otaggad

försöker ladda inför jobb 15-21, sååå otaggad! Att jag har ont i magen gör ju inte direkt saken bättre heller..

är ju skönt att solen börjar titta fram igen. speciellt för de som har bal imorgon och på torsdag. så hoppas att det håller i sig för jag ska iaf åka och kolla på torsdag för imorgon kan jag inte för att jag jobbar.

Puss!




"När vänskapen slagit rot, de vildaste stormar den står emot."


vill ha

är grymt sugen på att åka utomlands. att få ligga i en solstol vid poolen/stranden hela dagen och ta sig ett dopp när man känner sig alldelens för varm. för att sedan på kvällen gå ut och äta på någon fin ute servering och sitta där hela kvällen och njuta med något kallt och gott att dricka och trevligt sällskap. att bara få njuta och slappa så att man får återhämta sig.

puss!


hurts

har så ont i magen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. dessutom har jag miljoner myggbett på armarna. kanske ska krypa ner i sängen och sovabort dagen? nää, nu ska vi inte överdriva. har tagit en värktablett som smått börjar verka nu iaf.

tröstade mig själv med att klicka hem lite grejer från h&m som har en massa rea nu. dock blev det bara lite tråkiga och nödvändiga saker nästan. strumpor, trosor och sen blev det iaf ett par skor!

puss!

kyla

min mage skriker. skriker efter lite vila, har tryckt i mig alldelens för mycket idag. paj, läsk, mat och glass i massor, nu är jag proppad!

kvällen igår var toppen. enda minuset var kylan. men det var bara att ta på sig en kavaj och dricka lite alkohol så var man varm igen! grill premiär blev det för min del, smarrigt var det! sen var det kul att få träffa människor som man inte har sätt så mycket av sen vi slutade skolan. en toppenkväll var det helt enkelt!

puss!

skratt

sitter och kollar på big brother, skrattar ihjäl mig.

idag har jag först jobbat 8-17 sen mötte jag upp annso och kp för att äta middag på grappa. blev en parmapizza för mig, smarrigt! första gången jag åt där tror jag faktiskt?! sen cyklade vi hem till dem för att hämta bilen för att åka till tuna park. när vi kommer in på tuna så börjar det åska och det blir mörkt inne i alla affärer. det spöregnade ut och det var förtfarande mörkt i affärerna så vissa stängde för att kassorna inte funkade. sen sprang vi till bilen i spöregnet! hahah! trevligt var det!

nu blir det big brother och sen sängen direkt för att orka upp och jobba 7-16 och efter det blir det partyyyyyy!!!

puss!


schema

idag var det dags för jobb igen efter 3 dagars ledighet. jobba 8-17 var det som stod på schemat, tiden gick ganska fort iaf så det var ju skönt. imorgon är jag ledig igen, den stora frågan är vad man ska hitta på ?

just det! hämtade mitt sommarschema idag, helt okej såg det ut. cirka 24 timmar i veckan och det känns ju ganska lagom nu när det är sommar och man kanske vill njuta lite av solen och värmen!

just nu känner jag ett ernomt sug efter något sött och gott. kanske ska testa med en kopp te istället? hahha!


puss!

systemet

idag blev det en lugn dag. slappade i soffan framför tv:n tills klockan va 5 då rebecka kom och plocka upp mig för att vi skulle till systemet. när vi väl hade plockat på oss allt vi skulle ha och skulle gå till kassan börjar rebecka leta efter sitt körkort och kommer på att hon la över det i sin nya plånbok som hon fick i present igår, som ligger kvar hemma. ja så det var bara att åka hem till henne och sen tillbaka, hhaha!

efter systemet tog vi en sväng till tuna park och kolla runt lite. jag hittade en svart klänning på gina som var på rea och kostade bara 99 kr, wiho! sen köpte jag ett skal till min iphone, ett lila genomskinligt. riktigt tjusigt om ni frågar mig!

nu har jag precis tagit mig en dusch och landat i soffan ännu en gång. ikväll hoppas jag i säng direkt efter big brother för imorgon blir det jobb 8-17!

puss!


grattis

idag har varit en ganska meningslös dag för min del. har inte gjort något vettigt alls faktiskt. har därför inget speciellt att skriva.

kan ju iaf säga Grattis till Rebecka som fyller 20 idag! Grattis stumpan! :)


gammal bild, men puss på dig! <3


bakis

hade en toppen kväll igår. slutade jobba 20.00 åkte hem och sminka mig lite snabbt, 20.25 var jag hemma hos emma. snabbt gick det och sen var förfesten igång. vin och cider blev det för min del. jag är ju ingen vidare vinfantast egentligen men ändå tyckte jag att "tre apor" var gott, så kan rekomendera det till alla andra icke vin fantaster. glad är jag att jag tyckte om det eftersom jag antagligen har 3/4 kvar av boxen, hahha!

efter förfesten kom mor min och skjutsade ner oss till harrys. inte mycket folk alls när vi kom men sen så ramlade det in folk och dte blev lika fullt och svettigt som vanligt på dansgolven. en höjdar kväll var det, det enda minuset var att jag fick väldans ont i fötterna framåt 1-tiden av allt dansande. hahaha!


idag har det varit en riktig seg dag. inte superbakis men känner ändå att jag är bakis om ni fattar vad jag menar. blev spicy till lunch och tacos till middag. resten av dagen har jag i stortsett bara legat i sängen och slappat och sovit en aning. men det är skööööönt!

puss!

lördag

så var den efterlängtade lördagen här. idag blir det jobb 15-20 sen är jag ledig söndag, måndag och tisdag, sköööönt!

har bättrat på nagellacket inför kvällen och hoppas att jag inte ska sabba det när jag jobbar idag. sen har jag även hunnit med en uppfräschande dusch och ska snart ta tag i och fixa håret så jag har så lite som möjligt att göra efter jobbet.

ikväll är det party party!!

puss!


äntligen

så är det äntligen kväll och jag ska alldelens strax kolla på big brother. det gick bra att jobba, mycket folk och lite stress men ändå helt okej. kollade upp vad jag skulle göra imorgon på jobbet, vilket är enbart kassa. så nu hoppas jag att den som ska byta av mig när jag ska sluta kommer i tid! för sen är det bara att skynda sig hem och fixa sig lite snabbt innan jag drar iväg på förpärla med annso, emma och ida. taggad? japp!

puss!

geting

har sprungit omkring sm en galning och skrikit på nessie att hon ska komma och rädda mig. hade en geting soom flög omkring i vardagsrummet, skog til den med en tidning 2 gånger och ändå vägrade den dö eller flyga ut så ropade på nessie att hon skulle komma och jaga ut den. men hon fattade inte, så jag fck se ut som en galning med en sko i högsta hugg som mitt vapen. men till slut flög den ut av sig själv. lättnad!

puss

sms

idag skulle vi ha fått våra sommarscheman. men fick precis ett sms att vi skulle hämta dem på onsdag istället. suck, vill ha schemat nu nu nu!


idag blir det iaf jobb 15-20. sen ska jag hem till marcus för att fira mathilda som fyller 17 imorgon. sen blir det fredagsmys och ladda inför morgondagen som består av jobb 15-20 och sen utgång! woop woop!

puss!

jordgubbar

gårdagen spenderade jag med annso. jag plockade upp henne vid 11 så åkte vi till stan och gick runt en sväng där. blev 2 bh:ar och ett par trosor för min del. för er som inte vet det så har h&m ett erbjudande som innebär att man får ta 3 underkläder men bara betala för 2, wiho! sen blev det pizza på kebabhuset för min del, sen köpte jag jordgubbar innan vi åkte hem till annso. vi gick ut med alvin och samson som måste ha fått värsta vårkänslan eller något. helt crazy är dem, springer omkring och jagar humblor och grejer. gullipluttar! sen nyser de som tusan, kan katter vara pollenallergiker? hahah. sen njöt vi av jordgubbarna framför big brother som vi hade missat kvällen innna.

sen var det dags för jobb 17-20, sen var det hem och duscha innan det blev grey´s och big brother! sen ytterligare jordgubbar, mums!

puss!


lockande

tänkte börja med att säga att jag hatar vädret vi har just nu. regn i mängder suger! hade faktiskt tänkt att vara duktig och cykla till jobbet varje dag den här veckan men eftersom det regnar så skiter jag i det nu.

idag kom det ett paket från h&m till mig, me like! det som fick stanna kvar hos mig var ett par shorts, en lång cardigan och ett linné. glad tjej!

ikväll blir det jobb 16-22, inte så lockande faktiskt.

puss!


taggad

jag är ritkigt taggad för fest alltså! därför känns det ju bra att det blir utgång på lördag och lördagen efter ska rebecka firas. är så taggad att jag redan har valt ut kläder till båda helgerna, hahah! vill ha lördag nu nu nu!

puss!


irri

igår var det jobb 15-22 som stod på schemat. lugn kväll i storsätt hela tiden fram till de sista 30 minuterna. på de 30 minuterna skulle jag plocka undan wienerbrödsskåpet, diska alla plåtar som wienerbröden ligger på, stänga av värmeskåpen som den grillade kyckligen ligger i och plocka undan kyckligen. det ä ungefär det man hinner med på de 30 minuterna ganska så exakt. men nej nej, igår skulle jag helt plötsligt ha tomglastelefonen och den brukar egentligen stängas av kl 21.00 men inte idag inte. tror ni inte det kommer en gubbe typ kvart i 10 och ska panta 10 stora svarta sopsäckar fulla med flaskor. så jävla mycket flaskor så att det blir fullt i båda appareterna och såklart vill inet pantapparaterna sammarbeta med mig just då. kl 5 i så får jouren komma och hjälpa mig att fixa apparaterna så att gubben kan blir klar någon gång. då säger han: vad ska jag göra med de här flaskorna? de har pant men era apparater vill inte ta dem? jag borde ju få betalt för dem ändå?. okej tänkte jag och ska ta 33 cl glasflakor och panta för samma summa som hans pantflaskor går på. så jag ställer mig och börjar räkna när han säger: du behöver inte göra det där nu, du kan g och göra något annat så kan jag hojta till när jag är klar för jag har två sopsäckar kvar. SUCK, tänker jag och kilar iväg en sväng och gär det sista jag ska göra. så kommer jag tillbaka när kl är 22.00 och jag egentligen slutar. han har itne pantat färdig så jag får vänta ett par minuter till. sen när han väl är färdig så visas det att hans flaskor som inte funkade har pant för 28 kr. det är ju roligt när de flaskorna jag sak panta i stället har 60 öres pant och vi hade typ 5 flaskor. så jag fick springa in och ut till den där jävla pantapparaten typ 100 gången innan det var färdig. sen när det är klar söger han: jaha, stängde hon i kundtjänst nu? hade lust att typ skricka på honom, vafan tror han, stänger vi tio så stänger vi tio inte tio äver bara för att han ska panta sina jävla flaskor. sen precis innan han går säger han: ja dte som är lite tråkigt är att jag har typ 10 säckar till hemma på släpkärran..

vafan ska man komma och panta miljontals flaskor kvart i tio en lördagkväll? skapligt irriterad jag blev.

sen kom amanda och marcus och plocka upp mig, så svängde vi förbi hos mig så jag fick kila upp och byta kläder och fräscha till mig en aning. sen åkte vi vidare till sara och jimmy för att kolla på eurovision. trevligt var det!

puss!


13

jaha, idag är det då fredagen den 13de. dagen kunde dessutom ha startat bättre. fick ett sms från jobbet att jag ska jobba imorgon kl 15-22. japp, direktbokning dagen innan och att det dessutom är en lördag gillas ju skarpt, eller inte! hade sett framemot att vara ledig hela helgen för en gång skull. skulle dessutom till stallarholmen för att fir min morbrors fru och hennes barn som fyller 50 och 18. nu går ju icke det. sen skulle jag mysa framför eurovision på kvällen med några vänner och nu kommer ju inte jag komma förrens typ halv 11 och då har ju mer än halva programmet gått. visseligen får jag väl skylla mig själv som hade glömt att lägga mig otillgänglig i fastpool men ändå. irriterande! dessutom är det tredje lördagen i rad som jag ska jobba den tiden, roligaste tiden också..

nu har jag iaf varit duktig och städat mitt rum, det innebar att jag städa både garderoben och bäddade rent i sängen. så nu känns det fräscht och rent där inne, sköööönt!

nu blir det att ta det lugnt innan det är dags att cykla till jobbet för att jobba 16-21 och hämta mitt schema för vecka 21-23, spännande!

puss


Sms

Blev väckt av ett sms från jobbet där det stod att vi ska få ett tre veckors schema imorgon. Sen nästa vecka på fredag ska vi få schemat för v 24-33, vill ha det nuuuuu! Sen såg jag på min h&m-app att de hade fått in lite nyheter. Så klickade hem lite grejer och det mesta ska komma v.20, wiho! Nu ska jag försöka ladda inför jobb, 15-21! Puss!

like

gillar att de tre lördagarna framöver är inplanerade.
på lördag blir det mys framför eurovision, lördagen efter blir dte utgång med annso och emma och helgen efter ska rebecka firas.

like!! puss!

plånbok

glömde ju säga att jag fick hem ett paket från h&m idag också! en bikini och ett par byxor, allt åker tillbaka! byxorna satt för jävligt men bikinin var fin med även den satt inge bra heller, så nu blev plånboken glad iaf!

kom hem från stan för en stund sen. blev en lunch, amanda köpte en tröja och jag köpte en plånbok enbart för kort. och ja nu vet jag att ni tänker, "en plånbok till". men sån är jag och den här blir säkert jätte behändig i sommar eftersom jag nästan aldrig har några pengar löst!

puss!


ledig

idag är jag ledig, skööönt! extra plus på den här dagen var att lönespecen kom idag och det var den bästa hitills på långa vägar! detta kändes riktigt bra eftersom jag  jobba järnet i april och nu får man verkligen lön för mödan. extra skönt nu när sommaren närmar sig och då vill man inte jobba ihjäl sig utan njuta av vädret med trevliga människor!

på dagens schema står det att jag ska träffa amanda vid 1 för en lunch och sväng på stan. på kvällen ska jag och sara gå och kolla på amanda och rebeckas konsert i stålforsskolans konserthall.

puss!


ont

har varit en snäll dotter och varit och handlat lite åt mammie såhär på förmiddagen. nu slappar jag i soffan innan det blir jobb 15-22. givetvis har axeln inte slutat göra ont och jag har nu fått ont i ryggen också. vilket är ett resultat av att jag inte kan sova som jag vill pga att axeln gör ont i vissa lägen.

jag vill ha mitt sommarschema nuuuuuu!!

puss!


sol

min axel gör ondare idag än var den har gjort de andra dagarna. känner mig handikappad och undrar hur jag ska kunna lyfta grejerna på jobbet imorgon. har iaf börjat min "kur" på alvedon och ipren som ska hjälpa mot inflamationen om det är det som är felet. ger det en vecka annars får vi väl ringa farbror doktorn!

måste bara säga att jag älskar vädret! hoppas det håller i sig hela sommaren! regn vill vi inte ha bara sol sol sol!

puss!

yeeeees

yeeeees!! katerina åkte ut ur big brtoher! hur många trodde att peter skulle klara sig kvar när han satt emot henne och gurkan? inte många, men det gjorde han! skönt att slippa hennes skrikande faktiskt!

idag har vi varit och firat marcus kusin simon som fyllde 18 idag. trök i mig både smörgåstårta och vanlig t¨årta. efter det begav jag mig hem till annso och kp där det bjöds på lassagne 2 timmar senare och efter det blev det fruktsallad till big brother. här går det ingen nöd på mig inte! min mage har iaf fått nog, den bubblar och har sig i strejk efter att ha fått för mycket mat. men det var gott iaf och är inget som lite sömn inte kan fixa.

puss!


onödigt

har precis fått i mig lite våfflor till lunch. gott var det, spreciellt efter att ha städat hela morgonen. så nu är mitt rum rent och fräscht och lite kläder åkte i soporna och även lite onödiga prylar som bara låg och samlade damm.
skönt att bli av med en massa kläder som man inte har använt på hur lång tid som helst. nu är bara konsten att försöka hålla det snyggt och fräscht.

om en stund är det dags att åka till jobbet för att jobba 15-22. ingen rolig tid inte och det kommer nog inte vara så himla mycket att göra heller. så antagligen kommer det bli en låååång kväll.

måste bara erkänna att det var väldigt skönt med 10 ½ timmer sömn i natt, hade dessutom kunnat sova ännu längre när klockan ringde kl 10 i morse.

puss!


trött

imorse var det inte roligt att gå upp allstå. trött som tusan var jag. fick det berkräftat när jag klev in i omklädningsrummet på jobbet av karin. det första hon säger är: oj, du ser verkligen jätte trött ut!
jadu det var ju bara att kämpa på ändå och någon gång framåt 11 vaknade jag till iaf. dock blev man ju såklart lika trött igen efter lunchen. men så tillslut blev klockan 5 och jag fick gå hem, jippie!

imorgon ska jag iaf ha en skön sovmorgon! kl 10 ska jag gå upp iaf och sen ska jag städa lite innan det är dags att åka och jobba 15.22.

nu ska jag slappa vidare, puss!

Shoppa

Sitter i lunchrummet på jobbet och slappar. Har precis jobbat 7-14 och nu väntar jag på att få jobba 17-22.05 innan jag får gå hem för dagen. Trött som tusan är jag och försöker bedriva tiden med att shoppa på hm.se. Det går bra, har redan klickat hem en klänning och en bikini. Tredje bikinin för i år, herregud! Puss!

onepiece

helt slut i kroppen är vad jag är. undra hur många ton läsk jag har dragit fram och tillbaka på den där jävla trucken under dagen? jadu, en jävla massa iaf. jobbigt var det och svettig blev man. inte direkt fräscht men vad ska man göra liksom? sista timmarna gick segt som tusan, men gud så skönt det var när man väl slutade.

idag kom mitt och marcus efterlängtade paket på posten! en varsin onepiece, eller ja, det är inte en riktig onepiece men ser typ likadan ut. sköna som tusan är dem. ser ut som en förvuxen baby, men det gör inget eftersom jag inte planerar att gå omkring med den på stan direkt. marcus fick en svart och jag en rosa(även om den ser röd ut på bilden).

nu blir det lite oth innan det är grey´s anatomy och big brother!

puss!


vindruvor

som sagt var jag inte så sugen på att jobba idag och det blev inte direkt mer lockande av att det började regna PRECIS när jag satte mig ppå cykeln. visseligen regnade det inte mycket men det gjorde så att det blev iskallt att cykla. sen när jag väl var på jobbet så stod jag inte med på kassakortet och om man jobbar 12-19 på frukt och grönt så sitter man alltid i kassan mellan 12-14. men inte idag inte, nej då hade de tagit bort dem för att jag skulle plocka hårtbröd. fanns det något hårt bröd? nepp, det hade ju såklart inte kommit. blev istället att vara på frukt och grönt hela tiden och tiden gick verkligen as långsamt.

undrar om man kan bli "ur form" när man är van att jobba 7 dagar i veckan och sen helt plötslig är ledig en massa dagar? för idag fick jag as ont i benen och i ena armen. men men,, jag överlevde dagen iaf. sen när jag kom hem ställde jag mig och laga mat och fixade så jag har matlåda imorgon och på torsdag. duktigt av mig!

nu sitter jag äntligen i den efterlängtade soffan och äter vindruvor. snart börjar big brother och efter det blir det att gå och lägga sig för min och marcus del eftersom vi börjar 7 imorgon båda två.

puss!


regn

usch och blä, idag känner jag mig nere. kan dock inte riktigt sätta fingret på varför. inte är jag sugen på att åka och jobba heller. ska cykla till jobbet och jag känner på mig att det kommer regna ikväll när jag ska cykla hem. därför har jag iaf varit smart och tagit min fula regntåliga jacka så slipper jag bli helt dyngsur iaf.

puss.


monday

blev en tripp till slagsta glass idag med rebecka eftersom vi båda var lediga idag. sen åkte vi till tuna park och sen till stan. blev dock inget köpt för min del, suger! tycker inte att det finns så himla mycket fint över huvudtaget nu för tiden.

imorgon blir det jobb 12-19, är så inte sugen på det faktiskt. men men, det är väl bara att ta sig igen om det. blir en 5 dagars jobb vecka den här veckan, sen är jag ledig i 2 dagar iaf och då ska det njutas!

puss!

the uninvited

har precis ätit middag. gud vilken snäll flickvän jag är som gör både middag och matlåda till my man, hahha!
nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av kvällen. kvällen består av big brothers veckofinal och ben&jerry's half baked, mums!

kollade på the uninvited idag och kan definitivt rekomendera den, se den! spännande och förvirrande men i slutet så fattar man allt ofc!

puss!


dop

har precis klivit upp ur ett långt skönt bad. det enda tråkiga är attt jag alltid blir så förbaskat trött efter att jag har badat, illa!

gårdagen bestod av dop kl 13.00. marcus lillebror var det som skulle döpas. efter dopet var det att stressa till jobbet för att jobba det otroligt rolia passer 15-22. segt som tusan var det, men jag överlevde. efter jobbet åkte marcus och jag och träffade lite trevligt folk hemma hos jimmy. dock blev det en tidig kväll för oss eftersom vi inte fick så mycket sömn kvällen innan pga marcus tandvärk/kindinflamation, eller vad det nu är.

puss!


suddig och dålig bild, i know!


RSS 2.0