Ändra

Rosenbad = tiden, haha!


Tiden flyger förbi

Det gick bra att jobba idag och Rosenbad flög förbi. Får väl bara hoppas att tom blir lite nöjdare med leveransen den här gången, haha!

Nu ska jag snart äta lite tacos, mums! Och ikväll blir det grey's, happy!

Puss.


Årets första julklapp

Har varit en ganska lugn dag idag. Mötte upp Sara på stan vid halv 3 och strosade omkring lite på stan. Jag köpte årets första julklapp! Skönt att ha kommit igång nu iaf. Sen vid kl 3 kom Rebecka och vi gick och satte oss på waynes och fikade och pratade massor. Trevligt!

Imorgon blir det jobb 7-16. På torsdag ska jag och Marcus gå på stan och köpa julklappar eftersom vi båda är lediga för en gångs skull. På fredag blir det jobb 7-16, sen på kvällen blir det att fira annso. På lördag blir det bakishäng och på kvällen ska vi hem till Sara och Jimmy och kolla på film. På söndag blir det jobb 14-22. Ja ni, veckorna bara flyger förbi!

Puss!


Sovmorgon

Sovmorgon imorse var sååå skön. Gick inte upp förens halv 11. Sen satte jag mig framför tv:n och åt frukost. Nu sitter jag och väntar på på att Sara ska sluta från sin VFU så ska jag möta upp henne på stan och lite senare kommer även Rebecka efter att hon har slutar jobba.

Fick precis ett sms från jobbet, ska hämta mitt nya schema på fredag. Hoppas de har givit fixa ändå till v.4 som de ordinarie har. Iaf så man vet hur jul och nyår ser ut!

Puss!


Frusen

Undra om jag håller på att bli sjuk? Fryser konstant, känner mig tjock i halsen, lite hes och aningen hängig. Förhoppningsvis är det inget som bryter ut iaf.

Idag jobbade jag fjuttigs 7-14, riktigt skönt! Min andra beställning kom idag, 4 jävla palla med arla. Tom undrade om jag hade fått något spel när jag beställde. Och jag förstod honom för vanligtvis brukar vi få kanske 2 pallar. Men men, finns värre saker och jag lovade att inte ta i så mycket när jag beställer på onsdag, haha!

Imorgon är jag ledig, wiho! Sovmorgonen är grymt efterlängtad kan jag säga. Sen ska jag träffa Rebecka och Sara på stan för lunch/fika och kanske lite shopping om någon av dem har tid. Var länge sen jag träffade dem, halloween var nog senast jag träffade Rebecka och Sara träffade jag en SNabbis när vi gick på breaking dawn. På tiden helt enkelt!

Puss!


Grinchen

Det där med att kolla på Grinchen igår gick ju sådär. Halv 8 somnade jag i soffan och vaknade kl 9 när efter texterna började.. Efter det gick jag och borsta tänderna och gick och la mig i sängen och sov istället. Otroligt glad var jag att jag redan hade tagit ut linserna innan jag somna!

Imorse var det sovmorgon, om man nu kan kalla det för det när man börjar 8. Ganska lugn men ändå fullspäckad dag på jobbet. Min ena beställning kom idag och den såg bra ut tycker jag. Hoppas den som kommer imorgon är minst lika bra!

Slutade jobba kl 5 idag, då åkte jag hem och duschade och sen gjorde jag och mamma tacos. Riktigt mumma ska jag tala om!

Blir en tidig kväll idag med för imorgon är det jobb igen, 7-14!

Puss


Uppskattning

Hade en trevlig kväll hos annso igår. Blev American pizza, ostbågar, idol och cola i mängder! En riktigt skön fredagskväll helt enkelt.

Idag var det jobb 7-15 som gällde. Full fart för min del eftersom jag skulle skicka iväg en beställning till arla innan 12 för att få varor imorgon och Sen skulle jag beställa mer arla till måndagen innan 15. Gick bra tycker jag, är väl inte den snabbaste direkt men vem är det när det var första gången jag gjorde hela beställningen själv. Medan jag höll på med andra beställningen kom en av mina chefer fram till mig och sa: Fan va bra du! Jag: ja jag vet, jag är bäst! Sa jag lite skämtsamt. Han ba: ja men du är ju jätte bra! Här kommer du och börjar på mejeri och ska lära dig beställa och så står du här och gör en beställning nu. Jätte duktig är du verkligen! Tänkte att jag skulle säga att jag tycker det för det är ju inte ofta man får höra sånt.
Det gjorde min dag. Man blir så himla glad när folk visar uppskattning för det man gör. En bra jobb dag helt enkelt!

Ikväll ska jag kolla på Grinchen som går på trean kl 19.00. Får se om man kommer in i lite julstämning. Blev erbjuden att hänga med på fest ikväll men känns inte så jätte lockande för är astrött och dessutom börjar jag 8 imorgon. Så blir en lugn kväll idag med, sköönt!

Någon som missade att jag vann en megastor Marabou igår? Fattar det knappt själv, jag som aldrig vinner på chokladhjul! Nöjd tjej!

Puss!


Stress stress och mera stress

Idag spenderade jag min dag i soffan framför tvn tillsammans med Marcus. Väntade i stortsätt bara på att åka och jobba 17-22. Min slappa dag ändrades ganska snabbt när Anna-Karin ringer kl 16 och undrar vart jag är?. Hemma, jag börjar 17 sa jag. Hon svarar att det står 16 på bosschemat. Men han sa ju 17.. Men jag är klar så jag hoppar in i bilen och åker direkt. Kan ju tala om att det inte är det lättaste att skynda sig till jobbet genom stan med bil kl 16 när alla slutar jobba. 16.20 var jag framme och var tokstressad för det fanns miljoner grejer att göra och det var hur mycket folk som helst! Just då ville jag bara ställa mig och skrika på Danne som hade bett mig tagit hans tid 17-22 och jag tom frågade honom en gång extra om det var 17-22. Men ändå så var det inte så... Ja ja, jag överlevde iaf.

Nu ska jag dricka upp mitt te för sen blir det bums i säng för jobbar 7-15.30 imorgon. Sen ska jag köra över grejer till mamma och sen ska jag träffa annso ett pr timmar när hon slutar kl 19!

Puss!


Kaos

Asså jag måste bog ha världens mest förvirrade chefer. Idag så frågade jag när jag skulle få mitt nya schema eftersom mitt bara gäller den här veckan och nästa. Plus att jag gärna vill veta hur jag jobbar i jul, nyår och när jag fyller. Då frågade han mig hur långt schema jag hade och jag sa att jag hade vecka 38 ut. Han sa: men har inte du fått längre? Jag:nepp. Han: jo men du måste väll ha fått till vecka 4? Jag: nej det har jag inte. Han: är du säkert? Så ringer han chef 2 och pratar med honom om det. Sen säger han: nä du har rätt och vi måste nog sätta oss och fixa med era scheman. Man typ, Nähe? Det kan ju vara en fördel om vi ska få det om ca 1 vecka?. De kommer aldrig hinna.. Jaja, nytt schema får jag iaf och det är det viktigaste.

För övrigt var det typ kaos på jobbet idag. För idag skulle allt vara perfekt för ikväll kl 18.00 har vi vip-kväll och imorgon och hela helgen är det nyöppning.

Idag började vi ha våra nya arbetskläder, så från och med nu är vi svartklädda istället för blå. Ganska osmart eftersom vi smälter in bland kunderna.

Puss!


Torka...

Det här med att blogga går inte så jätte bra faktiskt. Orkar liksom inte, men det kanske kommer tillbaks snart?

Lite summering sen sist kan vi börja med. Lördagen var det som sagt lite party med några coopare. Kul var det och jag drack alldelens för mycket. Dock var jag pigg och glad hela kvällen och mådde bra dagen efter. Men för mycket alkohol eller inte så var det iaf en riktigt kul kväll med trevliga människor.

Söndagen blev en slappar dag och på kvällen blev det söndagsmiddag hos Kjell och Pernilla.

Igår var det jobb och OTH som gällde. Idag har jag varit ledig, enda ledigheten sen här veckan. Dagen spenderade jag genom att gå en sväng på Tuna park med Marcus och sen in och handla lite på Coop. Nu väntar på mat och sen landar vi nog i sängen och kollar på tv.

Puss!


breaking dawn part 1

filmen igår va bra. inte top notch men mer än godkänd iaf! alldelens lagom puttinuttig och actionfylld. tror ni kommer gilla den om ni kolla på den.

slocknade direkt när jag kom hem och tog sovorgon imorse. dock var det svårt att sova efter 10 imorse eftersom solen sken så starkt, men det ska man väl inte klaga på! just nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av idol och efter det ska jag hoppa in i duschen. sen lite senare är det dags att fixa sig inför kvällens festligheter. har lovat my att komma till henne vid 5 och fixa i ordning lite innan folket kommer någongång efter 6.

ha en awesome dag!

puss!

waynes

just nu sitter jag och smuttar på en kopp te. idag mötte jag upp annso kl 12 för en lunch på waynes sen blev det även en sväng på stan och lite shopping innan hon skulle jobba kl 15. sen åkte jag en sväng till systemet och sen in på coop. så nu är kläder, alkohol och snacks fixat till lördagens party. även läsk och snacks till morgondagens bio är fixat. ett bra vecka slut helt enkelt. söndag ska jag bara ligga bakis och utslagen i sängen är planen.

nu ska jag dircka upp mitt te för att sedan köra över lite grejer till pappa innan jag rör mig till marcus. sen blir det upp och jobba 7-15.30 imorgon, längtar inte!

i natt sov jag 12 timmar! vaknade 11 imorse och slocknade någon gång mellan halv 11 och 11 igårkväll. planerna var att kolla på film men efter 10 dagars jobb varav 13 timmar igår så var det inte lätt att hålla ögonen öppna. men skönt var det och antagligen välbehövligt! så imorgon blir det upp tidigt sen tänkte jag ta sovmorgon både lördag och söndag! älska lediga helger!

puss!


hela veckan lång

sitter i soffan och degar framför tv:n och förösker hålla mig vaken. idag blev det jobb 7-16, mejeri stod det på schemat och även att Tom skulle lära mig och beställa. så nu har jag lärt mig det(hoppas jag) så på onsdag är det jag som beställler så får vi se på fredag när varorna kommer om det gick åt helvete eller inte.

imorgon blir det jobb 8-16.30, då ska jag gå på en utbildning för att bli "kassa ambassadör" mellan 15-16.30. hoppas att det är intressant så man orkar hålla sig vaken. på onsdag blir det jobb 7-20 och sen är det äntligen torsdag och min ledigadag efeter 10 dagars arbete, skönt om ni frågar mig! då ska jag luncha med annso och sen kanske plugga om jag orkar. på fredag blir det jobb 7-15.30 och sen blir det bio med marcus, sara och jimmy. breaking dawn del 1. sen är det lördag och då blir det fest med coppare. nice! sen på söndag ska jag slappa slappa slapp och inte göra ett dugg. skönt med lite vila!

puss!


Fars dag

Idag är jag trött. Trött trött trött! Gick upp 6 igår och jobbade 7-17. Sen skjutsade jag papps och Ann-Sofie som skulle på fest. Sen bänkade jag mig i min säng men ben&jerry's och OTH, skön slappar kväll. Sen vid 2 i natt åkte jag och hämta Marcus som var och firade en kompis som fyllde år. Sen landade jag i min säng och sov som en stock hela natten.

Idag blir det hem till farmor och farfar för att fira farmor som fyllde år för ett par dagar sen, plus att det är fars dag. Sen blir det jobb 17-22.

Puss!


Ikea

Jobbet idag gick hyfsat fort och min ena linsjävel irriterade mitt öga idag igen. Det hela slutade med att jag gnuggade mig så hårt i ögat så att jag tappade linsen mitt på golvet och skapade ett mindre kaos när jag kröp omkring på golvet och Lena och roffe stod och letade efter min lins. Inte det lättaste när de är genomskinliga. Men den hittades tillslut helt ihop knöglad. Så det var bara att göra rent den med linsvätska och stoppa den på plats igen. Dock fortsatte ögat att vara irriterad efter det också.

Efter jobbet åkte jag hem en Snabbis och bytte linserna mot Brillor innan jag åkte och plockade upp annso för en tripp till Ikea. Middag på Ikea satt fin fint och annso fick med sig en tavla och lite annat krimskrams hem. När vi kom hem fick vi vara lite händiga och spika upp tavlan innan vi tillslut landade i soffan och kunde pusta ut.

Puss!


Glädje

Jag känner mig så glad just nu. Först var jag irriterad över att jag ska jobba dessa 10 dagar i rad. Men när jag tänker efter så är jag ganska glad för det ändå. Vet ni varför? För att jag är omgiven av så himla många roliga och trevliga arbetskamrater och jag trivs faktiskt på mitt jobb, det är det inte alla som gör.

Sen att jag är helt kass på att säga nej när de frågar om jag kan jobba. Så vips så har jag tackat ja till att jobba 7-20 nästa onsdag istället för 7-16. Men som sagt, jag trivs!

Sen frågade jag chefen om det var tänkt att jag ska beställa nästa vecka och 3 veckor framåt när jag är på mejeri de dagarna som tom är ledig. Vet ni vad jag fick för svar? "ja just det. Du det har jag inte haft en tanke på.. Men det måste du ju göra." när ska jag lära mig det då undrade jag? För jag ska vara själv på mejeri på onsdag nästa vecka för då är tom ledig men vi jobbar tillsammans på måndag. "oj va koll du har då! Jadu.. Ja då får du väl lära dig på måndag helt enkelt.
Sjysst, lära mig på måndag och sen ska jag beställa själv på onsdag och jag har typ ingen aning om hur mycket som går åt på hela mejeri... Men men, det blir saker as bra? Eller? Ja om inte så är det inte mitt fel iaf..

Puss!


vettigt

jobbdag 1 av 10 avklarad!
det är också det enda vettiga jag har gjort idag, att jobba 15-20.
imorgon blir det jobba 12-19, ungefär såna tråkiga jobb tider har jag hela veckan. sabbar hela jävla dagen om nu frågar mig.

nu sitter jag i sängen och mumsar på vindruvor och glor på tv.

puss!


Maskerad

Kvällen igår va toppen! Vi fick många kommentarer för våra läskiga linser. Trotts att alla linser var i stortsett slut i stan och vi förväntade oss att vara en i mängden när det gällde den saken så såg jag faktiskt inte enkom annan som hade linser. Efter att ha gått i samma klackskor tre kvällar i rad så behöver mina fötter vila nu känner jag.

Idag blir alltså en lugn dag. Ska hämta lite grejer hos Sara och Jimmy och även hämta min cykel hos Pär. Sen blir det hem till mamma på "söndagsmiddag".

Puss!


2 av 3

då var två av tre dagar av fetsligheter avklarade. torsdagen och fredagen var top notch! mycket alkohol, sång, dans och trevligt sällskap! ikäll blir det som sagt maskerad som avslut på alla fetsligheter. riktigt taggad är jag måste jag säga.

kom iaf precis ut i duschen så nu är jag fräsch igen. försöker kolla på gårdagens avsnitt av idol på tv4play, dock verkar det inte vilja samarbeta så bra. men förhoppningsvis kommer det igång snart igen!

puss!

tio i rad

nu har jag jobbat mina två dagar den här veckan, så nu är jag ledig ända tills på måndag! skönt och behövligt, för eftfer det ska jag jobba 10 dagar i rad fick jag reda på idag. inte det roligaste kanske..

aja. den här ledigheten ska iaf utnyttjas till fullo! har börjat dagen med att proppa kylen full med alkohol och groggvirke. lagt fram helgens festkläder och provat min dräkt inför maskeraden. idag ska jag iaf hem till my med ett gäng tjejer för att fira Sarah som fyller 18 idag, grattis till henne! sen imorgon blir det utgång med annso, emma med flera. sen på lördag är det dags för den efterlängtade maskeraden. då ska vi hem till sara och Jimmy och äta och förfesta innan vi drar oss mot gamla blå. kan bara säga att den här helgen kommer bli awesome!

puss!


RSS 2.0