årets första julklapp

jag har precis kommit på vad jag ska ge farmor och farfar i julklapp så teknisktsett är årets första julklapp på god väg att fixas. känns skönt att man har börjat!

jag gillar den här veckan. vet ni varför? jo för att jag endast jobbar 2 dagar och torsdag, fredag och lördag blir det antagligen fest för hela slanten. torsdag ska jag och 4 till fira Sara på jobbet som fyller 18, fredag blir det anatgligen utgång med annso och co, på lördag blir det maskerad på gamla blå med sara, rebecka och flera. söndag ska det anatgligen bli "söndags middag" hemma hos mamma, en fullspäckad helg helt enkelt. kul!

puss!

Helg

Så var helgen här då. Det firades med jobb 16-22 idag. Gud va jag inte ville jobba idag, trött som satan, täppt i näsan och en rejäl dos huvudvärk var ingen höjdare.

Snart blir det sängen för imorgon blir det jobb 7-15. Sen blir det filmkväll med Annso. Ostbågar är ett måste imorgon känner jag och cola förstås!

Just det! Glöm inte att ställa tillbaks klockan mellan lördag och söndag!

Puss!


OTH

Igår kollade jag på OTH från kl 19 till 3, jag liksom fastnade där. Dessutom fick jag i mg hela min ben&jerry, lite väl mycket blev det men det var gott just då.

Idag gick jag och Marcus på stan. Inga skor blev men en nya BRA halsduk. Har 2 sen tidigare, en sån som man trär över huvudet. Men den var för stor för att ha ett varv och för liten för 2 så det blåste bara in på halsen. Sen hade jag en jätte lång som man lindade runt halsen, men den var bara jobbig och kändes mest i vägen. Den nya är en sån som man trär över huvudet men man kan ha den här 2 vara runt halsen, så nu är jag nöjd och slipper frysa om halsen i vinter!

Ikväll blir det middag hos Kjell och Pernilla. Sen ska Marcus på träning och då tror jag att jag ska ta och kolla på ett antal avsnitt till av OTH. Denna gång med vindruvor, mums!

Puss!


ångest

känns som att jag håller på att bli sjuk. ont i halsen, huvudvärk och allmänt tung i huvudet. men ikväll blir det en lugn kväll. blir jag, ben&jerry´s ovh tv-tittande i min säng. skönt ska det bli att bara slappa iaf.

sov till 12 idag!! kan inte minnas sist jag sov så långt in på dagen, kände hur ångesten kom när jag gick upp och såg hur mycket klockan va. lustigt nog så var jag fortfarande lika trött. kanske också är tt tecken på att jag håller på att bli sjuk? hoppas inte.

imorgon ska jag och marcus ner på stan. vinterskor är jag ute efter! sen lite kläder är ju inte helt fel det heller, visst?!

satt och kollade på fredagens veckofinal igår på tv4play, blev lite sugen på att åka och kolla på finalen i globen. någon annan som känner likadant?

puss!

Borta

Idag var det jobb 7-14, helt övertygad om att jag skulle vara på kolonial gick jag ner och kollade på boss-schemat. Mejeri står det och jag kan inte låta bli att ropa ut "Neeeejjjjj!!!" sen var det bara att gå och jobba och frysa lite.

Sen på lunchen satt jag och kliade mig i ögon och helt plötsligt blir det suddigt. Yepp, jag tappade ena linsen. Helt plötsligt letar 4 pers efter min lins och som tur var så hittade vi den. Ännu mer tur var det att en av mina jobbakompisar hade linsvädska i skåpet!

Ikväll blir det grey's, wiho! Till det tänkte jag faktiskt ta och fixa fruktsallad och ett fotbad. En riktigt skön kväll alltså!

Puss!


Linser

Nu kan jag se igen utan att ha brillor på mig. Var och fixade linser idag, så nu ska jag träna med dessa i 14 dagar innan jag ska tillbaka igen. Känns lite ovant faktiskt. Sen blinkade jag typ 1000000 gånger innan jag fick in dem, men det kommer väl efter ett tag.

Nu har jag ätit Spicy och försöker ladda för jobb 15-22. Fick veta att jag ska vara på mejeri, det suger!

Puss!


flytt

fick veta ett enkelt sätt att få tillbaka sina appar. så det var väl inte allt för jobbigt egentligen.

har iaf spenderat min kväll med annso. fick se nya lägenheten och kan ju bara säga att jag blir inte direkt mindre sugen på att flytta hemifrån. på fredag är jag ledig och ska antagligen hjälpa till med flytten. sånt gillar jag, packa upp och packa ner och se hur den nya lägenheten blir mysig och förvandlas till ett hem. sen gillar jag att skruva ihop byråar och sånt. så om någon ska flytta.. ni vet var ni hittar mig!

puss!

iOS 5

Har installerat iOS 5 på min iPhone, tog ca 5 timmar. Sen slutade det med att alla mina appar försvann. Fast det kanske var bra egentligen, hade sjukt mycket onödiga appar. Så nu har jag bara installerat de appar som jag verkligen använder, dock känns den lite tom istället. Haha!

Har varit ute en sväng vid våran sommarstuga. Vi ska inte ha kvar den nästa år så mamma och jag kollade på lite leksaker och sånt som vi(läs mamma) vill spara. Nu ska jag slappa lite fram till kl 5, då ska jag möta upp Annso som slutar jobba då. Så ska jag hänga med henne ikväll!

Puss!


Tröttare än tröttast

Trots mina 2 veckors ledighet skriker min kropp efter sömn. I förrgårkväll kunde jag inte sova, somnade väl 2 och skulle upp 6. Så gårdagen var sjukt jobbig. Jobb 7-17, massor att göra och trött som sagt. Sen när jag och My står och väntar på bussen, jag pratar i telefonen med Marcus och My står och kollar på busstabellen. Då vänder jag mig om och ser hur bussen glider in och så säger jag" bussen är här". My vänder sig om och precis när vi går så åker bussen! Den han liksom inte ens stanna till innan den åkte. Irriterande!

Sen när jag kommer hem till pappa packar jag ihop mitt pick och pack och väntar på att mamma ska komma. När jag kommit hem till mamma hinner jag inte mer än att läsa igenom min post innan Marcus ringer och säger att det snart är mat. Så är bra att slänga på sig kläderna och åka igen. Sen är det middag och jag orkar knappt äta eller hålla ögonen öppna för att jag är så trött.

Sen landade jag i sängen och somnade framför tv:n. Trött tjej.

Nu försöker jag ladda för jobb, 16-22 och imorgon 15-22. Kul

Puss!


livstid

hemma efter en sväng på stan. gick som sagt till optikern för att fixa linser. fick en tid kl 12 på måndag för en synundesökning. sedan tog jag en kort sväng på stan. gick till the phone house för att köpa ett nytt displayskydd till min telefon. killen i affären var snäll och satte på det åt mig till och med, så nu slipper jag alla smutsfläckar som jag lyckades fixa när jag satte dit min förra. sen är det livstidsgaranti på den så det är bara att ta med sig kvitto om den skulle börja lossna så fixar de en ny. kanon tycker jag!

lyckades med flätan idag igen, wiho! dock lyckas jag bara få till den så att jag kan ha den när jag har uppsatt hår. så nästa projekt blir att komma på hur jag ska göra för att den ska se bra ut när jag har utsläppt hår. men det får bli en annan gång, nu blir det plugg!

puss!


segt

segaste dagen ever idag. vaknade vid 10, pigg. sen när kl var 13 var jag aptrött. kl halv 3 var det dags att cykla till jobbet. sen var det dags att jobba 15-22. segt var det, fanns inte allt för mycket att göra. sen var det dags att cykla hem. tur att jag var smart nog att ta med mig vantar för kallt var det, frös nästan öronen av mig.

imorgon är jag ledig. vad ska jag hitta på då da? ska till optikern och ja den här gången ska jag verkligen gå dit! sen ska jag plugga, så får vi se om det händer något mer!

vet ni? idag lyckades jag för första gången göra en såndär inbakad fläta i luggen. wiho! återstår att se om det var tur elle om jag lyckas igen. glad är jag iaf!

puss


trött

saknat mig? klart ni har! annars skulle ni inte läsa min blogg, muahhah!

idag har jag jobbat. kom till jobbet trött men glad för jag visste att jag skulle vara på färskvaror idag och sluta 1. glädjen vände snabbt när de bad mig att vara på mejeri istället för att 2 st var sjuka. sen fick jag jobba över till 3. nu lugger jag i soffan och har precis pluggat lite, k'nde dock att det inte blev allt för mycket gjort eftersom jag är aptrött. nu väntar jag bara på att klockan ksa bli halv 7 så jag kan åka till blodgivningen. sen blir det middag, dusch och sen lägga mig i sängen och glo på tv med marcus. sen blir det sovmorgon imorgon, för börjar 15. skönt! mindre skönt att sluta 22, men man kan ju inte få allt.

puss!


Jobbskor

Här får ni en bild på mina nya jobbskor.


grey´s

trött är jag. trött trött trött tröötttt!!! har sett framemot morgondagens sovmorgon sen i söndags men svag som jag är så sprak den idén. skulle jobba 12-19 men chefen ville ha hjälp och flytta någon kyl imorgonbitti och jag är ju sämst på att säga nej så jag sa såklart ja, så nu blir det 7-19. sen ska jag stupa i sängen och ta en lång sovmorgon på fredag när jag är ledig! skulle egentligen träffat annso en stund på dagen men hon måste jobba. så istället tar jag en lååååååång sovmorgon så att jag ska orka med kvällen och lördagens jobb, sen ska jag nog gå till optikern. sen blir det hem och äta mat och fixa sig inför kvällens festligheter.

just det! måste ju berätta att jag har införskaffat mig ett par nya jobbskor. kände att mina foppatofflor inte alls är speciellt bra för mina ben. så tog tag i det när jag var på stan med rebecka i måndags. ett par svarta nike med rosa detaljer. sitter vid datorn nu så laddar upp en bild på den strax från mobilen. nu ska jag plugga, sen ska jag hämta my man när han slutar kl 7. sen blir det middag, grey´s och sova.

puss!


lördag

idag är det lördag då. idag har jag jobbat 7-15. ganksa lugnt på jobbet idag faktsikt. allt flöt på om man bortser från alla varor som vi inte fick som vi egentligen behövde. men men, vi överlever. ikväll ska jag göra tacos  till mig själv och sen dega i soffan, vad ska ni andra göra? imorgon blir det jobb 15-21, inte så sugen på det faktiskt. men det är ju dubbeltbetalt så det motiverar ju iaf något och sovmorgonen är väldigt efterlängtad kan jag säga!

puss!


RSS 2.0