Grappa

Idag har jag haft städdag hemma. Har tvättat mellan 11-15, samtidigt som jag har dammat, dammsugit, moppat golvet och städat badrummet. Inte det roligaste men väldigt välbehövligt!

Nu har jag precis fräscht till mig inför kvällen. Ska nämligen möta upp Amanda, Rebecka och Sara på grappa kl 18, myys!

Puss


bröllop

bröllop igår. patrik och bella som gifte sig. var full fart hela dagen och kvällen. riktigt trevligt och fina var de! bjuder på lite av bilderna som jag tog under dagen, inte värdens bästa kvalité men ni får nöja er!








Dagen D

Idag är den stora dagen här. Min storebrors bröllopsdag. Kommer bli en fullspäckad dag och jag hoppas på att det ska sluta regna(vet att det antagligen inte kommer göra det). Just nu sitter jag och äter frulle, Sen ska jag stryka min klänning, sen fixa håret, sen äta lunch, byta om och tillsist sminka mig. Kl 15 kommer mamma och plockar upp oss.

Förresten, lycka till alla å-varvet springare!

Jag vet att jag suger på att blogga! Ska försöka skärpa mig!

Puss


toppen dag

bjuder på några bilder på mina snygga studenter. hade förövrigt en riktigt toppen dag och kväll!




studenten

imorgon är det studenten och jag är riktigt förväntans full. om bara vädergudarna är på våran sida så kommer nog morgondagen bli top notch! sara och johanna kommer hem till mig vid 11 imorgon för att dumpa lite grejer och öppna första cidern. sedan bär det av till rekarne kl 12 för att kolla på cajsa, sen åbryggan kl 13 för att kolla på My, kl 14 är det rinman för att se anna och sist kl 15 är det eskil för att kolla på Sarah. full fart med andra ord. sen cyklar vi hem till mig och byter om innan mamma kommer och plockar upp oss och skjutsar ut oss till my´s studentskiva i skogstorp. sen får vi se vart kvällen tar oss men det blir nog awesome iaf!

tänk om man kunde få uppleva studenten igen, fan va härligt det skulle vara!

puss




Stressigt

På tisdgar jobbar jag nästan alltid 15-21 på mejeri och så även idag. Vanligtvis brukar man mest gå och dra fötterna efter sig för att det är helt dött på folk och typ ingenting att fylla på. Men idag, herregud säger jag bara. Fick ju stressa ihjäl mig var typ lika mycket folk som på en torsdag eller fredag. Måste väl bero på att det är studenten på lördag eller att det är röddag imorgon. Tiden gick ju fort iaf.

Just nu sitter jag med en kopp te framför tvn och försöker varva ner lite innan jag hoppar i sängen. För imorgon blir det jobb 7-16 sen stressa hem för några tjejer från jobbet kommer över och dricker lite innan vi ska vara på tuna park kl 19 för företagsmiddag. Sen går det bussar till brasseriet kl 22. Fullfart!

Puss


Helgen

I Helgen har det varit fullt upp. I lördag tvättade jag som sagt på dagen och på kvällen åkte jag på jobbfest. Eller nu ljög jag, jobbfesten började ju hos mig eftersom de andra inte hade hittat någonstans att vara på. Sen blev det brasseriet. Lyckad kväll. Igår blev det sovmorgon och sen kom mamma och Sune över och hjälpte mig med att sätta upp en hylla och tog även med sig mitt cykelhjul för att fixa punkteringen. Givetvis bakhjulet eftersom det är krångligast såklart! På kvällen bar det av till farfar och farmor för att fira farfar som fyllt år.

Sen när jag kom hem kom Rebecka och Amanda över. Rebecka ville ju precis som jag kolla på bb-finalen och eftersom hon inte har tv 11 så frågade hon om hon kunde kolla hos mig. Självklart. Dock tycker vi att fel person vann men inte mycket man kan göra åt saken!

Dagen idag började med algbad, djuprengörande ansiktsbehandling och halvkroppsmassage på carino. Riktigt skönt va det. Dock är jag alldelens röd prickig lite här och var i fejset men det går väl ner snart. Strax efter kl 15 ska jag möta upp Fia på tuna park och leta studentpresent till My. Riktigt svårt tycker jag. Sen när det är färdigt ska Sune komma med mitt cykelhjul och efter det ska jag hem till annso. Fullspäckad dag helt enkelt!

Puss


Dåligt väder

Skulle firat Rebecka ikväll men det blir inställt på grund av dåligt väder. Det sög ju, inte mycket att göra åt saken dock. Vi får hoppas på att det blir finare väder den dagen det blir istället!

Då är frågan vad som händer ikväll, försöker få tag på My. Eftersom det är jobbfest ikväll om det inte har ändrats. Men My jobbar just nu så får se när hon svarar, isf drar jag antagligen på den. Vore ju trevligt!

Just nu tvättar jag för fullt iaf. Inte så kul men väldigt välbehövligt! Sen ska jag kanske ta tag i damsugningen, men bara kanske.

Puss!


RSS 2.0