12 h

Idag var det jobb ynka 7-13 som gällde. Fick stå i kassan mellan 7-8, inte det roligaste. Eftersom vi började med att öppna 7 i måndags så är det ju inte så många som vet om det ännu, så hade 4 kunder den timmen. Liite segt faktiskt. Resten av dagen gick iaf fort.

När jag slutade hade jag tänkt gå ut på en pw men jag frös och det blåste förjävligt så skippade. Lat? Japp. Gick iaf och hämtade ut paket från h&m. Var två bikinisar, en skorta och ett guldigt linne. Allt åkte tillbaka utom linnet. Var så himla trött sen så somnade i en timme tills mobilen ringde. Var jobbet som ringde, Anna-Karin frågade om jag kunde jobba över 2 timmar imorgon eftersom cheferna hade missat att sätta in någon på frukt och grönt på kvällen. Jag tackade såklart ja, är ju dubbelt betalt och jag hade ändå inga planer för kvällen eftersom jag börjar 7 på söndag. Så imorgon är det 7-19 som gäller, 12 h. Kommer sova som en stock på måndag säger jag bara!

Puss


Torsdag

Jobbat i dag igen 8-17 på Spal. Tackar gudarna för att jag jobbar på mat nu. Mycket roligare, roligare människor och man känner sig mer självständig!

Just nu ligger jag i soffan och glor på pappa medans han fixar med mitt ljudsystem. Just nu står det ganska stilla. Ungefär som att allt är rätt kopplat med ändå vill det inte komma ljud i surroundsystemet när man kollar på vanlig tv. Irri!

Bjöd pappa på annsos pastasallad. Dock blev den inte lika god som när annso hade gjort den. Men helt okej, var ju första gången jag gjorde den dessutom.


Puss


jobb jobb jobb

onsdag idag då. hade en kortis jobbardag idag. jobbade 12-17 ganska lugnt pass faktiskt. sen kom mamma så handlade vi och sen åkte vi hem till mig så bjöd jag på köttförssås. så hjäälpte hon mig med mina gardiner och så fick vi upp mina fotoramar och en klocka. riktigt skönt faktiskt.

imorgon skulle vara min enda lediga dag den här veckan. men blev erbjuden att jobba 8-17 och jag tacakade ja. så jobbade 6 dagar förra veckan var ledig söndag och nu ska jag jobba måndag till fredag nästa vecka, dvs 12 dagar irad. de gamla takterna är tillbaka.

imorgon ska pappi komma över och göra ett försök att fixa mitt ljudsystem för jag får det icke att fngera som jag vill. ska bjuda honom på annsos pastasallad. första gången jag ska göra den så jag hoppas att den blir bra!

puss

Måndag

Började dagen med jobb 7-12. Ganska Chill om ni frågar med. Fick även en fråga om att jobba på söndag 7-15, 8 timmar med dubbeltbetalat. Jag tackade såklart ja. Så även denna vecka blir det 6 arbetsdagar istället för 3 som det var från börjar. Börjar komma tillbaka i gamla takter igen. Det kommer min plånbok att gilla.

Nät jag kom hem förvånade jag mig själv med att göra en sallad till lunch. Jag som inte är något stor fan av sallad ens. Sen hade jag tomat, isbegsaallad, gurka, paprika, kräftstjärtar och avokado. Har aldrig varit något stortfan av avokado heller, tycker inte det smakar något och har skum konsistens. Men det blev faktiskt riktigt gott tillsammans.

Sen hade jag tänkt spika upp två ramar och en klocka. Det var bara ett problem, hade ingen spik. Så det får bli en annan dag. Sen somnade jag i soffan och vaknade vid 5 och då cyklade vi till Kjell och Pernilla.

Puss


helg

så var den här helgen snart över. men har ändå hunnit med en hel del.
i fredags jobbade jag till 4 sen träffade jag annso och hängde med henne. igår jobbade jag till 7 sen bar det av upp till odlaren och vi grillade för första gången i år. i dag har jag tvättat mellan 11-15 och sen har jag dammar, damsugit och moppat golven här hemma. så nu känner jag mig riktigt duktig!

nu väntar vi på att mamma och sune ska komma hit för då ska vi äta våfflor eftersom det är våffeldagen i dag!
sen big brother veckofinal, wiho!

puss!

Lucky me

Ligger just nu i soffan och kämpar för att hålla mig vaken till big brother.

Idag blev det jobb 8-17, mejeri var det som gällde. Hade huvudvärk och frös som ett as. Hade Bode fleecetröja och en fodrad jacka och ändå frös jag. Tror att jag börjar bli sjuk, känns som det iaf. Efter jobbet skulle jag stressa in på systemet så jag hann med den tidiga bussen hem. Men när jag kommer utskyndande från Coop ser jag pappa komma traskande från ingenstans. Så gick in och handla med pappa och fick skjuts hem. Lucky me!

Puss


Irriterande

Bullarna blev awesome kan jag informera och jag ska unna mig ett par bullar och en kopp te till big brother.

Någon som har missar att folk har kollat upp om de ska få tillbaka på skatten? Jag fick det iaf upptryckt i nyllet både på fejan och instagram. Såklart så blev ju jag bara tvungen att gå in och kolla själv. Skulle jag inte gjort.. Nu är jag sur och irriterad. Nästan förbannad. Sa till förra året att de skulle dra extra skatt och då fick jag tillbaka några tusen. Då trodde ju jag såklart att de fortsatte med de men tydligen inte. Nu ska jag betala tillbaka 2400, inte världens största summa men inte minsta heller. Suger. Men får väl skylla mig själv, man ska väl ha bättre koll helt enkelt.

Puss


Jobb

Jobbat kortpass igår 7-13 och "kortpass" idag 7-15. Ikväll ska vi baka bullar och imorgon hade jag tänkt tvätta mellan 11-15 eftersom jag skulle va ledig. Men hann inte mer än hem och sätta mig i soffan efter jobbet idag så fick jag sms om att jag var bokad 9-18 imorgon. Skulle egentligen bara jobbat 3 dagar dagar den här veckan nu blir det 6 dagar istället. Klirra extra härligt i kassan efter den förra lönen som var mindre än vanligt. Sweeeeettt!!

Puss


Mår som jag förtjänar

Idag mår jag skit. Klev upp ur sängen kvart i tre idag. Var toktrött, hade huvudvärk och mådde illa. Skulle tvättat kl 11, det kunde jag glömma.

Mamma kom förbi vid 3 för att lämna min cykel. Slutade med att hon moppade mitt golv och hjälpte till att städa undan. Tackar jag för!

Hade en awesome kväll igår. Trevliga människor och alldelens för mycke alkohol.

Puss


Aldrig tur

Imorse gick jag alltså upp kl 5. Gick förvånadsvärt lätt att kliva upp trots att jag bara sov ca 5 1/2 timme. Gick iaf ganska bra för att vara första gången sol varumottagare även om jag kände mig lite vilsen. Nu är ju frågan om jag kommer komma ihåg hur man gjorde nästa gång medtanke på att jag inte ska börja 6 någon gång på mitt nya schema som gäller till slutet av maj.

Var dock jävligt trött hela dagen på jobbet men nu är jag hyfsat pigg iaf. Efter jobbet blev det tacos och nu sitter jag med en godispåse och väntar på att big brother ska börja.

Imorgon kommer ett gäng från jobbet över på lite förkrök och sedan utgång. Därför tänkte jag cykla till jobbet imorgon så jag kan skynda mig hem. Dock har ju min cykel nåt allvarligt fel för den är aströg att trampa på. Därför får jag låna mammas cykel imorgon. Dock är den förliten istället så känner mig som ett mongo när jag cyklar på den. Men en dag ska jag väl hålla ut.

Puss


Uppe med tuppen

Idag har jag gått omkring som en zombie hela dagen. Tok trött och har frusit som ett as. Jobbigt att komma tillbaka efter 5 dagar ledigt. Imorgon börjar jag 6, suger. Gå upp 5 är jag inte sugen på.

Fick min lönespec igår, typ en tredjedel mindre än vad det brukar vara. Suger ju också. Nu blir det back on track och ligga på som tusan i Fastpool för det här suger.

Ikväll har jag haft mamma på besök. Bjudit henne på middag och pratat lite. Hon hade kameran med sig för att ta kort på lägenheten som hon ska visa mormor.

Just nu sitter jag och värmer mig med en kopp te framför gårdagens avsnitt av Sveriges mästerkock. Mys!

Puss


Det tar sig

Har varit fullt upp med flytten och det har bloggen fått lida för. I lördags var det full fart hela dagen med att bära kartonger och skruva möbler från 10-23 eller något. På söndagen skruvades det sista ihop och vi satte upp rullgardin, krokar till jackor och tv:n på väggen bland annat. Igår fick jag besök av farmor och farfar och mina små kusiner. När de åkt blev det en snabb sväng till stan för att köpa lite nödvändigheter. Sen när jag kom hem kopplade jag ihop suround systemet innan Marcus mamma kom förbi. När hon och Marcus åkt hoppade jag snabbt in i duschen innan det var dags för tjejkväll.

Idag gick Marcus och jag till tuna park. Åt lite lunch och köpte lite blommor till min lägenhet och lite andra saker. När vi kom hem hade bravida varit här och kopplat in diskmaskinen. Awesome! Har även hunnit med att plocka upp de sista kartongerna och bära ner de sista till källaren. Har även hunnit "sy upp" mina gardiner. Traskade till pappa för att hämta en sladd men de öste på mig en massa mer grejer så det slutade med att vi gick där ifrån med fyra fulla påsar, hahha!

Nu är det mest dekorationer som fattas som bland annat tavlor och lite mer blommor. Men det tar sig!

Puss


Dagen med stort D

Imorgon är det Dagen med stort D. Flytten är här! Idag har jag fört jobbat 8-16 sen har jag och mamma varit och handla mat, stödgrejer och lite sånt och dumpat i min lägenhet. Nu har jag dessutom packat ner alla mina grejer hos mamma och ska strax åka hem till pappa och packa det sista där.

Imorgon blir det full fart hela dagen, roooligt!

Puss


Huvudvärk

Huvudvärken börjar tränga på, det suger för då tappar jag orken att göra något. Det är ju inte allt för bra eftersom jag fortfarande har en hel del kvar att packa och det är fullt upp de kommande dagarna.

Igår var jag och köpte diskmaskin, as nöjd blev jag för att jag fick 600 kr rabatt för att det var visningsexet. Men de hade ingen droppbricka så vi åkte till expert för att köpa det och där hade de en diskmaskin som såg exakt ut som den jag precis köpt men kostade 1500 spänn mindre. Då var jag inte lika nöjd längre.. Sen kom vi på att Elgiganten har prisgaranti som innebär att om man hittar en produkt till ett lägre pris i en annan affär betalar de tillbaka mellanskillnaden. Dock var det inte exakt samma modell, men jag prövade att åka tillbaka till Elgiganten idag igen. Tur hade jag och fick 900 tillbaka(600 spänn mindre eftersom jag redan fått den rabatten). Då blev jag nöjd igen!


Sen idag skulle ju som sagt min soffa komma. Så gick upp vid 9 för att vara i lägenheten kl 10. De skulle komma någongång mellan 10-14 så medan jag väntade skruvade jag ihop lite möbler. Sen när de kom vid halv 1 och burit upp alla delar skriver jag på och de går. Jag som trodde att de skulle montera ihop soffan står nu där med 4 bumlingar till paket. Jaha och nu då? Pappa och jag ska skruva ihop den imorgon efter jobbet. Dyrbar packningstid måste nu användas till att skruva ihop soffan. Börjar känna stressen komma!

Har försökt packa ner mina kläder här hos mamma. En resväska och en bag är fullproppad. Då har jag inte ens gett mig in på min byrå ännu.. Hur kan man ha så mycket kläder men ändå känns det som man har nada?

Nu blir det en paus framför tvn sen hugger vi i igen!

Puss


Tisdag

Tisdag idag och allt tufffar på för fullt. Jobbade 7-17, åkte till Elgiganten och expert. Sen hem och äta och packa lite. Nu kollar jag på big brother. Imorgon ska jag ta emot min soffa sen ska jag till Elgiganten igen och packa ytterligare.

Sen är det säsongs premiär för grey's anatomy, dubbelavsnitt!! Glad är jag!

Puss


Ikea

Idag var jag ledig och det var dags för mitt efterlängtade Ikea besök. Oj vad jag shoppade loss. En vanlig vagn och 3 last vagnar med möbelpaket. Billigt blev det inte men helt klart värt det. Släpet vi hade blev fullproppat och en hel del blev det i bilen också. Kan ju säga att det var tungt att bära upp allt till lägenheten men hade ju som tur va hjälp.

På onsdag ska jag ta emot soffan. Härligt!

Puss!


Överflödig

Snacka om att jag har känt mig överflödig på jobbet idag. Känns som att jag lika gärna hade kunnat vara hemma. Det ända "viktiga" jag gjorde idag var att fixa pantapparaten. Men men, gjorde ju en hel del grejer som skulle göras såklart men inget som var så viktigt så det inte hade kunnat vänta tills imorgon. Men tjäna lite stålar är ju aldrig fel! Dessutom hade jag ju sovmorgon, började inte förrens 9.

Imorgon bär det av till Ikea för att shoppa istortsätt alla möbler till min lägenhet. Mindre än en vecka till flytt, iiiiiih!!!

Puss


Tröttmössa

Gissa om jag va trött igår! Vi åkte hem till Kjell och Pernilla för pizza och spel. Efter att vi ätit pizza skulle Kjell och Pernilla turas om att duscha. När Pernilla sist kom ut ur duschen hade jag redan däckad i soffan kl 8, haha!

Idag blev det jobb 7-17. Sen tacos och nu har vi precis ätit jordgubbar, Mumma. Nu blir det gladiatorerna, sen blir det tidigt i säng för ska jobba 9-17 imorgon.

Puss!


Fullspäckat schema

Tröttare än tröttast. Jobbar 7-17 idag ska även göra det imorgon även om jag helst av allt skulle vilja ha en sovmorgon.

Kommande vecka kommer vara full med grejer att göra. På måndag ska jag till Ikea, tisdag jobb, onsdag ta emot soffa och packa. Torsdag packa det sist hos mamma efter jobbet, fredag jobba och packa det sista hos pappa och handla mat. Lördag och söndag flytta och få i ordning. Så kan ju be om ursäkt redan nu om jag kommer vara lite osocial nästa vecka, men det förstår ni kanske.

Puss!


Full fart

Kan någon tala om för mig hur min mobil kan gå från 100 % till 0 % under en natt medans idag hade jag 100 % kl 6.00 och nu har jag 56%. Inte logiskt för fem öre.

Idag har jag iaf jobbat 7-17. Kan ju tala om att dagen blir jävligt lång när man är klar med alla varor kl 8.30.. Men men, jag överlevde iaf. Sen halsade jag lite och hämtade ut ett paket på posten. Ett par snygga skor, dock kommer de döda mina fötter. Sen har jag visar pappa och Ann-Sofie lägenheten, de gillade den. Tyckte att den var alldelens lagom stor.

Sen när jag kom hem till mamma så har jag målat min skohylla svart så den matchar allt annat. Snyggt blir det!

Puss


RSS 2.0