Valborg

Idag var det fan en av de värsta dagarna på jobbet. Inte bara för mig utan för alla som jobbade. För lite folk, vilket innebar för några kassor och för lite personal i delikatessen. Sen innebär ju Valborg grillning för de flesta. Grillning innebär kött, potatissallad, bea och fräscha grönsaker. Kan ju tala om att det då inte är så jävla bra att det är problem med leveranser. Fick alldelens för lite frukt och grönt så typ allt var slut. Sen var leveransen med färskvaror sen, dvs köttet, bea och potatissalladen. Varorna som ska komma kl 6.00 kom 16.00 och då hade ju de som skulle plocka varorna redan gått hem, awesome. Därför ska jag börja 7 imorgon och plocka upp all chark, kött och ost. Så först det mellan 7-14 sen går jag över till mejeri 15-21. Tackar ju för att det är dubbellbetalt iaf.

Det lustiga är att igår och imorse hade jag ingen lust att göra något speciellt ikväll alls och funderar på att stanna hemma bara. Nu när jag typ inte kan göra något så är jag ju såklart jätte sugen på att göra något. Det suger...

Så ikväll blir det deg i soffan och sen väntar sängen efter big brother.

Puss


Toppenkväll

Hade en toppenkväll igår. Det började som sagt med tacos och dricka hemma hos mig sen drog vi oss mot krogen vid 11 tiden. Dansade tills fötterna värkte.

Extra kul att både annso och Sara följde med ut trots att de började vid 7 och 8 imorse. En Eloge till dem!


Nu är det snart dags att röra sig mot jobbet, inte så sugen på det faktiskt!

Puss


Tillbaks i spåret

Vad är det för fel på vädret egentligen? Skit fint och solit vid 6 imorse, regn och mulet vid 10, strålande sol vid 13 och nu regn och grått.

Har iaf fått ut mycket av denna dag. Först jobb 7-13, sen hem och byta om. Sen hör och häpna gick jag ut på en PW/joggingtur!!! Var väl typ första gången på 1 1/2 år. Även om det inte gick jätte fort och jag gick mer än jag sprang så kan jag lova att jag säkert har träningsvärk imorgon, hahah! Känner mig riktigt nöjd med mig själv som tillslut lyckades släpa mig ut i spåret. Nu gäller det bara att fortsätta med det också!

Sen blev det iväg och handla inför morgon dagens middag. Får finbesök av annso, Amanda, Sara och Rebecka. Blir tacos, alkohol och sen utgång. Kan ju inte bli annat än lyckat med alla mina favobrudar samlade på ett och samma ställe!

Ikväll nalkas det middag hos pappa. Ska försöka vara social till kl 10 iaf sen kommer jag stupa i sängen, så jäävla trött alltså!

Puss


Nytt i bokhyllan

Åkte hem till mamma efter jobbet idag. Har ju inte varit här sen jag flyttade, var nästan så att man fick sig en utskällning för att jag inte hälsar på. Så nu har jag pratat av mig och gosat ihjäl nessie, eller nästan iaf.

Just nu sitter vi och kollar på tv och jag har precis öppnat paketet jag hämtade ut på vägen hit. 4 nya pocketböcker till bokhyllan.

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2238922/images/2012/pic_199969159.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2238922/images/2012/pic_199969159.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2238922/images/2012/pic_199970331.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2238922/images/2012/pic_199970365.jpg" class="image">


Hatar

Som jag skrev igår så var jag jätte trött igår och imorse hade jag ställt kl på 7. Slutade med att jag snopna till 7.45. Klädde på mig och cyklade till tandläkaren med ångest och nervositet. Hade förberett mig för ett plågsamt besök. Men när jag kommer dit tar hon ett kort och bokar en ny tid om 2 vckor. Blir så jävla irriterad. De vet om att jag måste fixa min lagning eftersom jag bara har en tillfällig lagning, då ska man väl inte behöva komma på en jävla kontroll i 5 minuter först. Speciellt inte hos ett pucko som min tandläkare. Hon har sabbat min syn på tandläkaren. Förrut hade jag inga problem med att gå dit. Nu hatar jag det och har ångest varje gång.. Fan!

Eftersom jag fortfarande var trött och klockan inte var så mycket gick jag och la mig igen när jag kom hem, sååå skönt. Sen har jag bara väntat och väntat på att få åka till jobbet och jobba 16.30-21.00, blä på kvällstider!

Puss


Ångest

Idag har jag varit typ tröttast i hela världen. Inventerade på jobbet idag mellan 7-15, hela matavdelningen var det som gällde. Höll tom på att somna sittandes på en drickaback medans jag räknade konservburkar. Då är det fan illa.

Efter jobbet träffade jag annso och då nickade jag till soffan ett par gånger. Åt pizza och snackade massor gjorde vi, trevlans!

Nu är det bb som gäller sen kommer jag stupa i sängen.

Imorgon ska jag till tandis. Har skjutit upp den här tiden i 6 månader och bu ska jag tillslut fixa min tillfälliga lagning till er permanent lagning. Ångest på den!

Puss


Party nr 2

Ännu en toppenkväll igår. Började hemma hos Cajsa vid halv 7 med ett antal tjejer från jobbet. Sen drog vi oss mot stan vid halv 12. Dansade fötterna av oss för att sedan ta en sväng förbi Kebabhuset. Riktigt lyckad kväll! Extra plus till att jag klarade mig utan att vakna bakis idag. Minus till att min röst är ännu skummare idag. Hade tappat rösten helt efter krogen igår men den börjar komma tillbaka lite smått nu iaf.

Om ca 1 1/2 h är det dags att röra sig mot jobbet för att börja med jobbdag 1 av de kommande 13 i rad. Men det går nog fort och om jag har tur kanske jag får mitt sommarschema idag, annars får det vänta tills imorgon.

Puss


Party

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Började med att Rebecka kom över och åt middag med mig. Hon skulle egentligen iväg med Amanda på annat håll men Amanda slutade inte förrens 8 och de andra skulle inte komma förrens 8 till mig. Så det var ju trevligt med sällskap så man slapp sitta och vänta. Så framemot 8 kom annso och Emma. Sedan kom de andra vartefter. Sen så visade det sig att Amanda och Rebeckas andra planer blev inställda så Amanda kom till mig hon med. Tråkigt för dem men jag tyckte ju såklart att det bara var bra för då stannade de med oss. Framemot 11 var vi nere på stan trots massa krångel med taxin och så. Sen dansade vi tills fötterna värkte!

Idag mår jag top notch! Riktigt skönt eftersom det är fest ikväll igen. Dock skrek/sjöng jag så mycket igår så att jag är hes. Blir det likadant ikväll kan jag tänka mig att det slutar med att jag tappar rösten. Men vad gör det om man har roligt!

Puss


God morgon

God morgon!

Igår kväll blev det bio med Marcus, American pie. Riktigt rolig, mycket bättre än de senaste filmerna eftersom original skådespelarna var med. Helt klart sevärd!

Just nu har jag precis klivit upp ur sängen. Skönt med sovmorgon! Dagen idag ser ut som följande. Lååång frukost, hämta paket, städa, laga mat och sen utgång. Lite småtråkig dag så hoppas på en toppen kväll!

Puss


Ego Woman

så var snart denna dag slut och tre jobbdagar väntar.
efter städningen tidigare idag så la jag mig i soffan och lästa "Men vi knullar ju ändå inte", ganska jobbig bok om ni frågar mig. den ska ju vara rolig men var så mycket hoppande från en sak til en annan så ingen höjdare enligt mig. läste iaf ut den och skulle börja med en ny bok. Så jag högg in på Ego Woman av Carolina Gynning, dock upptäckte jag ganska snabbt att det fanns en tidigare bok som heter Ego Girl. så jag la tillbaka boken på hyllan och gick in på bokus.se och beställde Ego Girl och 3 pockböcker till. perfekt inför sommaren när man kan ligga i solen och läsa en bok och bara njuta. riktigt härligt!

puss!


ledig

ledig idag och började dagen med en sovmorgon till halv 11. riktigt skönt! sen efter frukost gick jag ner till stan en sväng. kom hem med lite smått och gott, härligt. var ett tag sen jag tog en runda på stan faktiskt. sen när jag kom hem så åt jag lunch innan jag började damma lite. ungefär allt jag har fått ut av dagen, men ganska skönt ändå.

den här veckan är det fullt upp.
tisdag: jobb 8-18
onsdag: jobb 8-17, träffa annso.
torsdaga: jobb 7-16, bio med marcus
fredag: städa, utgång
lördag: bakis, utgång nr 2
söndag: bakis, jobba

låter awesome om ni frågar mig.

puss

Helg

Så tillslut fick även jag helg. Var en riktigt seg dag på jobbet idag, fanns inte allt för mycket att göra så var ju snabbt klar med det som skulle göras.

När jag slutat och kommit hem så började jag med maten direkt. Provade att göra en kyckling och curry gryta. Blev väl helt okej. Efterrätten var bättre, slängde ihop en hallon och blåbärspaj, mums!

Förkylningen börjar bli bättre, hostan däremot är värre. Jävla rethosta!

Puss!


Räkor

Imorse var man inte på topp alltså. Huvudvärk, dunder lock för öronen, täppt i näsan och rethosta. Övervägde att stanna hemma, men eftersom jag inte hade feber släpade jag mig iväg. Tur det eftersom det var andra som var hemma och va sjuka. Den här dagen gick iaf hyfsat fort.

När jag kom hem blev det räckor och annat gottis till middag. Sen flyttade vi oss in i vardagsrummet för att äta chokladfondue med olika frukter, riktigt gott! Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film. Tror dock att det blir Marcus som kollar för jag lär nog slockna snabbt för är dötrött. Imorgon är det jobb igen, 9-17 så en liten sovmorgon blir det iaf.

Ska förövrigt sluta äta godis igen. Det här funkar inte, finns liksom ingen gräns när det gäller godis och mig. Så från och med nästa måndag är det slut ätet. Tråkigt men sant och välbehövligt!

Puss


Det är dags för fredagsmys!

Känner mig riktigt nöjd över mig själv. Jobbat, stor handlat och lagat mat. Köpte hur mycket mat som helst så nu ska jag klara mig ett tag framöver. Sen när jag kom hem gjorde jag pasta carbonara. Har bara gjort det en gång tidigare och den blev klumpig och såg ut som äggröra typ. Den här blev as god och alldelens perfekt! Riktigt nöjd. Ser kanske inte så god ut på bilden men det var den!

Det enda jag skulle behöva göra mer är att dammsuga. Men det får vänta tills på måndag när jag är ledig. Nu blir det slappa resten av kvällen. Det är ju faktiskt fredag!

Puss


happy

då har man jobbat färdigt för idag då. skönt. mindre skönt är att jag är hes så det låter som att jag har rökt i typ 100 år och täppt i näsan som en jävla anka. men överlevde iaf jobbdagen, jobbade bara 7-13 ganska lagom efter att ha varit sjuk och sängliggande ett par dagar. imorogn hugger vi i igen 7-17 sen blir det hem och mysa med räkor till middag och chokladfondy (vetefan hur det stavas?) sen jobb 9-17 på söndag igen. sen fick jag en extra tid på tisdag, happy me. 

blev så glad när jag fick min lön idag. lika mycket som det brukar vara istället för som förra månaden. känns ju skönt! så idag har jag betalat alla räkningar utom 2, skönt och ha sånt tråkigt avklarat. så när mamma slutar jobbet ikväll ska vi åka och handla.

puss


Bättre?

Har legat och svettats hela natten, måste vara febern som går ur kroppen. För när jag vaknade imorse var den nästan helt borta, skönt!

Har precis ätit frukost och varit nere i tvättastugan. Helt slut av att gå upp och ner för de där trapporna, men det hör väl till när man är sjuk. Ska snart ner med nästa omgång tvätt sen ska jag lägga mig i soffan och glo på tv, dricka te och kurera mig.

Puss!


Feber

Skulle som sagt träffat Annso idag. Men istället vaknar jag med huvudvärk, hosta och feber. Orkade knappt kliva upp ur sängen för att gå på toa. Så fick ställa in och istället har jag spenderat hela dagen i sängen framför OTH. Känner mig lite bättre nu iaf, frågan är om det är tabletten jag tog eller om jag verkligen är bättre?.

Ska väl kurera mig imorgon me iaf även om jag är bättre. Ska jobba hela helgen så ska väl försöka bli frisk tills dess. Så det mest ansträngande jag ska göra imorgon är att tvätta. Kul? Nej. Behövs det? Verkligen!

Nu ska jag snart flytta mig ut till soffan för att kolla på grey's och big brother. Sen hamnar jag nog i sängen igen.

Puss


tjejer

haft en trevlig kväll med mina odlartjejer. pizza, paj och tjejsnack. riktigt trevligt.

något som är mindre trevligt är att allt pratande i kvällen har börjat göra mig hes, suger. något annat som suger är att jag tog tempen och den har stigit med nästan 1 grad vilket betyder att febern sakta men säkert smyger sig på. håller tummarna för att den ångrar sig och är borta imorgon. för imorgon ska jag träffa annso för första gången på 2 veckor och då vill jag ju vara social, inte någon jävla febrig zombie.

puss.

Sick

Kände igår när jag och Marcus cyklade hem från Kjell och Pernilla att jag kände mig konstig i halsen. Imorse när jag vaknade kändes det ännu konstigare, plus huvudvärk och rethosta. Suger ju. Håller tummarna för att slippa feber.

Nu väntar jag på att Amanda, Rebecka och Sara ska komma över på lite kvällsmys!

Puss


Kebab

Hade en riktigt trevligkväll igår och vet ni vad det bästa är? Inge bakis alls idag!!! Wiiiho!

Kvällen började iaf med förkrök hos mig med Sarah, Sara, My, Johanna, Claudia och Linn. Sen vid nio mötte vi upp Anna och drog till Claes. Där stannade vi ett bra tag och drog oss mot stan vid 1. Jag, Linn och Sara drog till Kebabhuset medans några drog till brasse. Sen följde jag med Linn och väntade på hennes buss innan jag traskade vidare hem. En lyckas kväll var det!

Nu håller jag på och städar undan efter igår för vid 3 kommer mamma, Sune, Patrik och Bella hit för att äta påskmiddag. Trevligt!

Puss


Lördag

Då var det lördag och min lediga dag. Sovmorgonen imorse var gudomlig! Vaknade av mig själv vid 10, låg och drog mig ett tag i sängen. Sen gick vi upp och åt en lång frukost vid ca 12. Efter det bar vi ner skåpet som har ståt i trappen i ca en månad och lite andra grejer till källaren. Jag passade på att boka en tvätttid när vi ändå var där nere. Sen när vi kom upp så satte städningen igång, dammsugit, dammat och städat toaletter.

Så nu slappar jag i soffan innan det är dags att fixa mat och att fixa sig inför kvällen. För efter 6 börjar tjejerna komma hit så förar vi lite här innan vi drar vidare till Claes som ska firas. Sen får vi se om vi går ut eller blir kvar där.

Puss


Det är över nu

Så var mina 12 arbetsdagar över. Skönt. Min kropp var inte allt för glad idag, hade ont i kroppen och framför allt fötterna. Var extremt trött när klockan ringde imorse men släpade mig upp iaf. Är extremt tacksam över att jag kunde åka med Sara imorse medtanke på att de spöregnade när jag gick upp och sedan blev det nästan snöstorm.

Efter jobbet blev det hem och svida om för att dra mig hem till Sune för att fira honom. Har precis kommit hem därifrån och jag har sån jävla magknip så jag dör. Tar därför på mig min onepiece och lägger mig i soffan och tycker synd om mig själv.

Puss


Stjärntorsdag

Minst lika slut i kroppen idag alltså. Skulle alltså jobbat 8-14 men de bad ju som sagt mig att jobba kväll på frukt och grönt också tills det lugnade ner sig. Som jag gissade så kunde jag gå hem kl 8 ikväll. 12 h jobb men känna verkligen inte som det för tiden bara flög förbi för att det var så mycket att göra, skönt. Tack och lov var det inte riktigt lika mycket som igår!

Även idag blir det häng i soffan med jordgubbar.

Vet ni något som suger med att det är röddag imorgon? Jo, bussarna för söndags trafik dvs ingen buss går utanför mig förrens halv 8 och jag Börjar 7. Likadant på måndag som också är röddag. Har iaf tur och får lifta med Sara E imorgon. Har hört rykten om att det ska snöa imorgon så är inte så sugen på att cykla faktiskt.

Puss


Full fart

Helt slut ikroppen. Var en riktigt jobbig dag på jobbet idag. Hur Mycket kunder som helst. Det var något strul i hela Sverige med korthanteringen ikväll och eftersom det var as mycket folk resulterade det i aplånga köer. Hoppas verkligen att det funkar imorgon för då kommer det komma ännu mer folk.

Själv hade jag fullt upp med att stressa ihjäl mig på frukt och grönt. Slutade åtta och inte kändes det bra att gå hem för vi hade inte ens hunnit med alla varit som kom idag.

Imorgon skulle jag jobba 8-14, men Stefan ringde och bad mig stanna längre så nu jobbar jag 8 tills det har lugnat ner sig. Ska jag gissa så blir det väl framemot 7 eller 8 någon gång. Full fart även imorgon alltså. Tur att jag gillar mitt jobb!

Just nu ligger jag och degar i soffan framför grey's. Till big brother ska jag äta jordgubbar med grädde, det är jag värd!

Puss


Ny vecka, nya möjligheter

Måndag igen då. Började dagen med en härlig sovmorgon. Kan bara säga att det verkligen behövdes! Sen framemot kl 2 gick jag och Marcus till stan. Jag passade på att kila in på stadium eftersom de har 25% på allt för medlemmar och jag behöver regnkläder. Och jag hittade ett par! Nöjd tjej. Ett svart sätt med rosa detaljer, snyggt. Gillar mest att jackan är så pass snygg och normal att man skulle kunna ha den som en vanlig jacka om man ska någonstans och inte vill släpa på ett paraply. Så nu är jag redo för många regniga cykelturer till jobbet.

Efter stadium blev det lunch på Spicy innan jag hoppade på bussen till jobbet. Var ju snäll och jobbade istället för My idag 16-19 eftersom hon skulle på studentkryssningen. Avis är man ju. Dock gick tiden fort iaf och efter handlade jag lite så nu ska jag förhoppningsvis inte behöva handla mer innan löningen den 15. Ja möjligen lite mjölk och så men sen får det vara för månadens pengar börjar ta slut.

Nu blir det deg i soffan innan jag hoppar i säng för imorgon är det jobb 7-14 som gäller!

Puss


Fredag?

Idag är det söndag men känns som fredag för min del. 7 jobbdagar avklarade 5 kvar tills jag är ledig. Men idag slutade jag redan kl 3 och imorgon börjar jag inte förrens 4, sköönt!

Men idag är jag toktrött och jag har landat i soffan där jag tänker stanna resten av kvällen. Jag och tvn är det som hänger ikväll. Troligen lär jag nog slockna direkt efter big brother...

Puss


RSS 2.0