illa

usch va jag mår illa. satte mig vid datorn för att försöka plugga lite men känner att et får vänta till efter maten. hoppas att mat ska hjälpa mot illamåendet.

idag flöt det på bra på jobbet. dock var de sista timmarna lite sega men ändå. något positivt var att vi hade fått in resväskan jag tänke köpa igår! wioho! 500 kr kostade den istället för 1000 och den är awesome, jag är nöjd!

men nu ska jag äta, ciao! puss!

glömsk

tisdag idag och jag är redan jätte trött. men här blir det inte att vila förrems på söndag. denna vecka blir det 50 timmars jobb, men jag lyckades iaf fixa så att jag får sluta tidigare på fredag iaf, skööönt!

efter jobbet idag så åkte jag och plockade upp annso så tog vi en fika/middag på tuna park och vandrade runt där en stund. jag kom hem med 2 par bh:ar och ett par troser. eller ja, jag glömde kvar grejerna på tuna park så fick åka tillbaka och hämta dem. irriterande! men som tur var så var de kvar så vi kunde åjka och hämta dem.

nu har jag landat i soffan efter en skön dusch och funderar på om jag ska vara duktigt och plugga? nää, tar det imorgon efter jobbet istället.

idag fick jag veta att jag får vara kvar på jobbet. ett vik på 30 timmar i veckn får jag. sen de veckor som roffe och lena har semester blir det heltid. glad tjej!

puss!

The adjustment Bureau

har inte blivit mycket bloggande på senaste tiden. jag skyller på att jag har jobbat till 5 istorsett varje dag den senaste veckan och efter det har jag antingen träffat folk eller kollat på tv och g¨ått och lagt mig enaste 22 i stortsett varje dag. så bloggningen har inte legat högst upp på min prioriteringslista.

nästa vecka kommer nog bli ungefär likadan för det är jobb måndag till lördag och fredag blir det utgång med annso och emma. så detta kommer nog bli en bra vecka iaf. förhoppningsvis flyger den förbi så det blir fredag och utgång och sen att man mår bra på ölrdagen när jag ska jobba 15-22. sen på söndagen blir det att fira ann-sofie som fyller år på torsdag egentligen.

jobbet smsa idag. tydligen så hade det blivit något fel på schemat v.36 så de ville kontrollera vilka tider jag jobbade den veckan. så får väl se om det hela slutar med en extra tid? jobbade iaf bara 3 dagar den veckan och var ledig lördag och söndag. då är jag dessutom otillgänglig för sara ska antagligen firas på lördagen.

ikväll ska jag och mamma kolla på film. vi var nere på ica och hyrde The adjustment Bureau. hoppas den är bra, har velat se den ett bra tag nu.

om 16 dagar drar jag och annso till grekland, jag längtar!!

puss!


fångarna på fortet

trött som satan. ska kolla på fångarna på fortet och äta ben&jerry´s sen hoppar jag nog i säng. ska bli skönt som satan, har längtat ända sen jag klev upp imorse.

fick en direktbokning nästa vecka så nu blev det jobb måndag till lördag nästa vecka också. men vet ni? det gör inget, för sen har jag semster 13-29 septermber och då lämnar jag sverige och drar till grekland för efterlängtat solande och badande!

puss!



rörigt

rebecka ringde mig igår och berättade att hon och micke också skulle åka till kreta den 22a september. hur coolt är inte det? ingen av oss visste att den andra hade bokat det datumet eller att vi ens skulle åka dit. rebecka hade pratat om att de skulle åka till cypern den 23de men icke, kreta it is!
dock så går det två flyg till kreta den dagen och vi lyckades ju pricka in ett varsitt. men men, lite coolt ändå!


hade ångest när jag kom hem från jobbet över att behöva åka dit imorse. hela färskvaruavdelningen är huller om buller och man har ingen aning om var allting är. sen som att det inte är jobbigt nog så fanns det massor med varor i kylen och man är ensam på tisdagar. sen springer det omkring typ 10 byggare som är i vägen för mig och jag för dem. trångt och rörigt är det kort och gott. men men, det gick bättre än jag trodde att det skulle.

puss!

hjärtattack

fick oväntat besök igårkväll när jag kom hem fårn jobbet. marcus satt på parkeringen och väntade på mig. gulligt! behövdes verkligen för var så irriterad efter att ha f¨tt en fet utskällning av en tjock och svettig äcklig gubbe på jobbet. han började med att ge mig en hjätatack. jag gick ut från mejerikylen och då hör jag någon skricka: HALLÅ DÄR! jag hoppar i taket och blir så rädd så jag skackar i hela kroppen. sen säger han att han ska ha felix strips. jag går bort till frysarna och kollar efter det men det är slut. så går tillbaks till gubben och berättar det. han säger: så jävla dåligt det finns ju fna inget i den här butiken! jag säger: tyvärr men vi får in varor imorgon så det kommer då. han säger: DET SKITER JAG I! jag ska ha dem till middag ikväll så jag ska ha dem nu! jag: tyvärr så kan jag inte göra något åt att det är slut, men vi har strips fast av andra märken. han: det är ett jävla hyklereri, varorna ska väl inte vaar slut i butiken, jag ska fan sluta handla här! jag: tyvärr så blir det så när vi bygger om. eftersom vi har bytt ut frysarna precis har vi vart tvungen att minska på varorna för att kunna byta alla frysar. han forsätter att skrika att han skiter i det och hur dåligt det är och bla bla bla. jag säger att jag ber om ursäkt och går där ifrån till slut. irriterande människor med noll förstående för ombyggnaden..

sen la vi oss och kollade på sanctum när marcus skulle sova eftersom han brjade 7 idag. dock hade jag lyckats fixa en film utan text och lågt ljud. men den var spännande och ganska bra. hade sökert varit ännu bättre om man hade haft text, hhaha! den får 7/10!

idag är det dags frö jobbdag 2 av 7 i rad. 17-22 även idag, blä! men innan det mste jag hem till mamma för att betala båda greklansresorna. kommersvida skönt på kontot! men det är det helt klart värt efter sommarnas slit! längtar verkligen efter lite sol och bad!

puss!


grekland x2

efter allt prat om min och annsos resa till grekland blev marcus bara ännu mer sugen på att åka han med. så vi bokade en resa idag. till grekland igen, haha! så blir korfu 13-20 september och Kreta 22-29 september. blir en snabbvisit hemma i sverige. landar i sverige mitt i natten den 20de och planet lyfter vid 11 på morgonen den 22a. så blir väl hem och tvätta det som behövs, ladda och tömma kameran och packa om det som behövs. kommer bli awesome! ska njuta riktigt ordentligt. bada och sola för fulla muggar! ska betala resan imorgon och sen är det bara att säga till om ledighet så ska det nog bli bra. ändå krånglet är hur det blir med mitt distans plugg, men men. det löser sig nog ska vi se!

puss!



grekland

vet ni? 13-20 september drar jag och annso till korfu, grekland! kommer bli sweeeeettt! då kanske jag tar årets första dopp? bestämdes idag och jag är riktigt laddad! ska bara säga till jobbet att jag ska ha semester då(om jag ens jobbar kvar) och sen är det bara att njuta!

puss!


kräftskiva 1

igår var det dags för årets första kräftskiva. kl 18 skulle vi vara hemma hos örnen i torshälla. takar gudarna för att han hade en inglasad uteplats för det regnade ju som tusan och det vägrade att lugna ner sig. vi trök i oss pajer, sallad, skagenröra, räkor och självklart kräftor. mätt blev man och gott var det. efter maten blev det en rad olika lekar. killarna hade gjort lekar åt oss tjejer och tjejerna ¨t killarna. riktigt kul var och jag fick lära känna ett gäng nya människor. en toppen kväll!

idag är både jag och marcus bakis. vi sov till 12, kan inte ens minnas hur länge sen jag sov så länge! efter att vi gått upp gick vi och köpte spicy till frukost/lunch. gott! ikväll blir det nog en lugn kväll med film och god mat, skööönt!

puss

stockholms universitet

nu har jag tagit tag i mig själv och gått in och registreat mog på stockholms universitet. så nu ska ja gå den där nedrans kursen, sen får jag väl hoppa av om jag blir arbetslös och kursen suger.

men men, idag har jag jobbat 7-16. ganska chill dag. inte allt för mycket att göra på jobbet eftersom det byggs om och har sig. nu är iaf alla nya frysar på plats och håller på att bli tillräckligt kalla. så idag har vi desutom blrjar fylla på de första.

har klickat hem lite grejer från h&m som ska komma nästa vecka. så nu väntar jag på ett par klänningar, strumpor, ett linné och en väska. kul!

nu blir det dusch, mat och en lugn kväll i soffan innan jag hoppar i säng skapligt för att orka upp och kobba 7-16 imorgon och sen åka till kräftskivan kl 18!

puss!


black swan

igår kollade jag på black swan. ganska konstig film måste jag säga. vet inte om jag ska kalla den bra eller dålig? konstig är nog de enda som riktigt passar in faktiskt.


var ledig både idag och igår. riktigt skönt faktiskt. har plattat håret både igår och idag, var typ hur länge sen som helst jg gjorde det känns det som. för när jag jobbar blir det toffs eller "bulle" och när jag väl är ledig så är det ofta bara någon dag och man ska inte göra ngot speciellt så då har jag inte orkar fixa håret eller så är det typ helg och man ska göra ngot speciellt och då har jag vågat håret istället.

idag tog jag och marcucs sovmorgon men kl 11 kunde inte jag ligga still längre och kl 11.30 gick jag in och tvingade upp marcus. så blev det en mysig frukost och nu har han åkt hem och jag har satt mig framför tv:n. lite senare idag ska jag även träffa annso, så får vi se vart dagen tar oss!

puss!


ikea

stefan på jobbet ringde idag. han undrade om jag kunde jobba 15-20 på fredag istället fför 7-16. men jag sa nej för jag ska bort kl 6. gud va skönt det kändes att kunna säga nej och inte få ångest! ännu skönare kändes det när han han sa "okej, det är ingen fara. tänkt bara försöka göra det lätt för mig själv. men det fixar jag ändå. tack iaf!" med att göra det lätt för sig själv så menar han att det är lättare att byta tid på mig från kolonial till frukt och grönt. för det är mycket lättare att hitta någon som kan vara på kolonial för det kan alla. men det som slog mig när han la på var att jag hade ju inte tjänar på att jobba den tiden? dels hade jag fått jobbakväll på en fredag och det är ju mycket skönare att jobba dag. sen hade jag jobbat 4 timmar mindre och alltså tjänar mindre? aja, skönt att slippa ångesten iaf!


idag åkte jag marcus och jasmin till ikea. marcus köpte sig en byrå, ett litet bord och lite andra saker ocg jasmin köpte också lite grejer. själv kom jag hem tomhänt, men det gjorde inget. fick ju iaf den stora äran att skruva ihop marcus byrå och bord och sånt tycker jag är kul så jag klagar inte!

sen åkte vi hem till kjell på lite födelsedagsfika. marcus skulle fixas och det bjöds på smörgåstårta och paj till efterätt, hallonpaj! mums!

nu har jag precis kommit ut från duschen och landat i soffan. ikväll blir det jag och nessie som hänger. marcus är och nördar sig hemma hos simon och mamma är i stockholm. så ikväll blir det film och till det vaniljkessela med hallon, hoppas det är gott!

idag fick jag och mamma identisk post, lite lustigt tycker jag. något som var ännu lustigare var att en rabattkupong man fick med i jc-tidningsmojset var gilltig till 14 augusti och jag tror ju inte de menar nästa år så det är ju bra att skicka ut sådana!


marcus 20 år

idag fyller min älskling 20, stort grattis till honom!

igår blev det först jobb 7-17, sen skyndade jag mig hem och fixade mig och åkte sen till marcus. där bjöds det på tacos och trevligt sällskap. alkohol och dricklekar. dock hade vi så trevligt så vi glömde bort själva partylekarna marcus och jag hade planerat, hahah! sen vid halv 11 passade vi på att skypea med amanda. så jag, rebecka och sara trängde ihop oss framför marcus dator och pratade med henne. hon såg ju inte ut att ha det allt för illa! på så sätt fick även hon vara lite delaktig i festen. när kl blev framåt 12 började folk bege sig hemåt. de sista drog väl halv 3 och då stupade jag i sängen efter att ha varit vaken i ca 20 ½ timme. trevlig kväll var det iaf!

nu har vi i alla fal städat undan här hemma så vi ska väl slippa få en utskällning för att ha stökat till så mycket, hhah! ikväll ska vi hem till mamma och fira henne(antagligen fira marcus också) då blir det tårta och tacos igen! wiho!

nästa fredag ska vi på kräftskiva med några kompisar till marcus. blir 4 eller 5 helgen irad som jag dricker. vad hände där liksom? hahah.

puss!


schema

filmen i måndags var toppen! rolig och lite annorlunda, men jag gillar den! se den, men har inte allt för höga förväntningar. innan bion blev det iaf papas tapas, jag tog nachotallriken. god som tusan var den! till efterrätt blev det cheesecake också jätte god! en toppen kväll helt enkelt.

igår åkte jag och marcus till stockholm. halvtaskig väder var det, men det spelar ju inte så stor roll när man ska gå på stan. jag kom hem med 2 par trosor bara men marcus köpte dessto mer. lunch blev det på bamboo city, så fick mitt efterlängtade bamboo till slut. kl 6 tog vi tåget hem och då hade vi tok ont i fötterna båda två.

idag blev det jobb 7-15. eftersom roffe hade jouren ikväll och egentligen brukar jobba 7-15 så var jag bombis att jag skulle vara på köttet. speciellt medtanke på att jag har jobbat för honom hela sommarn när han haft semester och så. men när jag kommer ner till bosschemat står det bröd. jag ville grina. hata bröd, hata det ännu mer nu när vi gör om. ja ja, var väl bara att ta sig i kragen och sätta igån ovh jobba. så tog med mig brödet som skulle bakas ut till ugnen och när jag kommer dit finns det ingen bröddisk kvar. det visade sig att de hade flyttat den bort till blommorna nu när vi fixar med de nya frysarna. så det blev en massa springande frma och tillbaka hela dagen. efter jobbet hade jag egentligen tänk promenera hem efterom jag fick skjuts av pappa imorse. men det kändes inte så lockande medtanke på att det har vräkt ner hela dagen och jag varken hade paraply eller regnjacka. så fick bli buss istället.

imorgon blir det en kort dag. 7-14 på kolonial, chill dag! efter jobbet blir det en sväng till systemet, tuna park och fixa mammas present. skulle egentligen ha träffat annso efter jobbet men hon börjar jobba 4 istället för 7 imorgon. så vi får skjuta upp det hela till nästa vecka iställlet.

fick även mitt nya schema idag. eller vet itne om jag vill kalla det shcema efterom vi bara fått 3 jobb veckor och vi brukar få minst 10. men det beror väl på ombyggnaden och för att de inte vet hur de ska göra med alla oss i höst. jag håller fortfarande tummarna!

sen har jag lite problem på lördag. marcus ska firas då och folket kommer vid 6. jag slutar 6. inte så lcykat, försöker fixa så att någon kan ta 2-3 timmar av mig så jag kan få sluta lite tidigare. dock har jag redan frågat 7 personer så mitt hopp börjar rinna ut i sanden.. kommer sluta med att jag kommer till marcus halv 7, sminkad och uppkläd men med ofixat hår. får se hur det blir.. hoppas det löser sig..

puss!

bridesmaids

då har man fått i sig en sen lunch och landat i soffan ännu en gång. idag var det jobb 7-13 som gällde. men tänkte redan igår att jag antagligen skulle få jobba över för nu börjar vi renovera i butiken. rätt hade jag, fick jobba till 15 istället. de har börjat med att byta ut frysarna nu, även fast de inte är klara på långa vägar så ser det redan myckete fräschare ut tycker jag. kommer bli riktigt fräscht när hela butiken är färdig, som ska vara v.47.'

var inne och kollade på antagningsbesked 2 idag. är typ 3 och 20 reserv på kurserna fortfarande. så är väl dags att gå och prata med chefen så man får se om man ens vill plugga den jag kom in på liksom. bläää!

kl halv 6 ska jag möta upp sara och rebecka på stan för att hämta ut våra biobiljetter innan vi går och äter middag. jag är lite sugen på bamboo faktiskt, får väl se vad de andra vill ha. efter maten blir det bio, bridesmaids blir det. kul!!


yesterday

gårdagen var awesome! mötte upp claudia halv 6 och cyklade till isabelle. lite roligt att komma hem till hennes föräldrars hus medtanke på att jag inte har varit där sen jag var typ 10? vi satte oss ute i hennes trädgård och dunka musik och drack i väntan på att det skulle ramla in lite mer folk. när alla hade kommit blev det dags för lekar. vi delades in i 4 olika lag på 5 pers, 4 tjejer och 1 kille i mitt lag. det var jag, emilia, sara, victoria och fjäll. första leken gick ut på att man skulle dricka upp en liten hink med apelsinjuice och vodka med ett varsit sugrör. kan jag tala om att det inte hade snålats med vodkan iaf! blev äckligare och äckligare ju längre ner i hinken man kom. mitt lag kom 3 på den leken. den andra leken kallades kakleken. alla fick en varsin ballerinakaka som man la på ögon och sen skulle lyckas få in i munnen utan att använda händerna. inte det lättaste kan jag tala om! men efter våra 4 första personer lyckades jätte fort så ledde vi stort och sen var det fjälls tur. efter att han hade hållt på i sådär 7 minuter kanske gav han upp och vi förslorade stort, bittert! sen var det pinnen i hålet leken. vi tjejer skulle ha ett soppkvastskaft mellan benen och fjäll skulle ha en toarulle mellan benen så skulle vi sen lyckas få in pinnen i hålet. för det första var det assvårt att få ett bra grepp på pinnen utan att den åkte upp och ner och hade sig. sen kunde jag inte sluta garva för att alla andra gjorde det så kunde inte koncentrera mig för 5 öre! haha jag va riktigt kass på den leken! tror att vi kom 3 på den leken. sen var det den sista och avgörande leken. man skulle knyta ett snöre runt midjan med en tampong som hängde ner. sen skulle man lyckas få ner den i en flasköppning. även i den leken var tjejerna i mitt lag skit snabba och sen var det fjälls tur och det tog evigheter. så även där förlorade vi! totaltsätt kom vi sist, buhu!

kul var det iaf. extra kul att festa med människor som man inte brukar festa med. för min egen del slutade det med att jag hade cider i håret och på bröstet efter att emilia ville hälla cider i munnen på mig och inte riktigt träffade. sen lyckades cajsa ha ner min cider i knät på mig när vi skulle ta kort så jag fick cider på hela benen och klänningen tillslut! men det gjorde inte så mycket förrutom att man blev väldigt klibbig! sen vid 12 började folk dra sig ner mot stan för att kolla på kapten röd, inget jag var speciellt sugen på. s¨å jag följde med dem mot stan och sen vek jag av hemåt för att bli upplockad av marcus för att åka till max för lite nattmat! lika bra det, var skapligt trött och det blir ju en långkväll när man börjar dricka tidigt. kvällen får 9 av 10 toasters!

puss!


isabelle bastar 20

just nu sitter jag och svettas medans jag väntar på att claudia ska bli färdig, så jag kan cykla och möta upp henne vid tunavallen så att vi kan cykla tillsammans till isabelle. otroligt glad att solen tillslut bestämde sig för att titta fram. hade ju inte varit så skoj med regn medtanke på att vi ska vara ute i stortsätt hela kvällen.

taggad är jag och tror att det kommer bli en awesome kväll. hoppas bara på att tröttheten inte ska komma smygande!

upptäckte dessutom att jag antagligen har punka på cykeln, skoj! får väl cykla på ändå och fixa skiten imorgon elelr något!

puss!



nycklar

måste bara säga att jag älskar vädret! har suttit och solat på balkongen i 2 ½ varmt är det, men gud så härligt!  tror att jag klarade mig från att bli bränd ocks, nice! hade en fläkt på bordet medans ja solade och det var så skönt.

sov hos marcus i natt och skjutsade honom till jobbet innan jag åkte hem. när jag parkerat bilen hemma och ska ta fram mina hemma nycklar inser jag att de inte finns där. vart tusan har de tagit vägen?! fick lite ångest över om jag hade tappat dem. så ingen var hemma varken hos mamma, pappa eller hos marcus så vistte inte riktigt vart jag skulle ta vägen. slutade med att jag fick ringa mamma och åka och hämta hennes nycklar på hennes jobb. när jag kommer hem är det första jag ser mina nycklar liggandes på bordet i hallen. det var väl tur det iaf!

puss!

Snabbuppringning

Idag är jag ledig! Dock vaknade jag kl 9 av mig själv, kanske är lika bra när jag börjar 7 imorgon. Så väckte Marcus och låg och myste en stund och njöt av att vi inte behövde stressa upp ur sängen. Sen börjar min mobil ringa. Marcus ser att det är Coop som ringer och säger "svara inte!". Överväger tanken men svag som jag är så vill jag inte vara elak så svarar. Är bara det att när jag svarar så är det ingen som pratar tillbaka. Hör hur den ligger i byxfickan på den som ringer. Glad för det är jag och lägger på. 2 gången det är någon som råkat ringa mig från fickan på Coop, undrar om de har mig på typ snabbuppringning? Hmm. Puss!

kaksnäcka

idag är min sista ledigadag av 4. men inte är det synd om mig inte för på torsdag är jag ledig igen, wiho! dessutom ska jag vara på kolonial imorgon och det är ganska chill om ni frågar mig, varmt dock men inte lika stressigt som det andra!

idag har det varit en mycket lugn dag. vakna av mig själv kl 9 och kunde inte somna om. slängde iväg ett sista hejdå sms till amanda som skulle lyfta 9.10, dock var hennes flyg föresnat 1 timme och 20 minuter. så blev ett gäng sms till. sen när kl blev 11 gick jag inte och väckte marcus för jag tyckte det var dags för frukost. efter frukosten bytte jag om till bikini och satte mig på balkongen en stund. aningen molning men det gjorde inget, det gjorde bara så att det var lite svalare och gjorde att solen inte tog lika bra, vilket innebar att jag inte bbrände mig. efter någon timme svidade jag om och så åkte vi till slagstaglass istället. kände att jag för en gångs skull skulle våga ta något annnat än gamla vanliga kex och chokladsnäckan så vågade mig på en kaksncäka. god var den, men den slog inte min älskade kex och chokladsnäcka! efter glassen släpte jag av marcus hemma hos simon och åkte hem och satte mig en stund på balkongen igen. så har väl blivit solning ca 1½ - 2 timmar idag och lite färg har jag fått iaf, utan att ha blivit bränd!

nu väntar jag på middag och sen blir det en lång och skön dusch för att inviga min nya hårinpackning. sen blir det att hoppa tidigt i säng för att gå upp och jobba 7-16!

puss!


Paranormal Activity

moget. nu har jag skrämt upp mig själv efter att ha kollat på Paranormal Activity. visseligen tror jag inte att sådana saker händer i verkligenheten men man kan ju inte låta bli att bli lite rädd ändå. hjälper ju inte direkt att jag sitter här ensam i mörkret. fy bubblan!

puss!


vänner

har nu landat i soffan hemma efter en god middag. dagen idag bjöd på en dag med min kära vän annsos sällskap. kom hem till henne kl 11 och vi låg och solade på hennes bakgård till kl 14.00 ungefär. sen kände vi att det var dags att ge upp eftersom man inte är direkt van att sola när det har varit sånt här skitväder. men vet ni? vi lyckade brännas oss ändå, så nu har jag en något röd och bränd rygg. sen traskade vi ner på stan för att köpa hårinpackning till mig. kom hem med hårinpackning, 2 nagellack och en t-shirt. sen köpte jag med mig lite jordgubbar tillbaks hem till annso. musigt var det! sen efter att de hade ätit så gick vi ut en sväng med deras små bäbisar, alvin och samson. känns skönt att äntligen ha "catcha up" lite eftersom det nästan är 1 månad sen vi träffades! aldelens för länge!





i lördags bjöds det på en liten avskedsfest hemma hos amanda. trevligt var det! grillat och gott att dricka tillsammans med trevliga människor. vi spelade kudd och tjejerna utklassade killarna stort! vi spelade även fylletornet och sen bjöd amanda på en smarrig shot. jag är ingen shot människa men tom jag tyckte om den. det var likör 43, nyponsoppa och grädde. smakade ungefär som gräddglass! sen framåt kvällen när det började bli dags att dra sig hemåt slutade det istället med att jag, marcus och simon sov kvar. vi gick väl och la oss vid sådär 4 och gick upp 10, skapligt trött var man men det var bara att ladda om för på söndagkvällen var det dags för att fira pappa på bishop arms. trevligt det också! en top notch helg!






 

 

 

 


RSS 2.0