hall, normalstor toa, väldigt stort kök och ett stort rum som vardagsrum/sovrum och en balkong på det. Riktigt bra hade hon fått till det. Kändes liksom som att lägenheten var en 2a för att den var så stor! Avis blir man.

På tal om lägenhet så står jag från och med idag först i kön på lägenheterna ovanför street. Plus att hyresvärden sa att det flyttar folk in och ut ur de lägenheterna hela tiden. Låter ju sweet. Perfa läge, så hoppas att när någon blir ledig att det är det antigen en stooor etta eller en 2a.

Puss!


Orken gick ur mig

Jobbade 7-16 idag, kändes som typ 7-13, skönt! Efter att ha jobbar typ 7-17 varje jävla dag så känns 7-16 hur kort som helst. Skumt, men jävligt skönt.

Just nu ligger jag och degar i sängen. Ska snart göra mat. Hade från början tänkt göra korvstroganoff men orken gick ur mig så blir hamburgare istället. Hoppas det blir gott i matlåda också bara!

Puss!


RSS 2.0