skor till nyår

Köpte ett par efterlängtade skor här om dagen. tvekade länge eftersom de kostade 600 spänn.
men var exakt ett sådant par som jag ville ha och har letat efter. har bara hittat liknande men inte exakt som jag har velat ha dem. så nu när jag hittade dem så sket jag i att köpa dem. sen kom jag tillbaka dagen efter och köpte dem eftersom jag ångrade mig, hahah (a) ska iaf ha dem på nyår så slipper jag frysa fötterna av mig, hihi!


sladd

har precis kommit hem efter att ha skjutsat pappa fram och tillbaka till arlanda.
vi startade klockan 04.45 och jag kom hem 08.30..
hatar förörigt gpser just nu, som att det inte är tråkigt nog att åka själv tillbaka från arlanda halv 7 på morgonen så visade gps såklart att jag skulle svänga av på en väg som inte fanns...
så fick försöka hitta någon stanns att vända, på en motorväg?!
sen så hittade den såklart ingen ny "rutt" heller, skit irriterande.
men tillslut lyckades jag vända och komma tillbaka något sånär och då hittade den en rutt.
men inte var de roliga över för det..
körde om en lastbil på motorvägen och får sladd, bilen vinglar fram och tillbaka och halvt vrider sig åt sidan.
jag ser hur baken på bilen närmar sig räcket och tänker att nu jävlar kommer det smälla..
men sen glider den åt andra hållet så motorhuven är på väg in i lastbilen i stället.
den fortsatte att glida omkring men tillslut rättade den upp sig.
vad glad jag är att jag inte försökte bromsa eller något sånt då hade jag säkert åkt in i räcket.

ikväll ska vi kolla på lägenhet, kul!

köpte förövrig årets första julklapp igår!

lunch

idag är det alltså fredag. ringde precis angående en lägenhet, tyvärr hade den redan hunnit bli uthyrd, tusan!
aja fåe håll tummarna på att lägenheten på måndag är bra!

idag ska jag iaf möta amanda på stan för en lunch, sen ikväll blir det jobb 17-21. sen hem och sova, för i morgon blir det jobba 7-15

puss!


film

ligger just nu i sängen med en halv sovande marcus bredvid mig.
funderar på om jag ska sätta på en film kasnke?
har för övrig jobbat på mejeri idag, frös ihjäl men men..
känner att jag inte har något vettigt att skriva..
eller jo, ska på visning på en lägenhet på måndag. sen ska jag ringa angående en annan lägenhet imorgon.

har även följt med annso när hon tatuerade sig idag, såg riktigt tjusigt ut!

imorgon blir det lunch med amanda på stan och sen blir det jobb 17-21, på coop på älskade spal. me like!

puss


(v)

nyss hem kommen från jobbet, sköööönt!

har precis slängt iväg två mejl angående lägenhet. den ena har visning på måndag men får se hur det blev med det för när jag skulle anmäla mig och marcus till visningen så funkade det inte eftersom outlook inte är fixat på min dator. så mejlade fastighetsägaren på deras "info"-mejl, hahah. får hoppas att det funkade!
bra läge och billiga så håller tummarna :D

nu ska jag kolla på grey´s, imorgon blir det först att följa med annso som ska tatuera sig och efter det blir det jobb 15-21, blä!

puss

-

idag har jag bestämmt mig för att gå till jobbet, ja ni läste rätt.
gå ändå till coop forum, kommer känna mig lite duktig sen!

puss

lat

jag är lat, tränade inte idag, hade varken orken eller lusten.
dessutom var inte middagen klar förrens tio minuter innan träningen och jag var jätte hungrig så ville inte träna utan att äta.

hittade som sagt min klänning till nyår. vet vad jag ska ha för halsband och sånt krimskrams, nu är den stora frågan vad fan man ska ha för skor? vill ju ha fina skor men man ber väl inte ha öppna skor och frysa fötterna av sig bara för att vara fin? så ja, vad sjuttsingen ska jag ha för skor. tål att tänkas på!

puss!

nyårsklänning

har hittat min nyårsklänning! för en gångs skull är jag ute i god tid!
dock ingen vidare bra bild på den. är iaf en svart klänning från H&M som bara kostade 199.
ganska enkel, ser tråkig ut när den bara hängde där i affären men den satt perfekt när jag provade den så slog till. jag som brukar känna mig obekväm i axelbandslösa klänningar men inte i den här, provade den med världens sämsta bh som hade noll stöd men klänningen hölll allt på plats och det kändes inte alls som att den skulle glida ner. jag är glad!!

fixade dessutom mina brillor så nu slipper jag få skavsår på näsan!


Le Kid

just det, glömde bort att säga det!
Le Kid ska vara med i melodifestivalen så nu får ni ringa och rösta på dem! :)


harry potter

sett på harry potter ikväll, filmen får 4 av 5 toasters!
bra men man bara väntar bara på att nästa halva ska komma ut så man får se slutet!
kan iaf rekomendera den, se den!

puss


bio

äntligen är det söndagkväll! nu är jag ledig tills på onsdag kväll, om de nu inte ringer förstås ;)

har precis ätit middag och slagit mig ner i soffan. väntar på att mamma ska diska klart så vi kan kolla på harry potter och halvblodsprinsen så att vi är lite uppdaterade. för imorgon kväll ska mamma, marcus och jag på nya harry potter filmen, wiho! hoppas den är bra bara :)
på dagen ska jag för övrig träffa min kära vän annso också, trevligt!

just det, marcus och jag har hittat en bil på blocket som vi eventuellt ska kolla på. vuxenpoäng där va?


movie

heeemmmmaaa!!
jobbade 7-14 idag, inte så jätte länge men var aptrött så dagen gick inte sp snabbt..
just nu sitter jag och glor på tv och väntar på att mamma ska sluta så jag kan hämta henne.
sen blir det tacos ikväll och sen ska det ses på film. eller ja, jag lär ju säkert somna men man kan ju försöka ;)

puss!


skit dag

trött trött trött... känns som det är det enda jag prata om? men ja, jag är helt enkelt trött jämt!
håller iaf tummarna för att det ska bli bättre nu när jag har fått mina brillor :)

förövrig så har dagen sugit hårt. trött (som vanligt) när jag vaknade imorse, sen skulle jag skjutsa mamma till jobbet och släppa av marcus på tågstationen för att sedan åka till mitt eget jobb. tappade hur mycket grejer som helst idag, eller de ramlade av trucken. trucken var full med papperskassar i botten och hund- och kattmat ovanpå och detta resulterade i att lasser lutade. men jag tänkte att det satt fast ganska stadigt ändå med all plast och så. men sen börjar det tippa och jag tänker att jag sak dra lite snabbt så allt inte välter på en hylla med läsk så allt det rasar i. jag tar i och mina foppatofflor glider och det slutar med att både jag och lasser ramlar på golvet. så raffsade ihop all djurmar och lät kassarna ligga på golvet. sen började aööt gå fel, en hundmatspåse var sönder och hamnade massor med hundmat på golvet. jag lyckades paja min klocka. sen skulle jag köra in alla påsar på lagret och då glider de ur sina "hållare" så de sprider sig ännu mer, sen lyckas jag få upp dem på trucken och kör in dem på lagret. sen ska jag hitta något att lägga dem på och under tiden ramlar alla kassar igen och ligger över hela golvet.. ja, jag är glad att allt detta hände sista timmen innan jag skulle gå hem. för var ganska förbannad efter allt det där.

sen tog jag en dusch när jag kom hem och hörde att mobilen ringde men tänkte att det var annso som ringde för hade ringt henne en halv timme tidigare. så då kunde hon vänta 5 minuter, så då fortsatte jag duscha eftersom jag hade massor med balsam i håret och sen när jag kommer ur duschen så var det ju såklart coop..
vet inte om jag är glad eller ledsen egentligen, stör mig mest på att de inte kunde ringa igen 5 mnuter senare. men men..

som sagt är jag trött som tusan och när marcus kommer hem ska vi åka till honom och äta och sen kommer jag väl somna senast 10. för imorgon är det upp med tuppen igen för början 7 då med!

puss puss!


kolonial

har precis skickat in mitt cv och personliga brev till min jobbcoach för sista gången.
vi bestämde att vi inte behövde boka något nytt möte utan att hon bara ska fortsätta att matcha mig mot de "interna jobben" och ringa och höra om jag är intresserad.
idag tränade vi på intervju och det gick bra. fick några tips och så. sen så berättade hon att hon hade matchat mig mot 3 jobb, så nu är det väl bara att vänta och se om någon ringer. för sen har jag ju sökt jobb själv också.

sen gick jag till optikern och fixade till så mina brillor sitter bättre fast på näsan. sen gick jag till handelskontor på fristadstoget och pratade om alla mina räkningar jag hade fått, såklart så var det ju en jag inte skulle betala. så nu är det löst iaf, nu måste jag bara ringa folksam, men det får bli på fredag tror jag.
just nu ska jag bara ta det lugnt fram tills det är dags att jobba 16-21. sen är det hem till marcus och sova för att sedan jobba 7-17 imorgon, wiho..

de satte förövrigt upp julgranen i rondellen här utanför, så nu är det snart jul helt klart!
mötte förresten amanda på vägen till arbetsförmedlingen, hur stor är chansen liksom?
hon skulle också på något möte som var fixat av arbetsförmedlingen.

igår jobbade jag, var på kolonial och jobbade ihop med Dijana hela dagen. jobbade 7-15 och tiden bara flög iväg, skönt! sen åkte jag till annso och umgicks med henne, vi åkte och köpte lite grejer som de ska ha till sina kissar när de kommer om cirkus en månad, roligt! sen blev det träning 19.30, var såååå otaggad.. men tog mig igenom det, hade piss ont i magen dessutom och det gjorde inte saken bättre. sen blev det hem och äta och sedan krypa ner i sängen och kolla på film.

puss!


nu är de här..

nu är det här, mina "älskade" glasögon.. kom fram till att jag ser as tydlig med dem. typ onormalt och onödigt tydligt ^^ dock ser jag skit mobbad ut i dem, speciellt solbrillorna. när alla glider omkring i sina mega stora solbrillor i sommar kommer jag komma där med mina mina små töntbrillor. får väl be till gudarna att jag hinner börja älska dem innan dess, hahha! just nu känner jag bara ett stort no no till dem, men det är väl en vane sak antar jag.


moffa

sitter och kolla på bilder samtidigt som jag sitter och tänker på hur mycket onyttigt jag har tryckt i mig den här helgen. pizza, godis, tårta, bullar, kakor och lite mer godis. när man väl tänker efter blir man ju lite äcklad av att man kn trycka i sig så mycke onyttigt..
nej nu ska jag skärpa mig och bli mindre onyttig! framför allt sak det bli mindre godis och sen sluta trycka i mig massor bara för att det är gott även om jag är mätt.


        2 år sen, tummen upp! 
                                                         

  i somras, tummen ner!
 


huvudvärk

har sprängande huvudvärk och den vill inte gå över, gaaah!!
tog iaf en sovmorgon idag eftersom jag är ledig,  sov till 11 sen tyckte marcus att de var dags att gå upp.
sen åkte vi till farmor och farfar med för att fira lite pappor och nu ät vi hemma igen för att sedan äta på royal indian med pappa, ann-sofie, farmor och farfar. trevligt trevligt!

hade för övrig en trevlig kväll igår hemma hos sara. blev pizza och en massa prat eftersom det var ett tag sen vi såg allihoppa.

är jävligt irriterad på alla idioter som finns. man gör någon en tjänst och var får man tillbaka? en massa skitsnack bakom ryggen, tackar..


äntligen helg!

nu är jag äntligen ledig efter 11 fucking arbetsdagar i rad! tackar för att lönespecen kom igår och gjorde mig glad så jag orkade med den här dagen! ser nu fram emot ett par lugna sköna dagar dessa två dagar jag är ledig, för sen blir det 6 dagars jobb igen. dock vågar jag inte vara för positiv över min ledighet för känns som att de komemr ringa om jag är för glad, hhaha! så var det iaf i måndags när jag egentligen skulle ha varit ledig!

för övrig har dagen sugit. började med att jag vaknade halv 6 och var as kissnödig men tänkte att jag kunde somna om efter som jag skulle gå upp 6. sen vaknar jag av att pappa skickar sms och skriver: jag är utanför. GAAH! mobil helvetet har inte ring och klockan är halv 7 och jag börjar 7! flög upp ur sängen och leta reda på alla kläder och sprang fram och tillbaka mellan sovrummet och badrummet, kom iaf i tid men var skapligt irriterad eftersom jag kollade att jag hade ställt klockan typ 5 gånger igår och nu var den avstäng och inte fan hade jag stäng av den. sen envisades massor med saker att ramla av min truck flera gånger idag på jobbet och det var as mycket folk så jag gick sätta mig i en extra kassa där vågbandet var sönder. så mitten bandet rullade inte så jag fick dra alla grejer. suck!

nu är jag iaf hemma och har tagit en lång välbehövlig dusch! sen skrev jag en uppföljning och mejlade till min handledare och nu slappar jag innan jag ska njuta av en kväll med trevlig sällskap!

just det, glömde nästan att berätta om hur mycket jag älskar facket.
fick en räkning för cirkus en månad sen som jag betalade och det stod att den skulle vara betald senaste 28/11 och gällde november. förra veckan fck jag en ny på ett annat belopp med skulle vara betald samma dag och gällde novermber. sen den här veckan fick jag ännu en ny på ett annat belopp som skulle vara betaöad samma dag och gällde för november. sen igår fick jag en ny räkning med ett fjärde belopp och det står att jahg inte har betalt min medlemsavgift för oktober, men inte fan har jag fått någon för oktober och ingen med samma belopp som det står på den nya. blir sjukt irritera och försökte ringa men så klart hade de stängt 1 igår och jag slutade 4, suck. hata krångel med räkningar!! så får väl ringa på måndag ochs skälla på dem.

puss!

ps, jag är trött!

 


glasögonorm

har gått och försökt förtränga att jag har börjat se sämre. men idag tog jag mig i kragen och gick till optikern.
så nu är det bekräftat, jag är närsynt och har beställt glasögon.. fyfan..
alla bågar var fula och såg konstiga ut på mig, men bestämde mig för 2 par tillslut. ett par vanliga och ett par solglasögon eftersom man fick 2 för priset av 1. 1850 tror jag det gick på, kul.. inget jag vill ha och ändå måste man ha det eller linser.. blä! så nästa vecka skulle jag komma och hämta mina "älsklingar", hoppas att jag kan börja gilla dem.

nu har jag iaf huvudvärk och är trött efter att ha jobbat 16-21, nu ska jag kolla på mitt inspelade grey´s.

puss

elgiganten

elgiganten ringde igår, men sa som det var och tackade för mig!
känns ju bra att veta att man gick vidare iaf, för då suger jag inte på intervjuer iaf! (Y)

idag har jag jobbat 7-15, inventerade massor.. inte det roligare kanske men jag överlever.

ikväll blr det träning med amanda och sen blir det hem och sova för är aptrött som vanligt!

puss

jobb

så ringde coop, oväntat?`
så nu jobbar jag tisdag och fredag också utöver det jag redan hade så är endast ledig söndag den här veckan om de inte får för sig att ringa igen?
så det blir alltså 11 arbetsdagar i rad!

puss

helg

sitter här och väntar på att elgiganten ska ringa eller inte ringa? vet inte riktigt vad jag vill egentligen, om de ringer vet jag ju att jag lyckades på intervjun men måste tacka nej. om de inte ringer vet jag att det gick dålig på intervjun men slippet tacka nej..


i lördags blev det jobb 8-18, sen skynda mig hem och byta om och så för att sedan åka på maskerad/inflyttningsfest hos madde och hennes pojkvän. det var en trevlig och lyckad kväll.
jag och mina 2 brudar som jag hängde med fick nog lite för mycket av det goda även om kvällen ändå slutade lyckat för min egen del fast jag kanske borde ha blivit så full som jag inte ens kan minnas att jag någonsin har varit när jag skulle jobba 11-19 dagen efter. mådde illa och kände mig fortfarande full när jag åkte till jobbet, men överlevde dagen utan några pinsamma olyckor!
sen väntades god middag och sen stupade jag i säng vid 10 och sov som en stock ända tills marcus skulle åka till jobbet vid kvar i 8 imorse.

skulle egentligen ha träffat annso idag men hon var tvungen att jobba, attans!
så idag blir det väl bara att ta det lugnt fram till halv 4 då jag ska ta bussen till jobbet för att jobba 16-19.
jag som egentligen hade sätt fram emot att vara ledig. idag blir den 6e arbetsdagen i rad.
men imorgon är jag ledig om de inte nu får försig något annat. och imorgon ska jag inte göra ett piss förrutom att träna på kvällen!


pirat, djävul och polis, snygga va?


intervju

har idag varit på min livsförsta arbetsintervju, gick ävl helt okej.
dock var det bara 16%, 16 jävla töntiga procent.. är ju ingenting, men aja.. bättre än ingenting iaf.
sen kom jag ju på att jag måste kolla med coop om det är okej att jobba på elgiganten samtidigt som coop.
såklart var det inte det eftersom vi konkurer med elgiganten eftersom vi båda har elaparater..
så nu hoppas jag nästan att elgiganten inte ringer på måndag så jag slipper tacka nej till dem.

dagen förövrig var allmänt konstig. kom till jobbet, trött som vanligt. stod inte med på boss-schemat fast jag hade fått tiden på mitt schema. sen visste inte chefen vart jag skulle vara eftersom alla på färskvaror redan jobbade.. så han sa att jag kunde ju jobba på kolonial idag och sen fick jag ett kassapass som var någon annans egetnligen. så idag har jag jobbat helt i nödan och varit överflödig.

ingen träning blev det heller pga av arbetsintervjun, så nu ska jag äta och sen hem till marcus mamma och hjälpa till att flytta lite och moffa godis. sen imorgon väntar en dag med jobb 8-18 och sen partaj på kvällen, maskerad dessutom, me like!



Så här känner jag mig just nu!


jobb

kom precis hem från annso, ska fixa lite mat och matlåda innan jag rullar till jobbet!

påväg upp i hissen ringer någon på okänt nummer i min mobil och jag tänker som vanligt att jag har råkat komma emot knappen för falskt samtal. men icke! det var elgiganten som ringde och frågade om jag ville komma på intervju så ska dit imorgon, har sån himla ångest! min första intervju, kommer dö! gaaah!!

puss!


Grey´s anatomy

ÄLSKA GREY´S ANATOMY!!!
och nu är det en hel vecka kvar till nästa avsnitt :(


jag vill ta studenten igen! åka på flak och vara lyckligast i hela världen och bara njuta för att det är ens egen dag!

puss


skynda fynda!

just nu skulle jag egentligen befinna mig på en spiningscykel nere på friskis&svettis, men kände bara att jag inte orkade idag.. är jätte trött, hungrig och fryser. har varit hemma i cirkus en timme och håller fortfarande på att samla kraft för att hoppa in i duschen. en blir nästa fråga, vad fan ska jag äta?

har dessutom skickat ett mejl till någon snubbe angående en lägenhet som marcus och jag vill kolla på, den var billig och hade ett helt okej läge.
så hoppas att människan svarar och att det känns kalas bra när vi kommer dit och att den inte är allt för skruttig!
dock så har vi inte så mycket pengar som vi trodde att vi skulle ha men vi har suttit och räknat lite och de borde gå bra iaf! aja, det är väl bara att vänta och se!

idag har jag förövrig jobbat 7-16, var på mejeri. så stod i en kyl större delen av dagen, burr säger jag bara!
sen har jag lärt mig att fixa pant-automaterna, så var ju en bra dag iaf.

nu ska jag försöka ta mig samman och hoppas in i duschen så jag kan knypa ner under ett varmt täcke i kväll och kolla på grey´s klockan 9, love!

puss


flytta

imorse traskade jag klockan 10 från marcus för att vara på arbetsfördelningen 11, fråga mig inte jag gick så himla tidigt för det undrade jag med när jag var där 35 minuter för tidigt...
hon gillade iaf mitt CV och personliga brev, bara någon grej att fixa till på personliga brevet sen så är det kanon!
bestämde även att vi ska ha en låtsas arbetsintervju nästa gång jag ska ditt. kommer bli intressant med tanke på att jag inte kommer kunna vara seriös, men fåt väl försöka iaf!

sen blev det lunch på kebab huset med amanda och just nu sitter vi med varsin dator och hon fixar med en hemsida och jag bidrar med lite tankar och ord lite då och då och hon kör på den kreativa sidan!

pratas även mycket om att flytta hemifrån och jag vill vill vill!!
håller tummarna för att marcus får det här jobbet för isf kör vi. letar lägenhet och försöker flytta kanske i början av februari, hoppas hoppas hoppas!!


Visst ser vi kära ut? haha!


lov?

var hemma hos farmor och farfar igår för att fira farmor, blev god mat och trevligt sällskap.

har jobbat 10-14 idag, hungrig och det är inte det bästa när man ka sitta i kassan och folk är alltmänt irriterande!
sen skulle jag och amanda ha tränat ikväll, men hon kunde inte och jag klagar inte för var inte alls tränings sugen!
så istället blir det middag hemma hos marcus mamma och börja flytta över lite grejer till deras nya lägenhet, roligt.

veckan ser ut ungefär såhär:
Måndag: jobb 10-14. flytta grejer åt jasmin
Tisdag: träffa jobbcoachen 11.00 sen hjälpa amanda med en hemsida och sen träna 19.30
Onsdag: jobba 7-16, sen träna 17.30
Torsdag: jobba 17-22
Fredag: jobba 7-14, sen träna 15.30
Lördag: jobba 8-18
Söndag: jobba 11-19

full fart!

RSS 2.0