Semla

Har precis tryck i mig årets första semla, dock inte så gott som jag trodde att det skulle vara. Blev så sugen när jag jobbade 15-20 idag. Imorgon skulle jag jobba 15-18 sen när jag var inne på Fastpool sp såg jag att jag hade fått en tid 18-22, så ska alltså jobba 15-22. Tycker ju att det hade varit bra om de sag något, men icke sa Nicke! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv och försöka bota min hemska mensverk (y) Puss!

Vm

Dagen idag har varit slapp, skönt säger jag bara. Vaknade halv tio av att hostan satte igång och då var det ingen idé att somna om. Sen har jag kollat på semifinalen och finalen i handbollsvm och ikväll var vi och hälsade på Marcus pappa och spelade plump. Imorgon blir det jobb igen, börjar 15 blää på det! Puss!

segt internet

håller på att bifoga lite bilder från förra lördagen som jag ska mejla till annso dock är internet så jävla segt här så tar ju flera år..

dagen igår på jobbet var segare än segast, hade i stortsätt inget att göra de sista 2-3 timmarna så givk där och försökte hitta p saker att göra. inte det roligaste.

sen när jag slutade plockade jag upp annso, kp och lena på bistro bar och skjutsade hem dem innan jag plockade upp marcus. sen blev det mys med fruktsallad, mumma!


Boring

Sitter på jobbet och har fika rast. Nu är det 2 timmar kvar innan jag slutar, inte okej tycker jag. Finns typ ingenting att gör och som att det inte är jobbigt nog så är vi 2 pers på mejeri. Skoj, eller inte. Den här dagen har gått hundra gånger långsammare än igår och då jobbade jag ända 2 timmar längre. Det som åter står att göra är att byta några mjölkvagnar, köra ut de tomma på lastkajen och fylla på lite i disken som redan är full. Allt det där tar typ en kvart och ska göras sist, undra vad jag ska hitta på de resternade 1 h och 45 minutrarna? Tål att tänkas på.. Puss

Plump

Ikväll har jag spelat plump med Amanda och Marcus, jag vann! Eller nästan ;) Puss!

Cold

Står och väntar på bussen, svinkallt kan jag tala om att det är. Dessutom missade jag den tidiga bussen med någon minut, irri! Trött och ful känner jag mig. Uggs, gamla mjukisar, osminkad och toffs. Men så är det när man ska till jobbet! Puss!

irri

irriterd, ja det är vad jag är...
det är sjuk vad irriterad man kan bli på en skit sak egentligen..
såhär var det, jag slutade klockan 9. kommmer ut och upptäcker att jag måste skrapa bilen. suck tänker jag och börjar skrapa. använde 3 olika skrapor och alla sög, stod säkert i tio minuter med bara fram rutan. det slutade med att jag åkte med övre delen av framrutan igen isad..
sen när jag kom hem och skulle kopla in kupévärmaren i bilen så vill kontakt jäveln in, så står där i typ 5 minuter och vrider och vänder på den delen som ska fästas i bilen. vantarna had ejag inte på mig heller för med dem på fick jag inga bra grep. tillslut kollar på jag kontakten och då är det is så det var inte så konstigt att den inte gick att trycka ditt. så iskall, hungrig och förbannad böev jag...


nu sitter jagh iaf i soffan med datorn i knät och en kopp te som sällskap.
dagen idah har varit meningslös egentligen. marcus och jag var hundvakt och vi alla tre, marcus, jag och hunden, var astrött så vi spenderade större delen av dagen sovande. sen blev det jobb 16-21 för mig, fick vara på mejeri. väldigt kul när man är förkyld, stå i en stor kyl, kan det bli bättre liksom?
träffade iaf på sara och sofia som var inne och handlade när jag var på väg att sätta mig i shopen.
ja den timmer i kassan var ju också jääävligt rolig. 6 avstämningar på en timme, man kanske brukar ha högst 2 och ofta har man inte ens någon. som att det inte var jobbigt nog hade 3 kunder av de 6 proppfulla kundvagnar.
kul kväll, verkligen..

vill ni veta n¨ågot lustigt förresten?
här om dagen skrev jag ju om att marcus hade ringt tele2 åt mig. sen igår när jag kom hem från jobbet hade jag fått en kommentar till det inlägget. då var det tele2 som hade kommenterat, hahah! vad hände med att mejla liksom? den som är intresserad av vad det stod kan läsa det i inlägget "tandläkaren".


nu ska jag njuta av det sista av kvöllen och sedan ladda inför jobb 9-19 imorgon, då kanske man kana få rösten tillbaka helt kasnke?


puss



Snark

Gud vad trött jag är, större delen av dagen har tillbringats sovande. Nu försöker jag piggna till innan jag ska jobba 16-21, snark! Puss!

Hard work

Nu funkar min iphone, wiho! Har lunch på jobbet, överlevde precis det värsta kassapasset på länge. Kunderna hörde knappt var jag sa och jag kunde inte andas. Ena stunden var näsan helt täppt och nästa så kunde den inte sluta rinna, jobbigt. Kände mig väldigt fräsch kan jag tala om. Patrik kom och berättade att han har " direktbokat" mig i Fastpool på fredag. Så istället för att jobba 16-22 jobbbar jag nu 12-22, kul fredag? Tur att jag ska träffa några av mina vänner efter iaf, då har man ju något att se fram emot. Nu är det iaf 1 1/2 timme kvar tills jag slutar, efter det ska jag träffa Annso. Trevligt! Puss!

Slappar dag

Har precis smält i mig en kebabpizza från italia, gott kan jag tala om! Men billy boys är godare, men jag är glad ändå! Skulle egentligen tränat med Amanda idag men skippade eftersom jag inte är på topp. Rösten låter förjävligt, eller ja.. Om jag nu har någon? Haha. Imorgon hoppas jag att jag låter bättre eftersom jag ska jobba 7-15, då vor det ju bra om kunderna hör vad man säger. Imorgon ska mitt nummer flyttas över till iphonen, wiho! Sen ska jag dessutom träffa Annso efter jobbet, trevligt! Dagen har iaf varit slapp, precis som jag ville! Började med ett besök hos tandläkaren 8.15, sen hem och krypa ner hos Marcus och sova lite mer. Sen åt vi en sen frukost och drog ner till stan för att köpa några tabletter till Marcus mamma sov vi smittat med vår förkylning. Efter det en sväng in på arbetsförmedlingen och banken. Sen var vi duktiga och gick hela vägen hem till jasmin, så lite motion fick vi iaf. Resten av dagen har spenderats framför tv:n i stort sätt, men såna dagar behöver man ibland. Kan någon förklara hur man lägger in bilder i bloggen från iphonen? För det funkar fan inte för mig. Puss!

Tandläkaren

Har kommit hem från tandläkaren och nu kryper jag ner hos Marcus igen. Tandläkar besöket tog 10 minuter, ovärt.. Bli kallad igen om 3 månader,kul. Måste ringa tele2 och aktivera mitt nya sim-kort. Dock blir det svårt att prata i telefon när man inte har någon röst, så ska försöka övertyga Marcus att ring åt mig (à) lycka till med det! Om ni undrar varför jag slutat lägga on bilder så är det för att jag bloggar från mobilen och det funkar inte att lägga in bilder. Eller ja, jag får det inte att funka iaf.. Puss!

Tårta

Har fortfarande ingen röst, lite jobbigt måste jag säga... Dagen bjöd på besök av farmor, farfar och ann-sofies föräldrar.det bjöds på tårta och smörgås tårta! Imorgon ska jag till tandläkaren kvart över 8. Sen ska jag slappa hela dagen i ett försök att bli frisk! Puss!

Tappat rösten

Hade en toppen kväll igår! Firade Emma som fyllde 20 i tisdags. Kvällen bjöd på förfest hos Emma och sen utgång. Idag har jag ingen röst kvar. Blir så när man skriker och har ont i hals.. Nu ska jag nog inte dricka på ett tag. Ska nog hålla mig tills den 19de faktiskt. Puss!

Sick

Lyckades filurs ut hur man skulle göra för att blogg med iphonen, wiho! men nu bli det sängen för att ladda inför morgondagen. Puss!

äntligen

den är här! eller ja, den ligger hos posten men jag sak hämta den imorgon, min alldelens egna iphone 4!!!
wiiiihooooo!!!
ett stort plus till att jag antagligen kommer sitta och pilla på den för fullt imorgon och ett stort minus till att mitt simkort till iphonen antagligen inte kommer aktiveras förrens om en vacka eller något sådant!
men vet ni vad? det gör inget för då kan jag slösa bort de 100 kronorna jag har på mitt nuvarande simkort och hinna fylla iphonen med massa appar och lära mig hur den fungerar, sen får vi ju inte glömma att jag hinner köpa något tjusigt skal/skydd till den, iiiiii!!! happy!

puss!


två

två år idag sen jag och min älskade marcus blev tillsamman. vi har precis kommit hem från en liten spadag, nu ska vi fräscha till oss för ikväll blir det middag och sen bio. mys! älskar dig! <3 puss

happy

happy! fick precis ett mejl om att min iphone har skickats och nu är påväg tilll mig! vilket borde betyda att jag får den i slutet av veckan, yej!

fastpool

känns som jag håller på att bli sjuk.. illa..
måste ju vara frisk, ska ju ut och fira 2 år tillsammans med marcus imorgon och på lördag hem till emma och fira henne. inge bra tillfälle att bli sjuk! fast dte är det väl aldrig egentligen?

Sitter just nu och "gamar" mig över alla tider som ligger ute på fastpool, lyckades få 11 stycken!
känns som att det är något fel på fastpool medtanke på att tiderna man har fått ska vara gröna och tider som man är intresseanmälda för ska vara gula. och de tiderna jag har fått sms om att jag har fått är gula, hmm... konstigt, får väl gå in och kolla imorgon igen och spara smsen som bevis om det blir något krångel på jobbet!

puss

chillipill

äntligen är kvällen här och jag ligger i soffan med datorn i knät med marcus bredvid mig som glor på idrottsgalan.

3 timmar på jobbet idag, de kändes väldigt menningslösa. jag var standby hela tiden men behövde aldrig sitta..
så jag och anna f försökte hitta något vettigt att göra. gick väl sådär. men jag fick betalt så jag är glad!

nu ska jag mysa med marcus, puss!


rastlös

jag är sjukt rastlös...
har precis tryckt i mig en halv pizza, mumma var det.

just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 6 så jag kan åka till jobbet och jobba 3 timmar innan det är dags att komma hem och slappa.

puss


kanon helg

usch vad dålig jag är på att blogga nu för tiden.. eller ja, bättre än amanda iaf, skäms på dig!! hih :)
förhoppningsvis kommer min iphone snart och då ska det bli bättre på bloggandet, eller ja, det är ju om det funkar förstås. för det gör det inte på amandas iphone om jag inte minns fel?

har iaf haft en kanon helg!
ifredags blev det som sagt bamboo city med amanda, rebecka och sara.
lördag blev det stan med amanda och sen utgång med henne och sara, riktigt trevligt var det!
söndagen spenderade jag med annso, alvin och samson. trevligt och mysigt!
fick dessutom veta att johanna och resten le kid ska vara med i melodifestivalen den 5 februari, så då måste vi i bänka oss och ringa och rösta!
sen på kvällen åkte jag hem till marcus som kom hem igår, mysigt! så nu slapp jag ligga och frysa hela natten eftersom jag hade någon om höll om mig så man svettades ihjäl istället, hahhaa!

coop ringde för en stund sen, så fick en jobb tid  tillnästa torsdag på spal 9-19. tummen upp för de (y)

nu ska jag återgå till tv:n medans jag väntar på att mamma skak sluta så vi kan åka och köpa pizza sen innan jag ska jobba 18-21.

puss




tack

tack för en toppen kväll amanda och sara! puss på er! <3

en förfest för två

just nu sitter jag och amanda och förfestar, trevligt!
sara slutar 22.15 då åker hon hem och fixar sig sen bär det av till harrys för att dansa loss!
nu ska vi supa vidare, cider och redbullvodka är det som gäller för kvällen!

skål och puss!


kvällens "gäng", puss på er!


piggare

gud vad skönt det var att sova ut idag. vaknade cirkus kvart i 11 av mig själv, kan det bli bättre?
så efter nästan 11 timmars sömn känner jag mig något piggare.

sitter fortfarande i soffan med min sovtröja och ett par mjukisar, ska snart ta och äta frulle sen blir det stan med amanda vid 2 taget kanske? eller när hon har fikat klart med elin.
då blir det att leta kläder till kvällen för amanda och kanske något till mig själv. sen förbi systemet och inhandla dryck till kvällen, sen svänga förbi affären och införskffa det som behövs för en god middag!

nej nu blir det frulle, puss!


bamboo

 

har nyss kommit hem från bamoo city där jag åt middag med amanda, sara och rebecka.
mycket snack och mycket mat blev det och det gillas!

var en lång och slitig dag på jobbet. efter en 47 timmars vecka bara längtar man efter att få komma hem och vara ledig i två hela dagar, sköööönt säger jag bara!

imorgon tar jag sovmorgon, sen ska jag på stan med amanda och efter dte ska vi äta middag och förfesta lite tills sara slutar och vi drar ut på krogen, hoppas på en toppen kväll!

puss


spicy

spicy satt fint kan jag tala om, det blev till och med över så jag får en smarrig matlåda på jobbet imorgon.
så imorgon kommer det alltså bli frulle som coop bjuder på, spicy till lunch och bamboo city till middag, låter mumma tycker jag!

jag är glad, kvällen har gått otroligt långsamt och det är bra. för jag ska gå och lägga mig om en timme, senaste. kvällen har liksom inte flygit förbi som den brukar. just nu befinner sig min kära pojkvän i sälen medan jag själv är här och sliter och drar in pengar!

har klickat hem lite kläder på h&ms hemsida, och hade 10% rabatt så det är ju kalas bra! blev 2 oar jeanshorts och en jumpsuit. ett par av shortsen ska jag antagligen skicka tillbaka, men ville ju prova både iaf, hihi!

nu ska jag njuta av min sista timme innan jag ska hoppa i sängen.

puss


mitt schema från v5-v20


helt slut

jag är sååå slut. har varken haft tid eller ork till att blogga de senaste dagarns.
i måndags jobbade jag 7-15, tisdags 7-15, onsdag 9-21 och idag 7-16 och imorgon blir det jobb 7-17. vilket blir 47 timmar på 5 dagar, är en zombie och det enda jag tänker på är pengar när man ser alla jobb tider. skulle egentligen jobba 5 timmar i onsdags, sen frågade stefan om jag kunde jobba 12 timmar. jag tackade såklart ja eftersom jag inte kan säga nej.
men det är ju värt när man ser lönespecen, förresten kom decembers lönespec idag och den var feeeettt, glad tjej!
bästa lönen hitills, vilket känns bra eftersom jag börjar med mitt nya schema vecka 5 och då har jag 13 timmar i veckan istället för 20. tråkigt, något positivt är iaf att jag har fått löneförhöjning. sen suger det ju att jag bara har kvällstider på vardagarna.. dock så kommer de säkert ringa in mig, men ändå.
just det, saknades även en dags betalning på den här lönen också.. kul..
sen stog ingen av de andra 2 med heller, älska krångel...


imorgon ska jag jobba och sen skynda mig hem och fräscha till mig för att åka ner till bamboo city för middag och tjejsnack, love it! sen på lördagen är jag leeeedig, då ska jag gå på stan med amanda och på kvällen blir det utgång med henne och sara, wiho!

nu är jag nyduschad, trött och vrålhungrig. men vet ni? jag ska få spicy, glädje!

puss


zombie

Hade en toppen kväll igår med trevligt sällskap, god mat och alkohol!
först bjöd jag på mat, sen förfestade vi lite innan vi drog till harrys.
massor med folk var det och det var varmt som tusan!
när harrys stängdes drog vi vidare till corner för att sen stupa i säng runt halv 4.
tack för en kanon bra "födelsedag"!

sen var det upp igen klockan halv 11 för att åka hen till mamma och bli firad av släkten klockan 12.
fick lite presentkort, pengar, bestick och en digital fotoram bland annat.
sen klockan 5 blev jag firad hemma hos pappa av andra halvan av släkten.
då fick jag pengar och en mixer.
sen beställde jag en iphone 4 också!
den ska komma om 4 veckor, spännande!

nu ska jag sova, jobbar 7-15 imorgon och jag är redan en zombie.
bilder från gårdagen kommer.

puss

imorgon

jag ser verkligen fram emot imorgon!
mina bästa vänner, god mat och gott att dricka, kan det bli bättre?!
nej inte direkt.

ska börjas tidigt och köras hårt hela natten för min del, hoppas alla andra också gör det!

stressa

håller på och förbereder maten till imorgon kväll. tänk att det alltid ska vara så svårt att planera hur mycket man ska ha?
men nu ska det vara tillräckligt! sen kommer det säkert sluta med att det blir jätte mycket över, hahha!

imorgon bli det iaf att skynda sig hem efter jobebt. slutar 3, då ska jag hem och sätta på ugnen, hoppa on i duschen, sen in med en grej i ugnen, föna håret, in med nästa grej i ugnen, våga håret, fixa sallad och sen får vi se vad mer som måste göras. marcus har iaf lovat att duka (y)

sen blir det äta och supa! sen supa och tilltugg, sen supa och utgång!

just det, fick en digitalkamera av pappa och ann-sofie som födelsedagspresent idag, happy girl!
så den ska användas imorgon. en tunn lila aktig med 12 megapixlar, så nu ska det fotas ordentligt!

puss



lugn dag

idag har det varit en lugn dag.
började med en mysig frukost med marcus sen åkte vi och hämtade ut ett paket från h&m till mig.
2 linnén fick skickas tillbaka, men behöll en jumpsuit och 2 bikinisar.
sen åkte vi till tuna park för jag skulle leta efter en body att ha under min transparenta skjorta.
det hittades och sen svängde jag in på systemet på vägen hem.
illa att det inte fanns en enda smirnoff ice igår eller idag och alla xider är slut utom den med rabarber.
dags att fylla på lagret kanske?

sen blev det jobb 16-21, jobbade på mejeri tillsammans med isabelle.
en bra jobb kväll.

nu sitter jag hemma hos marcus pappa och har fått träffa hans lillebror som föddes den 3e.

imorgon ska jag träffa annso och sen blir det jobb 15-21.

puss!


first time

idag har jag handlat på systemet för första gången. måste erkänna att det kändes som att alla undrade vafan jag gjorde där inne, hahha!
men killen i kassan var iaf jätte trevlig och önskade mig en trevlig födelsedag.
han tyckte att jag skulle spara kvittot som ett minne av min första runda på systemet, men jag tackade nej till den idén.

sen på jobbet blev det att vara på mejeri. när jag står där inne i kylen och plockan för mig själv kommer min faster och kusin in smygandes och börjar sjöng " ja må hon leva" för mig, gulligt!

snart är denna speciella dag över, redan, och inte har jag firat ordenligt. bara fått paket av mamma. resten kommer till helgen, så är väl då jag kommer känna att jag fyller år på riktigt.

längtar till lördag, då ska jag och mina närmaste vänner bli as fulla och ha as roligt!
söndagen kommer släkten gånger 2. först kommer släkten på mammas sida klockan 12, hur ska jag orka med det efter en hel natts festande?
sen klockan 5 kommer släkten på pappas sida.

puss!

bilden är från förra årets födelsedagsfirande.


frukost på sängen

min födelsedag började med frukost på sängen av mamma och marcus, gulligt!
nu har jag bakat bullar så jag har någonting att bjuda på när släkten kommer på söndag.
snart ska jag dra mig till jobbet, men innan det ska jag hinna en sväng in på systemet.
är ni avundsjuka? i know you are!! ;)

puss


20

nu är det 4 januari vilket innebär att det är min 20de födesledag idag, wiho!!

puss!


happy!


100

mitt hundrade inlägg, wiho!

imorse blev jag väckt 7.25 av att jobbet ringer och frågar vart jag är eftersom ja ska jobba 7-17...
som vanligt så var dte inget jag visste om men det är väl bara att le och se glad ut. så steressade iväg till jobbet och var där 7.50. var längsta dagen någonsing medtanke på att jag gick och la mig halv 3 igår eftersom jag skulle vara ledig idag, morr.

sen fick jag iaf veta att jag får vara kvar som "vid-behov-anställ" fram till vecka 20 och efter det är det sommar och då skulle jag anatgligen också få jobba. sen måste jag börja plugga för att få jobba kvar i höst. men känns ju iaf skönt att ha ett jobb i 20 veckor till!

puss

bilder från nyår

lite bilder från nyår!









2

idag är det bara 2 dagar kvar, herregud vad tiden går fort! puss

dagen efter

nyår igår då, Blev en lyckad kväll med middag och party. snart ska jag och marcus äta pizza med amanda och eventuellt några fler. bilder från gårdagen kommer senare :) puss!

RSS 2.0