Städning

Tog mig i kragen och städade mitt rum som jag har skjutit upp i nästan en vecka. Men nu är det gjort och känns faktiskt väldigt skönt såhär i efterhand!

Bakis är jag, vilket innebär för mig att jag är konstant hungrig. Så längtar till ikväll när det bjuds på tacos hos Kjell och Pernilla. Har blivit lite av en tradition att äta middag där på söndagar, trevligt!

Puss!


50års fest

Har precis vaknat och ligger i Marcus säng och drar mig. Igår var det Marcus moster Ingelas 50års fest. Hon hade hyrt bk sport stugan. Kul var det, god mat och god dryck. Tror dock att jag känner av en svag huvudvärk.. Hope not!

Puss!


Som vanligt

Jobbar på som vanligt. Trött som vanligt. Ja, inget speciellt som händer. Axeln slutade göra ont och kändes bara stel. Så sov på axeln eftersom jag gillar att sova på den sidan. Nu har jag lite ont igen och vaknade därför en miljon gånger i natt. Suger.

Puss!


Awesome

hade en riktigt trevlig lördagkväll. Först blev det mat och spel hemma hos mig med Amanda, Rebecka, Sara och Simone. Sen vid 11 drog jag, Rebecka, Amanda och Simone till brasse. Dansade till stängning och efteråt gick jag och Amanda till kebabhuset. Satt riktigt fint kan jag säga. Sedan gick vi hem till mig och Amanda fick den stor äran att sova på min soffa medan jag och Marcus sov i min säng. En top notch kväll iaf.

Igår var jag trött hela dagen och tog en tupplur mellan 4 och 6. Efter det åkte vi hem till Kjell och Pernilla på middag och sällskapsspel. Sen lyckades jag inte somna framemot halv 1. Suger.

Puss!


Lördag

Sitter och tittar på tv medan jag väntar på att Amanda ska komma hit. Blir en lugn dag idag. Sen vid 4 kommer Rebecka och lite senare skulle även Sara kanske komma. Det ska ätas god mat, pratas, drickas och spelas spel. Sen blir det utgång för Amanda, Rebecka och mig. Sara börjar 7 imorgon så hon kunde icke hänka på tyvärr.

Igår kväll/natt låg jag och kollade på flera avsnitt one tree hill, så himla bra!

Förresten så gör min axel ont även idag, sucks.

Puss


Smärta

Axeln plågar mig även idag. Därför beslöt jag mig för att ge bort min tid som jag skulle jobba imorgon. Så är ledig lördag och söndag så hoppas det blir bättre av det.

Hade iaf sovmorgon idag, började inte förrens 10. Vaknade av att mobilen vibrerade halv 9, Sen låg jag och drog mig till 9. Riktigt skönt och kände mig utvilad.

Nu ska mamma massera min axel. Hoppas det hjälper.

Puss!


3 år

Idag är det Marcus och min 3 årsdag och vi har varit förlovade i 1 år. Grattis till oss! Så ikväll ska vi ut och äta när Marcus har slutat. Passar väldigt bra att jag har sovmorgon imorgon! Kommer bli mysigt!

Idag har jag jobbat 7-17. Vaknade upp med världens ondaste axel. Hade ont redan igår men idag är det värre. Kan inte lyfta så högt för det gör ont. Och eftersom det bara är vänsteraxeln som gör ont så var jag tvungen att byta lassa med folk. För jag kunde inte sitta så att jag "tar emot" varorna med vänsterarm. Men om jag satt åt andra hållet så funkade det ganska bra iaf. Hoppas att det är borta till imorgon.

Nu ska jag fräscha till mig lite innan jag åker och hämtar Marcus på jobbet.

Puss!


Skor, älskade skor!

Är toktrött och orkar knappt hålla ögonen öppna. Somnade i soffan en stund men nu är jag vaken för att kolla på Sveriges mästerkock, sen ska jag sussa söt!

Fick förresten hem ett par skor igår, riktigt tjusiga! Dock är jag sugen på 2 par till men jag vet att jag kommer vara död i fötterna om jag köper dem. Kanske ska testa Amandas tips med såna där ilägg i skorna som ska hjälpa. Får väl se om de funkar.

Förresten så saknar jag mina närmsta vänner. Alldelens för längesen jag såg någon av dem. Inte okej.

Puss!


skinande rent

nu är mitt rum skinande rent! tog mig ungefär 1 ½ timme att plocka undan allt, damma, dammsuga och bädda rent i sängen. gud så skönt det känns efteråt. dock ser min garderob ut som ett helvete, men orkar inte försöka få ordning för där blir det enda en röra igen om ett par dagar. behöver helt enkelt en till garderob.



härlig nybäddad säng. dock tycker jag inte att det är jätte snyggt med olika lakan. men man tager var man haver, ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen ikväll.


  Puss!                                                                                                                                                            

 


Storstädning

Städningen igår blev inte av. Därför blir det att ta tag i den idag. Måste verkligen, ligger grejer överallt och är dammigt.

Just nu ligger jag och drar mig i sängen. Fick precis sms från jobbet att jag blev bokad för jobb imorgon 7-16. Så nu måste jag verkligen ta tag i städningen idag!! Ska väl ta och ta tag i dagen nu kanske och stiga upp ut sängen.

Puss!


Toppen

Hade en toppen kväll igår. Började med middag på Ming med Sarah och My. Jävligt gott var det, speciellt den friterade bananen som jag har längtat efter i en vecka. Sen testade jag kyckling med jordnötssås och det bar faktiskt gott. Efter middagen rörde vi oss hem till My och då kom även Amanda och Cajsa. Då började vi drickandet och vid 8 kom även Dijana och Anna. Senare på kvällen drog vi oss till brasse och dansade fötterna av oss och sen slutade kvällen på kebabhuset för hälften av.

Idag har jag planerat att städa mitt rum. Det behövs verkligen, frågan är om jag orkar? Återstår att se. På kvällen ska vi iaf hem till Kjell och Pernilla på middag, trevligt!

Puss


En tidig fredagskväll

Det där med att mysa och kolla på film igår gick ju sådär. Jag somnade kl 22 och vaknade kl 12 i natt för att gå och borsta tänderna och sen vaknade jag 11 idag av alarmet på min telefonen. Så ca 13 timmars sömn blev det, sköönt!

Nu väntar jag på att Marcus ska duscha färdig för sen blir det en ordentlig frukost! Sen blir det hem till My vid 3 tiden innan det blir Ming med henne och Sarah kl 5. Sen kommer de andra 4 vid ca 7. Trevligt!

Puss


Fruktsallad

Det här har varit världens längsta vecka. Men äntligen är det fredagskväll och det innebär att jag inte ska till jobbet förrens på onsdag, sköönt!

Ikväll blir det onepiece, fruktsallad och film med marcus. Det är allt jag orkar ikväll är helt slut och astrött.

Imorgon blir det utgång med 6 Coop tjejer, kommer bli awesome!

Puss


Kontrakt

Nu är kontraktet på skrivet och klart! Så från och med den 30de är jag fast anställd. Är riktigt nöjd med mitt schema också. Eftersom jag har 25 h/v så kan man ju antigen ha typ 5 dage med 5 timmar om dagen eller 3 dagar med 9 timmar. Jag jobbar i stortsätt 3 dagar i veckan så jag är nöjd. Sen jobbar jag helt varannan helg. Plus att jag kan ta extra tider i fatpool om jag vill, så det kunde nästan inte ha blivit bättre.

Nu kollar jag på Sveriges mästerkock efter det ska jag hoppa i säng för är aptrött!

Puss!


Tisdag

Det här med att hålla koll på veckodagar är fan inte det lättaste när man inte har måndag-fredag jobb. Fick för mig flera gånger att det var onsdag av någon anledning.

Idag har jag iaf jobbat 7-16, sen åkte jag hem till Marcus en stund. Dock somnade jag till i hans säng, sociala jag. Nu väntar sängen strax och imorgon jobb 7-16.

Väntar fortfarande på att få skriva på mitt nya kontrakt på jobbet men det tar sin lilla tid. Skulle iaf bli klart den här veckan trodde Patrik. Så länge sitter jag och kollar på lägenheter och drömmer mig bort. Hittade perfekt storleken på en lägenhet och perfekta planlösningen. Dock låg den på fel sida av stan. Men men, kommer väl någon när jag tar tag i letandet ordentligt!

Puss


Grönt te

Har promenerat runt på stan hela dagen med Amanda. Gått in och ut ur alla möjliga affärer och ätit lunch på Spicy. Ingenting köptes, eller jo på systemet men det räknas inte. Men en trevlig och skön dag har det varit.

Nu sitter jag i soffan och värmer mig med en kopp grönt te, gotti!

Puss


Awesome

Har precis ätit frukost, äggmacks och en bit sockerkaka till efterätt. Hahha!

Idag är jag ledig och det känns awesome. Sov till halv 11. Idag ska jag möta upp Amanda på stan om ca en timme. Trevligt!

Puss


Gäsp

Fy tusan vad trött jag är. Gick och la mig strax efter elva igår men inte fan somnade jag förrens 12-halv 1.. Så nu är jag så trött så jag skulle somna direkt om jag gick och la mig. Men det får bli senare ikväll. För först ska jag träffa annso en stund efter att hon har slutat kl 7. Kommer iaf inte vara några problem att somna ikväll. Sen blir det jobb 7-17 imorgon och 8-17 på söndag. Blää!

Puss!


Födelsedag

Igår var det alltså min 21 års dag. 21, gammalt det låter. Alla roliga födelsedagar är över och nu går det bara utför om vi ska vara såna.

Det var ändå en helt okej födelsedag. Kändes istortsett som vilken dag som helst. Först var det jobb 7-16. Men när jag parkerat bilen på jobbet så kommer min kusin och faster ut ur sin bil och när jag kliver ut ur bilen ställer de sig i regnet och sjunger för mig, gulligt!

Efter jobbet hämtade jag upp Marcus och annso innan vi åkte hem till pappa. Jag bjöd på lite bullar och bragokex. Av annso fick jag ett litet "ta hand om mig själv"kitt kan vi kalla det. Det är ett litet kitt från bodyshop som innehåller bodybutter, bodyscrub, tvål och en "puff" allt med doften kokos, ljuvligt! Sen hade hon köpt med sig en näckrosbakelse till mig eftersom jag hade sagt att jag inte skulle få någon tårta idag. Hur gulligt va inte det? God var den. Sen blev det tacos och presenter från pappa och Ann-Sofie. Kan ju inte vara det lättaste att köpa presenter till mig när jag inte önskar mig något. Men de lyckades ganska bra ändå. Fick en film, pengar och en bok. Boken är astjock och full as serien Nemi som jag och pappa är ett stortfan av.

Puss!


En tidigt födelsedagspresent

Kan ju säga att mina 6 timmar på jobbet idag inte direkt flög förbi. Om man jämför med hur mycket folk det var idag med vad det var veckan innan jul och nyårsveckan så var det typ dött.

Chefen på jobbet kom och frågade mig om jag hade tid 5 minuter. Vem kan låta bli att bli orolig när man ska följa med in på chefens kontor? Inte jag iaf. Sen börjar han att fråga vad jag hade tänkt göra i vår, plugga eller så. Nej säger jag(fuck, nu får jag kicken tänker jag). För det är ju inte det bästa svaret medtanke på att man måste plugga dör att jobba extra på Coop. Sen frågar han vad jag har för framtidsplaner. Ingen aning svarar jag. Väldigt ambitiöst va? Då säger han de magiska orden "vi har en tjänst på 25 h i veckan som jag tänkte erbjuda dig". Fast? Kläcker jag ur mig. Ja, vad känner du för det? Undrar han. Jag skulle bli jätte glad utbrister jag och känner att jag sitter och tok ler som ett jävla mongo. Men vafan gör det! Så från och med den 30de är jag fast anställd. En bättre födelsedagspresent kunde jag inte ha fått såhär dagen innan!

Just det! Grattis till lilla Hampus som fyller 1 år idag.

Puss!


Våren är här, eller?

Känns verkligen som att det är vår ute. Solen lyser, ingen snö på marken och ca 5 grader varmt. Härligt är det och ändå är det bara 3 januari.

Var nere en sväng på stan nyss. Köpte hårinpackning och fixade storleken på min jobbklocka. Nu blir det lite häng i soffan innan jag ska fixa mig lite lunch innan jobbet.

Puss


two days

klickade in mig på nelly.com och beställde en klänning på rean och sedan ett par skor. nu är det bara att vänta och hoppas att dem sitter som en smäck!

idag blev det jobb 7-15 sen hem och ta det lugnt. efter maten kollade marcus och jag på film men jag somnade. detta gör att min sovmorgon imorgon känns riktigt jävla lockande. dock känns det inte alls lika kul att jobba 14-20 men man kan ju inte få allt, visst?

så imorgon innan jobbet tänkte jag kila ner en sväng på stan och uträtta lite ärenden. bland annat göra armbandet på klockan jag fick i julklapp lite mindre.

fatta att jag fyller 21 om 2 dagar. känns sådär. fyller på en onsdag, jobbar hela dagen. har iaf bytt bort min tid på torsdag så är ledig på dagen och på kvällen ska jag hänga med sara, rebecka och amanda. så onsdagen spenderas med tacos till middag och sen blir det en lugn och kväll. firande får det väl bli någon gång längre fram, kanske...

puss!

Gott nytt år!

Okej, det där med superlim till lösnaglar kan ni glömma. Naglarna började lossna så fick akut åka till Coop och köpa nagellim. Så när jag kom hem till Sara och Jimmy var det bara att börja om med naglarna. Kan ju informera att nagellim är asstarkt! Lyckades limma ihop två fingrar av misstag och fick ta i så mycket för att få loss fingrarna att jag trodde att huden skulle lossna! Efter att naglarna var fixade så trängdes jag,Amanda, Sara och Rebecka i Sara och Jimmys badrum i ca 2 timmar för att hjälpa varandra med hår och smink. Det var dessutom första gången vi var tillsammans alla 4 på 5 nästan 6 månader!!

Sen framemot halv 6 kom Peter och lite senare Nathalie och Rickard. Då blev det lite fördrink och killarna började med maten. Sen vid 7-halv 8 anlände Marcus och Annso. Då var vi kompletta och kunde så småningom sätts oss till bods. Det bjöds på toastskagen, som Richard och Nathalie gjort. Till varmrätt blev det potatisgratäng som jag hade gjort och baconlindad kycklingfilé som Jimmy och Peter fixade. Till efterrätt blev det frozen cheesecake med hallon som jag hade gjort. Måste säga att all mat var jätte god det enda minuset är att det va så mycket mat så man trök i sig, haha!

Efter middagen blev det lite dricklekar innan det var dags att röra sig ut mot fyrverkerierna vid 12 slaget. Efter fyrverkerierna gick vi in en stund igen innan vi rörde oss mot stan där alla drog åt olika håll. Hade iaf en riktigt trevlig kväll med alla mina närmsta vänner samlade. Tack för en toppen kväll alla!

Puss!


RSS 2.0