underbara människor

haft en trevlig helg där jag har fått träffat alla mina underbara vänner och min undebara pojkvän, puss på er! <3




ring ring

har försökt få tag på min pojkvän i lite mer än 2 timmar nu, men han vägrar svara i telefonen.
antagligen har han den på ljudlöst i byxfickan och är så inne i sitt fiskande att han inte känner att det ringer..


idag har jag jobbat 7-15, trött nu men inget som lite godis inte kan fixa!

skulle för övrig ha jobbat 4 dagar nästa vecka, men nu blir det 6! wiho, money money money!

puss!

Basilica

idag var ännu en lugn dag fram till jobbet. blev lunch på tuna park med Marcus innan jobbet, mys!

sen blev det jobba 15-21. inte stod jag med på boss-schemat (där det står vart i butiken man ska vara) men jag stod med på kassakortet, visseligen förstod jag att jag skulle vara på färskvaror som vanligt. men man blir ju ändå lite förvirrad.
sen var det jag och Daniel som skulle jobba tillsammans, jag skulle sluta 9 och han 10. han hade aldrig varit på färskvaror och jag har aldrig stängt på färskvaror... hm.. då undrar man hur de tänkte där?
så då skulle jag försöka tala om för daniel vad han var tvungen att göra, fast jag inte ens hade gjort en del saker själv. gud va glad jag är att jag frågade Christoffer igår om vad man skulle göra om man stängde. så hoppas att daniel hann med och kom ihåg allt han skulle göra, så han slipper få någon sur tant eller gubbe efter sig imorgon för att han glömt plocka fram bakeoff-brödet eller något liknande.

puss!



Marcus på Basilica


pinsamt

kom nyss hem från jobbet. en ganska skön kväll faktiskt, jobbade med Christoffer och vi hade hand om charken, delin och köttet. är det inte töntigt att man tycker att det är mer pinsamt att fråga någon som är jämnårig om hjälp än någon som är vuxen? jo, det tycker jag men ändå är jag en sån som drar mig för att fråga.
men när jag väl bad honom berätta om vad man var tvungen att göra på kvällen när man jobbar på färskvaror. han svarade och inte var det pinsamt egentligen, hahah!

nu väntar jag på att grey´s ska ta slut så jag kan kolla på inspelningen av det!

imorgon blir det en lugn dag, skulle kanske ha träffat annso på dagen men hon var tvungen att jobba! så tar mig en lång sovmorgon för att sedan åka och jobba 15-21!

puss!


sovmorgon

det var skönt med en sovmorgon idag, dock vaknade jag 10 och inte kunde somna om.
kan ju visselien bero på att jag somnade runt halv tolv-tolv medans vi kollade på en film, haha!

snart är det dags för jobb, 16-21. sen blir det hem att kolla på gre´s, me like!

puss

schema

kom hem från jobbet för cirkus 30 minuter sedan. helt slut!
jobbade 7-14 idag på charken, delin och köttet tillsammans med Roffe.
jag fick ansvaret för delin eftersom det innebär att man ska grilla kyckling och revben och det är väl det som är det "krångligaste" om man ska kalla det så.
gick kanon för att vara första gången utan hjälp, kom ihåg allt som skulle göra och det gick bra!
känns skönt att veta att man har kolla på det viktigaste!

nu väntar jag på att marcus ska komma och hämta mig för att åka hem till hans pappa och fira pernilla.
sen ska vi vara barnvakt och jag ska träna med amanda och pappa! sen kommer jag nog hamna i sängen tidigt ikväll!

igår efter jobbet åkte jag hem och hjälpte marcus packa ner sina grejer inför flytten som kasnke tog en halv timme. sen la jag mig och sov i 2 timmar, åt mat, kollade på biggest loser och sov igen. väldigt menningsfull dag..

fick förresten mitt schema idag, jobbar julafton.. och såklart har vi ändrat så vi ska ha öppet till 3.. kul, jobar 7-15 och jag är typ den enda som vill se kalle anka på julafton...
aja, får vara glad att jag inte jobbar nyårsafton eller nyårsdagen!
men jobbbar på min födelsedag!

aja, jag är glad iaf för har skrivit på kontrakt till den 30 januari och jag är vikarie!!

nu ska jag packa mina träningskläder! puss!


nemas problemas

idag blev det uppstigning 6.00 för att jobba 7-14, nervös var jag. låg och spände mig igår när jag skulle somna, men det gick ju bra tillslut. idag fick jag lära mig lite om hur det funkar på delin, köttet och charken.
var mest på delin där jag fick grilla kyckling och revben bland annat, så nu har jag marinad lite här och var och luktar grillat! sen stötte jag på patrik som sa att jag skulle få skriva på kontrakt och få mitt schema imorgon, fick även reda på att jag är vikarie. låter lite proffsigare än timanställd men innebär i storsätt samma sak.

idag när jag står och städar vid kyckling grillen kommer Johanna F förbi.
hon: du jobbar ju nästa vecka på onsdag klockan 16-21 och jag jobbar 7-16, du skulle inte kunan byta med mig?
jag: ja, du det gör jag säkert. har inte sätt mitt schema men det borde väl gå bra.
hon: ja jag kollade och det stod så iaf. men då får du vara på mejeri (som jag aldrig har varit förrut), men amanda jobbar också då så det är inga problem!

hahah, kul att man inte ens hinner jobba 1 dag innan folk är på en. men det gillas, ju flera ställen jag är på desto mer lära jag mig och desto mer kan jag jobba! vågen för det!

dock känner man sig lite dålig när jag som jobbar där måste få hjälp av praktikanten för att lära mig en grill, hahah! men sånt man får ta!

puss

lunch

har precis slängt i mig en sen lunch för att orka med träningen om 1 timme och 20 minuter. har ingen lust att träna idag egentligen men ska väl släppa mig dit ändå, bara för att det ska kännas lite lättre tar jag bilen dit. lat? japp idag är jag det...

har jobbat 10-14 idag och är aptrött och väntar bara på att klockan ksa bli 10 så jag ska gå och lägga mig för att orka jobba 7-14 imorgon. blää!

igår bowlade jag och marcus med annso och kp. jag sög och förlorade! men det var trevligt ändå, efteråt åkte vi hem till annso och kp och spela super mario på deras wii. ja, det var jag ju dålig på också! men trevligt var det!

puss!

.

har tränat idag med amanda och marcus :)
nu sitter jag och väntar på mat för sen blir det jobb 17-21 och efter det ska jag eventuellt hem till Dijana med ett gäng coopare, trevligt!

puss!

happy

idag är jag glad glad glad och trött trött trött!!

var inte så kul att gå upp 6.00 imorsen, skit trött och sen blev jag tjurig för det också.
kommer ut och ser att det inte är någon frost på bilarna på parkeringen men sen när jag kommer till min bil så är det ju såklart det... inga vantar hade jag och det var apkallt! när jag väl hade skrapat klart var det dags att rulla till jobbet i en jätte kall bil som hann bli varm lagom till jag var framme på jobbet.. irriterande!

sen är det bara att plocka 30-pack kronljus som väger ett ton med Carina och självklart tappar jag ett paket på mig själv som dödade mitt ben och jag anatgligen kommer ha blåmärke ifrån imorgon.
efter en stund kommer Anki och Ann-karin förbi.
Anna-karin: skulle du vilja jobba på maten?
Jag: ja det skulle jag väll kunna göra. (fast tänke att jag hade egentligen ingen lust att jobba ännu längre dubbelpass idag)
AK: okej, då får du typ grilla kyckling, baka bröd och så?
R: ja så länge någon visar mig hur man gör så ska det väl gå bra.
AK: okej va bra, då går vi och pratar lite mer med Patrik så återkommer vi! Inte för att vi inte vill ha dig på spal alltså!
där insåg jag att de faktiskt menade att jag kanske skulle börja jobba på matavdelningen hela tiden och sluta på spal. lite senare kommer Anna-Karin ut med ett schema som var mitt nya preliminära schema, kan ju säga att det såg 100 gånger bättre ut än det jag har med mycket fler jobbdagar! Sen kom Patrik (han är en av cheferna på maten) och pratade mig och berättade att jag ska få komma och lära mig hur det fungerar på måndag och tisdag 7-14. om jag inte minns fel så kommer mitt schema,som jag inte fick idag, vara ända fram till vecka 4!
jag är glad glad glad!! hahah, är as glad fast det är ju fortfarande inget heltidsjobb men verkar bli mycket mer tider iaf!!

det enda negativa är väl att jag inte vet om jag jobbar nästa helg när vi har planerat massor med saker och känns inte som att jag kan börja med att byta bort massa nya tider heller, när jag fick den här kanon chansen. så får väl hoppas på att om jag jobbar att det är bra tider och om det är halv bra tider får man väl köra på med vara nykter iaf!

snart ska jagf kila till jobbet igen, puss!

blood

idag har amanda hjälpt mig att fixa min blogg, visst blev det snyggt?
jag stog för bilderna och amanda för fixandet, bra teamwork!

idag följde iaf amanda och marcus med mig till blodgivningen 8.15, tidigt!
jag lämnade lite blod och valde ett rödvinsglas som gåva, så ska väl börja samla på dem. de var ganska fina även om det kan vara svårt att tro eftersom man fick de från blodgivningen, men så är det!
sen lyckades jag övertyga amanda om att bki blodgivare så hon gav blodprov och väntar nu på svar om hon får börja ge. bara för att jag lyckades värva henne så fick vi en varsin biobiljett, inte illa!

sen så har vi åkte och köpt en extern-hårddisk till marcus och kom fram till att jag ska köpa en till mig imorgon.
de hade extra pris så varför inte slå till?! slipper man sega datorn och samtidigt kan man ha massa extra musik, bilder och andra saker!

just nu sitter jag, amanda och marcus hemma hos mig med en varsin dator framför oss. vi väntar på att klockan ska bli närmare nio så vi kan dra oss ner till royal oak och möta upp några andra. skulle egentligen bli en filmkväll men eftersom simon fyller år om ett par dagar och ska åka till egypten på söndag så ville han gärna gå till royal så då blev det så!

puss!


i love you

imorse var jag på mitt andra jobbcoach möte, vi gick igenom mitt cv och personliga brev. cv:t var bra, var bara några "snyggfaktorer" som behövde ändras och personliga brevet hade bra innehåll men behövde omformuleras och lägga till lite mer om min personlighet. har iaf fixat de ikväll och sen hade jag ju i "läxa" att söka minst 4 jobb till näst möte, har sökt 2 stycken ikväll. (Y)

efter mötet drog jag hem till annso och umgicks. hon hade ont i hela kroppen och jag av aptrött så vi satte oss i soffan och glodde på tv och pratade, trevligt!

 sen gick jag och bokade ny tandläkar tid, är väl typ 10 besöket minst det här året?
ska dit 11.10 på torsdag iaf, så när jag väl hade bokat tid så skyndade jag mig hem och la mig otillgänglig i fastpool mellan 10.00-12.30. tror ni inte Coop ringer en halvtimme efter och frågar om jag orkar jobba 7-10 sen gå till tandläkaren och sen komma tillbaka och jobba 17-22 som var min egentliga tid? hahha, de är ju otrolig. men klart jag sa ja!

just nu har jag precis ätit och sitter och väntar på att klockan ska bli 19.30 så träningen börjar så man kan få det överstökat för är verkligen inte sugen på träning idag!

puss!


1 år och 9 månader idag, älskar dig! <3


hungrig

trött och hungrig efter dagens 10 timmar långa arbetspass.
gick dock förvånadsvärt fort måste jag säga, allt flöt på och det fanns vettiga saker att göra.
hade tråkigt nog ingen matlåda med mig så tänkte köpa en french hot dog och så skulle jag testa med chilidresing, fy fan vad mycket hon hade i och inte fan var det gott. så korven hamnade i sopptunnan, så inte konstigt att man är hungrig.

har dessutom ingen orka att laga någon mat och ingen ork att gå och köpa typ en pizza heller. så jag åt mackor men är fan lika hungirg.. buhu!

ikväll blir det top modell och sedan biggest loser sverige på tv4play!
sen blir det nog att gå och lägga sig skapligt för imrogon ska jag till arbetsförmedlingen klockan 10!

puss


puss

träningen var jobbig och tråkigt nog hann amanda inte hem så hon kunde inte följa med. men hade ju mammie med mig så var inte själv iaf! hon tyckte iaf att det var ganska kul så hon ville gärna följa med någon mer gång men att hon nog skulle behöva ett par dagar att vila upp sig, hahah!

just nu sitter jag och marcus vid varsin dator och är osociala, men jag har iaf varit lite duktig och bokat in nästa veckas träningsdagar med amanda!

veckan som kommer:
Måndag: jobba 8-18
Tisdag: möte med jobbcoachen kl 10.00, sedan träffa Annso och sen träna kl 19.30 Efter det ska jag och marcus försöka hitta på något mysit eftersom det är våran dag då. visseligen ingen speciell men ändå :)
Onsdag: Blodgivningen kl 8.15
Torsdag: jobba 17-22
Fredag: Träna 15.30
Lördag: jobba 10-16
Söndag jobba 10-14 och sen träna 16.00

Puss


partej

bra dag igår, först jobb 12-18. där de för övrigt hade varit väldigt "snälla" och satt mig som standby i shopen i 4 av de 5 timmarna jag hade i kassan.. gillades ju väldigt mycket, not!
men bytte kassa med några så löste sig även det problemet.

Efter jobbet var det bara att skynda sig upp i omklädningsrummet och byta om för att sedan skynda ut till bilen där marcus och mamma väntade. mamma släppte av oss hemma hos marcus morbror som vi skulle fira som blev 50 år. det var trevligt med god mat och dricka.

kom fram till att det inte är någon höjdare att dricka vin till maten och sedan sluta dricka för så är man as trött redan klockan 10. då blide det lite groggar för oss ungdomar men vi var ändå as trötta klockan 12 igen.. hahah!
så vi ungdomar satt och i soffan och var helt slut medans de vuxna dansade på bord och grejer! borde det inte vara annorlunda? vi var iaf hemma vid 2 och då somnade man lika snabbt som man la sig!

idag blev det en sovmorgon och nu ska jag bara ta det lugnt och ladda batterierna inför träningen klockan 4!

puss!


jobba

har precis slängt iväg en arbetsansökan, duktigt tycker jag eftersom klockan ändå är halv 10.
okej om jag ska vara ärlig så är det väl tack vara Ann, det var hon som rekommenderade mig att söka det.
hon och jag har liksom blivit varandras "jag ska hjälpa henne med jobb"-vän. tex om någon skulle fråga om jag kan jobba åt dem och jag inte kan så säger jag att de ska höra med Ann istället, när de lägger ut tider på fastpool så berättar jag det för Ann och om vi vet något jobb som idag då, så föreslår vi det för den andra. självklar så får man ju tillbaka om man hjälper någotn annan så det funkar ju bra.

idag har jag iaf jobbat, as trött idag med. skulle jobba 8-17 men sen var det någon som inte kom så då behövde de någon som kunde jobba hennes tid 17-21. jag skulle ut och äta halv 8 men kunde iaf ställa upp och jobba till 19. sen blev det att skynda sig hem och byta om och gå och äta med pappa, ann-sofie och marcus. så nu är jag äntligen hemma för dagen.

tråkigt nog så missade jag första delen av kvällens idol, så ska vänta till programmet är slut så jag kan se det på tv4 play!

nu ska jag åter gå till min godis påse och kanske ta mig ett varmt skönt och avslappnande bad!
och imorgon är det upp och jobba 12-18 för att sedan åka direkt till marcus morbrors 50-års fest.

puss!



tired

sjuk trött idag..
uppstigning klockan 7 för att sedan jobba 8-17. var trött heeeela dagen förrutom de sista 2 timmarna, mindre roligt måste jag säga. det enda positiva med det hela är att jag antagligen kommer somna tidigt ikväll och dt är ju bra för imorgon blir det jobb 8-17 igen.

börjar bli väldigt trött på alla människor som tror att man kan dra sitt medmerakort/bankkort innan första varan har skannats in i kassa.. visst, låter inte som värsta stora grejen men om det händer typ miljoner gånger om dagen så blir man aningen irriterad.. sara, du vet vad jag menar?
ett plus på dagen var iaf att jag blev tillfrågad om jag kunde jobba på måndag också, och eftersom jag inte har något liv så kunde jag ju såklart det. 8-18, money money!

idag kom ännu ett paket från h&m på posten, en tröja skickade jag tillbaka, ett linne behöll jag, en oversize tröja behöll jag och ett 3-pack trosor fick också stanna kvar hos mig! Roligt! sen kom räkningen från The Studio idag och även en inbetalning från facket, mindre roligt måste jag säga.

nu ska jag försöka göra något vettigt innan jag går och lägger mig. PUSS!


money money money

idag kom lönespecen och gud vad glad jag blev när jag öppnade den, förväntade mig en okej lön som var lite sämre än de senaste. men det var min bästa lön någonsing! känns jävligt bra, eftersom jag har en del utgifter den här månden som iatt betala bilderna från The Studio och flera leveranser från h&m..

idag hämtade jag marcus från jobbet när han slutade och släppte av honom hemma hos sig. sen åkte jag till stan för att köpa ett par jeans och lite andra grejer. hittade dock inga jeans som jag ville ha så gick till honom för att leta efter en BH istället men hittade ingen som jag gillade, men köpte  lite hårspray, deo och 3 nagellack istället så var ju inte en helt värdelös sväng på stan. invigde även ett par av mina nya skor, sköna men känner dock att jag kommer få ett skavsår på vänsterhäl. men vad gör det, de var ju snygga, hahha ^^

känner iaf av att jag tog i ordenligt på träningen igår, ingen direkt träningsvärk men känner mig ganska stum och stel i benen. känns riktigt bra faktiskt. köpte dessutom ett årskort där igår, så nu är jag fast! tycker för övrigt att det är stört att man måste betala full årsavgift för 2010 och 2011... är ju cirkus 3 månder kvar av året liksom, snålt av dem tycker jag.

skulle ha tränat med amanda ikväll, men lilla idis är sjuk så ska hoppa in och jobba för henne ikväll klockan 17-21. men innan ska jag vara lite snäll mot mor och slänga in första tvätten i maskinerna klockan 4. sen är det dessutom Grey´s ikväll, veckans höjdpunkt när det gäller tv-tittande! tyvärr missar jag början så blir att spela in skiten och kolla på det när programmet är slut!

puss!


stockholm

kom hem för cirkus en halv timme sen efter en heldag i stockholm med annso.
just nu är jag väldigt trött och mina fötter värker, men det är bara att ladda om för ska träna klockan 19.30!
var en trevlig dag med mycket skratt, prat och shoppande!
själv fick jag med mig en kavaj, kjol och ett par skor från h&m men även ett par andra skor från din sko.
det roligaste är att det var 10% rabatt på allt från h&m och jag hade även 50 kr i bonus på din sko så fick även rabatt där, wiho!! mycket nöjd med mina köp!

nej nu ska jag nog ta och byta om och ta en pan pizza innan träningen.

puss!


20

det är 12 veckor kvar tills jag fyller 20. vad ska man hitta på då da är ju frågan?
skulle vilja ha en riktig fest men samtidigt känner jag att jag inte orkar fixa det eller hålla ordning när dte väl är dags. hade ju partaj när jag fyllde 18 och det var ju skoj, men hade en massa ångest för att folk inte skulle komma, för att musiken inte skulle funka eller för att det skulle komma en massa oinbjudna så det skulle bli en massa problem för det.

annars kan man ju bara totalt skita i att fira över huvudtaget för då slipper man alla förberedelser och så, men egentligen hur kul är det? ja får väl se vad som händer, just nu är en överraskningsfest väldigt välkomnad!
men men, får väl se hur det blir..

puss


top modell

satt här och hade ångest över om jag skulle kolla på top modell eller biggest loser sverige, men sen kom jag på att jag kan ju faktiskt kolla på båda!
så nu blir det top modell och sen biggest loser på tv4 play!

imorgon blir det stockholm med annso, wiho!
håller tummarna för att vi hittar mycket fina kläder men inte för mycket så plånboken får lida! hahah!

puss!


fotbad

tog sovmorgon imorse och just nu sitter jag med fötterna i ett fotbad, något som verkligen mina fötter behöver och framför allt mina onda stortår!
sen blir det att måla naglarna, eftersom jag är ledig i 3 dagar nu, så då borde de hålla sig fint ett tag iaf. hahha!

sen ikväll lagar mamma potatisgratäng och fläskfilé, mumma!!

ja men det var väl intressant?  hahah

puss!

sober

måste först bara säga efter att jag precis läste Saras blogg där hon berättade att hon kände sig bakis hela dagen idag, har känt exakt likadant!
Konstigt, började med att jag vaknade och var jätte trött, hade ont i huvudet och var törstig och så har jag fortsatt att känna hela dagen.. hm... undra hur det kommer sig...

för övrigt så pratade vi om halloween (stavning?) igår och känner mig väldigt sugen på att gå på en maskerad där alla är utkläda. så nu kan jag knappt vänta tills dess!

just nu sitter jag i sängen med en jobbig pojkvän som gör allt för att störa mig i mitt skrivande.. han borde verkligen gå och lägga sig eftersom han ska upp tidigt imorgon! och ja, han sitter och läser det jag skriver.

skriver mer i morgon för er lyckliga få som läser, hahha! ^^


sunday

skulle ha tränat klockan 10.30 imorse, men kände att jag varken hade lust eller ork så somnade om istället.
insåg att det här med att gå upp tidigt för att träna funkar nog bara 1 dag åt gången..

går kvällen blev iaf trevlig, först var det några sega timmar på jobbet. men med trevliga kollegor så går det ju bra ändå. sen var det bara att åka hem för att vänta på sara och rebecka som skulle komma.
det blev en massa godis, chips, läsk, glass och snack, trevligt!
sen vid elva tiden plockade vi upp marcus och åkte tillbaka hem till mig och kollade på brudens bäste man.

dagen idag har än så länge varit slapp, ska väl snart äta luch/middag innan jag ska åka och jobba 15-22.
sådär lagom rolig tid, men det är ju 100 % ob så det är väl bara att tacka för 14 timmars betalt istället för 7, wiho!
Har iaf planerat in vilka dagar jag och amanda ska träna nästa vecka, vilket blir tisdag, onsdag och söndag!

nästa veckas schema ser för stunden ut:
Måndag: slappa!
Tisdag: stockholm med Annso, mejlat min handledare på Af och berätta hur jobbsökandet går och sen träning!
Onsdag: Träning
Torsdag: jobba 8-17
Fredag: jobba 8-17, sen ut och äta med Pappa, Ann-Sofie och Marcus vid 7, halv åtta tiden
Lördag: jobba 12-18, sen på 50års fest för Marcus morbror
Söndag: Träning

Helt okej vecka, får se vad som fyller ut den lediga tiden :)

PUSS!



jag saknar handbollen...


lördagsmys

ska strax släppa av Marcus hos Simon och sedan rulla till jobbet, slutar nio
sen kommer Sara och Rebecka hem till mig och har det lite mysigt :)

puss!

träning

då var det lördag idag då, hurtig som jag är (eller inte) klev jag upp klockan 10 idag för att åka hem till mamma och lämna bilen, byta om och sedan traska ner till friskis&svettis och träna klockan 11.15
riktigt ambitiöst för att vara mig måste jag säga!
något som är ännu mer ambitiöst för att vara mig är att jag tränade SJÄLV!! jag hatar att träna ensam, men eftersom Amanda som skulle ha följt med kom på att hon hade golfavslutning hade jag ju inte så mycket att välja på. Antingen träna själv eller inte träna alls och jag kände att jag kan ju inte börja mesa mig när jag bara har tränat 1 gång hitills..

nu i efterhand så kan jag ju säga att det var inte ens i närheten av så kul som det var i tisdags när både amanda och pappa var där. sen blev man ju inte direkt ännu piggare på det när man upptäcker att Coop Forum har ringt 15 minuter innan passet var slut och att man därför antagligen har missat en chans att få jobba.
testade att ringa upp men såklart hade någon annan fått stanna kvar längre iställer för att jag skulle ha börjat tidigare ikväll. hon tyckte iaf att det var bra att jag ringde upp eftersom det visade att jag var intresserad, så ett litet plus till mig då.

just nu sitter jag och äter frukost efter träningen, ska ta och hoppa in i duschen alldelens strax så man är lite fräschare när man ska jobba sen 17-21.

puss!


americano

äntligen hemma!
slutade jobba för cirkus 30 minuter sen, nu är jag hemma en snabbis och byter om innan jag ska åka och hämta american(o) pizza till mig och annso. trodde knappt mina öron när hon på american sa: då är du välkommen om 30 - 35 minuter, herregud alltså! aja, ser iaf fram emot en lugn och trevlig kväll. känner just nu att jag behöver få ut mina agretioner (stavning?) på alla kunder som är dumma i huvudet och idag är annso den lyckliga som får höra på allt gnäll!

imorgon blir det först träning klockan 11.15 och sen blir det jobb 17-21, skön dag!

ciao!

dead..

jag är totalt död!
trött som tusan, irriterad och har värkande vader...

har jobba idag, 10-20. traskat omkring med en hälsena som har gjort så ont så jag har haltat runt..
plockat upp en massa böcker, kändes som att de aldrig tog slut. och vet ni vad det bästa är?
att jag ska fortsätta att plocka upp böcker imorgon, fixa och städa så man ser vad det är för miljontals böcker vi har. just nu känns det inte så jävla lockande, men när jag väl är där så vet jag att jag ändå kommer tycka att det är helt okej.

så imorgon blir det först jobb 10-18, sedan blir det hem och laga lite mat innan jag landar hemma hos fröken berglund för lite fredagsmys!

just det, tränade för första gångern på aaaaaasss länge i tisdag, hade ingen träningsvärk igår och idag har jag bara benen varit lite "trötta" inget mer. så på lördag och söndag blir det att ta i ännu hårdare så det känns att man har ansträngt sig!

aja, nu ska jag ta och krypa ner i sängen för imorgon är det uppstigning klockan 8.45!
just det, kom precis på att det är fredag imorgon vilket innebär... GRATIS FRUKOST PÅ JOBBET!!
nu känns det redan lite lättare att gå upp imorgon!

Kärlek




Jag älskar dig Marcus Jansson <3


Í´m back!

Jaha då var man här igen då..
Har haft ett litet sug efter att börja blogg igen så jag tar och gör ett försök!

Dagen började med att man blir väckt av Coop Forum som ringer klockan 10, men man ska väl inte klaga egentligen. Hellre att de ringer och väcker än för att fråga om man kan jobba än att det inte ringer och man ligger och sover bort hela dagarna.
Efter väckningen var det ju självklart omöjligt att somna om så gick upp och gjorde mig i ordning och "laddade" inför mötet med jobbcoachen på arbetsförmedlingen klockan 14.00.
Det mötet var väl i stortsätt det enda vettiga jag har gjort idag.. eller jag skrev ju faktiskt om mitt CV som jag fick i "läxa" av coachen också. hahah!

Kvällen har iaf bestått av att glo på Grey´s anatomy som började idag, LIIIIKE!!
nu kan man knappt vänta till nästa vecka :)

imorgon blir det jobb för hela slanten 10-20!

ciao!

RSS 2.0