namnsdag

idag har jag namnsdag, maria är det. men inte har jag fått ett enda grattis. eller jo ett, från marcus när jag sa till hoonom att han borde säga grattis. haha!

puss


sommar

dimpte precis ner ett paket i min brevlåda från h&m, en söt sommarkläning var det. satt perfekt och var tok söt, den kommer användas flitigt! hade beställt den i både mörkblå och ljusblå, den mörka kom idag och den ljusa får jag vänta på tills i mars.

puss!


big brother

jag hatar att jobba kväll, hatar hatar hatar! iaf nu när man inte går i skolan längre. det förstör hela dagen, man bara väntar på att man ska åka och jobba i princip. visseligen hade jag väl hunnit med att göra något vettigt idag eftersom jag inte börjar förrens 5 men ändå. 17.00-22.05 är det som gäller, segt säger jag bara. hoppas det finns någon rolig som förgyller min kväll på jobbet.

hade tänkt att jag skulle städa mitt rum idag innan jobbet. men vet ni vad? jag har varken lust eller ork! så bestämmer mig för att göra det på onsdag innan jobbet eller på torsdag när jag är ledig. för idag vill jag slappa och imorgon ska jag träffa annso på dagen och träna med amanda på kvällen. undra om jag ska svänga förbi frissan på vägen hem från annso i morgon, skulle verkligen behöva klippa mig. blir nog så, eller iaf om jag kommer ihåg det.

kollade på big brother igår, första gången för den här säsongen. verkar ju ganska kul faktiskt. gillar dock inte turken som var i glashuset och nu ska leda "kill-laget". jobbigare människa får man leta efter.. visseligen var tjejen som också var i glashuset jävligt irriterande.. tror alla de som är i big brother-huset kommer bli sjukt irriterade på dem. så frågan är om jag ska bli en nörd och börja följa det elelr inte? tråkigt att det går klockan 22.00 på vardagar, är ju inte så himla bra om man ska upp och jobba tidigt dagen efter  men det är väl smällar man får ta. årets program verkar så himla olikt det jag har sätt tidiagre säsonger. är ju folk med som är lika gamla som min mamma typ? big brother känns mer som en ungdomsgrej, men det kan väl bli intressant.

känner mig förövrigt lite party sugen.. men tror jag spar mig till den 12e, då iaf jag och amanda kör och troligen rebecka sen eventuellt sara om ingen av dem har fått för sig något annat eftersom vi inte bestämde säkert. men jag är på iaf och hoppas att de också är det.

på tal om party så skulle jag verkligen vilja lära mig och dricka vin ordentligt, inte bara sitta och smutta på ett glas då alltså. funderar på att köpa mig en baginbox som jag har sett enbart för att förpakningen är gullig, hahah! så om jag inte skulle tycka om vinet så har jag ju iaf en söt förpakning att kolla på, hahah!
vitt vin är det och det heter 3 apor.

puss!




slapp

sitter och kollar på sommar i sverige, såg precis en kille som var blg och han såg typ ut som kissie. hahah!

dagen har bestått av att slappa! lyckades sova till kvart i 11, typ evigheter sen jag sov så länge! sen har jag i stortsätt bara segat sen dess. just nu sitter jag med datorn i knät och fötterna i ett fotbad. väl behövligt, mitt nageltrång mår inte bra. mamma och marcus tjattar om att jag ska ringa vårdcentralen, men sist jag var där så brydde de sig inte speciellt mycket så är inte så sugen på det faktiskt!

kvällen igår spenderades med ida. vi kollade på melodifestivalen och film. trevligt! dick blev det inet så sent eftersom hon skulle upp tidigt och jobba idag och jag var trött eftersom jag började 7 igår.

puss


the voice

från och med nu är jag också "rösten i taket" alltså inte bara någon som ropar folk till kassan utan en som pratar in ett medelande om något speciellt, som spelas upp då och då i affären. så hör ni någon som snackar om månadsfinalen i bingolotto inne på coop så är det jag! så nu är det hela släkten wågström i taket och ingen annan. mpste betyda att vi är lite bättre än alla andra, min faster, kusin och jag? japp, så måste det vara. hahahh!

idag blev det iaf jobb 7-15, skapligt trött var jag eftersom jag inte kom i sängen förresn halv 12-12, kanske inte så sent egentligen. men för mig var det det. har öppnat så många kartonger med tandkräm så mina fingerspetsar verker.

nu ska jag strax hoppa in i duschen för att fräscha till mig, sen äta och senare åka till ida för att kolla på film och spela lite wii, trevligt!


fredag

fredag idag då. för min del innebär det en chilldag fram till klockan 4 då jag ska åka och jobba 3 timmar. sen ska jag och marcus beje oss mot odlarn för att träffa sara och amanda. blir dock inte allt för sent för min del tyvärr eftersom jag fick ett sms från jobbet imorse att jag var bokad att jobba 7-15 imorgon.

imorgon ska jag alltså jobba på dagen och sen på kvällen ska jag träffa ida och kolla på film, sen kanske dijana och anna f kommer om de hann/kunde.

puss


Ida

Kom nyss hem från lager 157 med idis. Slutade med att ingen av oss hittade något. Eller jag köpte kalsonger till Marcus och skor till hans mamma son de bad mig göra. Så helt tomhänta blev vi inte iaf. Innan vi åkte dit var vi och tränade core på Friskis, kom fram till ännu en gång att jag är sjukt otränad och inte har någon balans, tråkigt för mig. Nu är jag iaf hos Marcus pappa, vi ska fira isabelle som fyller 8 idag. Puss!

illa

har inte bloggat på 3-4 dagar nu, illa av mig!
vad har jag haft för mig då?
jadu.. i måndags var jag på lager 157 med marcus, mathilda och kjell. kom hem med ett par converse, två leggins och ett par chinos. på kvällen träffade jag mina odlarbrudar för lite spicy och skit snack, trevligt!!
och igår var jag och marcus hos farmor och farfar och fikade innan jag skulle jobba 15-18. efter det skulle jag och amanda träna för första gången på 3 måndaer. duktigt av oss! mindre duktigt att vi inte har tränat på evigheter.!

idag har jag varit med annso på dagen innan jag skulle jobba 16-22. nu ska jag snart krypa ner i sängen med macus och glo på film eller något, mys!

imorgon väntar träning, core blir det med idis klockan 12. efter det blir det lunch på stan och sen lager 157 (igen!) eftersom ida så gärna ville åka dit. sen på kvällen ska jag fira isabelle som fylle 8.

nu bjuder jag på lite bilder från helgen med mina coopare.

puss!














suger

 

jag suger på att blogga för närvande!



Party à Coop!

Hade en riktig höjdarkväll igår! Slutade jobba klockan 6, stressade hem och fixa mig för att sedan åka och köpa pizza och ta med mig hem till Isabelle där vi började partajandet. Blev massa dricka, snacks, singstar och lekar. Sen bar det ut på Harrys! Det var super kul och bilder kommer kanske ikväll efter jobbet! Tack för en toppen kväll Isabelle, Dijana, anna, Sofia och Elin! Detta måste verkligen göras om!

Lyckat

Klockan är snart 07.30, det är lördagmorgon och jag är trött. Det blir jobb på dagen och party på kvällen, känner att detta kommer bli en lyckad kväll! Puss!

Solsken

Har vaknat 3-4 gånger sen klockan 8 så nu kände jag att jag lika gärna kundevgå upp. Men vet ni vad? Jag vaknade av att det var ljust i mitt rum för att solen lyste in, härlig känsla! Precis det som var tanken när vi struntade i att dra för fönstret innan vi gick och la oss. Rekomenderar det starkt! Idag ska jag iaf träffa Annso och emma vid 12 och umgås heeela dagen. Gäller att passa på när varken jag eller Annso jobbar för en gångs skull. Den ikväll ska jag duscha, förbereda håret, ögonbryna och naglar. Även lägga alkoholen på kylning och lägga fram kläderna jag ska ha på mig på lördagkvällen. Allt för att det ska gå så snabbt som möjligt att fixa sig eftersom jag slutar jobba 6 och ska vara borta 7, stressa stressa stressa! Har ju klarat det förrut så ska väl klara det igen. Puss!

Lördag

Jag vill ha lördag nu nu nu!

Gårdagen

Gårdagen var lång. Jobb 7-21, dock gick dagen ganska snabbt så kändes inte som 14 timmar. Stressade ihjäl mig på mejeri på kvällen. Var själv men det fanns så mycket att göra så jag hann inte riktigt med, men som tur var jobbade ida och hon behövdes inte på spalavdelningen så hon kom och hjälpte mig istället, puss på henne! När jag kom hem slutade det med att jag somnade i soffan halv elva, haha! Idag börjar jag inte förrens 15 och slutar 21 så ska strax ner en snabb sväng på stan innan jag ska till jobbet. Puss!

Jobbigt

Ska strax åka till jobbet. Känns inte så jätte kul med ett 14 timmarspass. Första tanken imorse var; imorgon ska jag sova läääänge. När man tänker så så blir det lite jobbigt faktiskt. Puss

Alla hjärtansdag

Idag skulle jag jobba 7-13, när klockan är fem över ett och jag står i trosor och linne inne i omklädningsrummet ropar Stefan efter mig. Jag drar på mig mina mjukisbyxor och kikar ut. Jaha, du är på väg hem säger han. Ja jag har ju slutat tänkte jag. Då frågade han om jag kunde stanna kvar till 4 och hjälpa Johanna att spacea om på mejeri, snäll som jag är! Så hann tyvärr inte åka och fika hos farmor och farfar sp ska eventuellt göra det imorgon på dagen, för då är jag leeedig! Eller glöm att jag sa något för annars ringer de, haha! Fick choklad och rosor av Marcus idag, gulligt! Sen när jag kom hem hittade jag ett brev med mitt namn och ett hjärta på. Marcus, jag och mamma stod där som ett stort frågetecken och undrade vem det var iaf, haha! Puss på dig mandis! <3

Happy

Gårdagen var toppen och idag mår jag förvånadsvärt bra, men jag klagar inte! Snart ska jag åka och jobba, 16-19! Blev dessutom väldigt förvända över min lön, 5000 mer än jag vågade gissa på! Glad tjej!

Mördarpass

Gårdagen spenderades på jobbet först och sen på kvällen kom Rebecka och umgicks med mig och marcus, trevligt! Idag har jag också jobbat, 7-15. Och nu sitter jag och väntar på att Marcus ska duscha färdigt så att jag kan börjar fixa mig inför kvällen. Blir utgång med Annso och emma, skojsigt! Har jag förresten berättar att min chef gett mig ett mördarpass nästa veck? 7-21 på onsdagen, dvs 14 timmar! Jag kommer sova gott den kvällen. Puss!

Panik

Sitter ensam i lunchrummet på jobbet, ska jobba 8-14 idag. Igår kom min faster med en ny arbetsskjorta till mig, hon tyckte den andra var för smutsigt. Haha! Men vad ska man görs när man aldrig har tid att tvätt för att man jobbar jämnt? Aka, den nya skjortan får mig nästan att drabbas av panik. Stel och suger dig fast vid halsen och kroppen. Min gamla var iaf mjuk och smidig! Men det blir väl den här också snart.. Puss!

Pussilago

Har precis landat här hemma och dagen har spenderats på jobbet. Gick bra gjorde det, tiden bara flög förbi. Väldigt skönt måste jag säga. Skulle ha träffar Annso och emma idag men blev ju att jobba istället och åka dit en sväng innan de skulle träna. Puss!

Ring ring

Älskar när de ringer klockan 06.45 för att be en att jobba 7-16 istället för 17-22. Men jag hoppade upp ur sängen och skyndade mig iväg och var där cirkus 07.15, de bara måste älska mig! Visst? ;) haha!

Dinner

Har precis fixat i ordning mig för att gå och möta upp amanda, sara och Rebecka för att äta middag. Kvällens fråga är, black and white eller pepparstek? Svårt val! Puss!

Blodgivningen

Har precis stigit upp och ska traska till blodgivningen om cirkus en timme. Jag tycker att alla som kan borde bli blodgivare, det är ett enkelt sätt att vara med och bidra till någonting viktigt utan att man direkt behöver anstränga sig. Jag är inget stort fan av direkt men om man bara låter bli att kolla på den så är det ända som känns ett yttepytte litet stick ock sen när den väl är i så känns den inte. Så kort och gått, ge blod!

Glass

Har precis smält i mig glass med chokladsås och kolasås, mums! Det gick bra att jobba, satt 3 timmar i kassan. 2 av dessa timmar fick jag lära Linn och Sofie shoppen, lite segt att bara stå och kolla på men. Sen blev det rast och sist 1 1/2 timme på färskvaror. Kvällen bara flög förbi, skööönt!

tråkigheter

annso var tvungen att jobba idag, så ska eventuellt träffa henne på torsdag istället. istället har jag fixat färdigt i mitt rum, så nu har jag ordning i gardeoben och inte 7 miljoner klädersplagg som jag varken kan eller vill använda.

just nu håller jag på att fixa lite middag, tidigt att äta typ halv 4 men vad ska man göra när man ska jobba 5? 17-22 är det som står på schemat för dagen, inte allt för taggad måste jag tala om. men imorgon ska jag iaf ha skoj! först ska jag till blodgivningen, sen baka bullar och sen middag med några snygga brudar, så utnyttjar man sin lediga dag på ett bra sätt! inga tråkigheter!

puss


Sms

Fick nyligen ett sms från ida, hon frågade om jag ville ha en myskväll med henne och Isabelle på lördag. Har ju dock redan planer så kunde inte hänga på, lite synd. Men får bli en annan gång :) Möblerade om och städade mitt rum idag. Är nästa klar, bara lite fix med garderoben, högtslarsystemet och spegeln kvar. Det ska jag nog fixa på torsdag innan jobbet. Fick förövrigt ett kort besök av Rebecka som lyckades missa bussen två gånger, haha! Men det gjorde inget, då fick jag lite sällskap en stund innan jobbet. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv och imorgon ska jag träffa Annso innan jag ska jobba 17-22! Visst är det irriterande utan styckeindelning? I know, men det är lphonens fel inte mitt. Puss!

Planer

Nu, frukost! Sen, städa och möblera om i mitt rum. Senare: jobba 17-20. Vet ni vad jag gillar med att jobba tre timmar? Jo att jag antagligen sitter i kassan och då får jag tid att träffa och prata med mina fantastiska jobbarkompisar, dvs de andra extra jobbarna. Puss!

Baby

Sitter hemma hos Kjell och Pernilla, vi åkte hit för att spela lite plump och umgås. Dock har Hampus grinat i stortsett 2 timmar och vägrar att somna så vet inte riktigt hur det bli med kortspelandet. Marcus verkar dock inte så besviken eftersom han roar sig med att spela super Mario. Själv roar jag mig med att shoppa kläder via min iphone på HMS' hemsida. Vet ni vad jag gillar? Mina underbara vänner! Sara skickade sms för ett par timmar sen och frågade om vi tjejer skulle träffas och äta middag på onsdagkväll. Mitt svar blev självklart och att jag hade tänkt fråga om exakt samma dag. Då säger hon att hon läste på min blogg att jag skulle vara ledig då så det skulle passa perfekt. Vi jobbar mycket allihoppa men vi gör så gått vi kan för att hitta en lucka för att träffas. Jag gillar er brudar! Puss!

Tråkiga tider

Nästa vecka blir massa jobb på tråkiga tider. Måndag: 17-20. Tisdag: 17-22. Torsdag: 17-22. Fredag: 8-14. Lördag 7-15. Söndag: 16-19. Imorgon ska jag hinna städa och möblera om i mitt rum hade jag tänkt. På onsdag ska jag till blodgivningen och på lördag ska jag gå ut med Annso och emma, resten är än så länge oplanerad. Puss!

Söndag

Söndag idag vilket betyder att jag är leeeedig! Skönt! Var som sagt hemma hos Annso och kp igår och kolla på melodifestivalen. Tråkigt nog gick le kid inte vidare och irriterande nog så trodde vi att de gjorde det först eftersom programledaren sa fel först.. Puss!

Melodifestivalen

Klockan är snart 7 och jag har precis fått i mig mat och hunnit sova en halv timme. Tänk vad trött man kan bli för att man börjar 7, klen är vad jag är! Marcus och jag ska iaf promenera över till Annso och kp för att kolla på melodifestivalen. Ni vet vad som gäller? Rösta på nr 5, le kid! Puss!

Sjukstuga

Nu har jag hunnit äta lite och varva ner efter dessa tolv timmar av jobb. De första 8 timmarna flög förbi och jag har gjort massa nytta. Först var jag på mejeri, sen bröd, sen färskvaror och sen på mejeri igen, sen 4 timmar i kassan utspritt under dagen. Det är otroligt, 10 pers sjuka på matavdelningen och 3 pers i kundtjänst! Inte konstigt att jag behövde jobba längre. Fullt med varor i mejerikylen var det, gick knappt att gå där inne. Därför var det inte så bra att de inte upptäckte att ingen var dör förena halv 8 - 8 någon gång. Så Isabelle, rebecca och jag fick vara där fast ingen av oss skulle vara där egentligen. Men det löste sig till slut iaf. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film och sen sova. För imorgon blir det jobb7-14. Puss!

Länge

Sitter på jobbet. Börjar 8 slutar 8, känns ganska tungt just nu. Är trööööööttt! Puss!

max

har precis kommit hem från ida.
mötte uppe henne på coop när hon slutade klockan 7 sen åkte vi till max på västerleden.
när vi var där så beställde ida sin mat först och sen när det var min tur så ropar surpuppan från köket att de inte ska ta emot några fler hamburgebeställningar för att hamburgarna är slut. så ida fick sin mat och tio minuter senare fick jag beställa så fick ida kolla på medans jag åt. hahha, vilken trevlig middag.
men men inte mycket mer att göra än att gilla läget liksom?
synd att rebecka inte var där, då hade jag skällt ut henne.
nej, skoja bara! tyckte faktiskt mest synd om han som stod i kassan.

sen åkte vi och hämta ut ett paket åt ida från h&m.
sen hemma hos henne tittade vi på alla kläder och skor hon hade fått. där kan vi snacka om beslut ångest, hahah!
efter klädprovningen drack vi te och kollade på tv, mysigt!

just det, fick ju lära mig baka idag. gick bra om man bort ser från en liten insident.
ställde in ställningen med winerbröd som skulle bakas. det är en ganska hög ställning, aningen längre än mig. och sen är det massa plåtar med winerbröden på. sen när jag tar ut den kommer malin som har hand om brödet förbi.
oj säger hon och kolla på plåten högst upp. jag ställer mig på tå och kollar och ser att plastförpakningar med glasyr och sirap låg där och hade såklart smält i ugnen. kul, så det var bara att vänta tills plåten var kall och börja skrapa bort skiten. men men, annars så gick allt bra. fick till och med en till jobb tid på lördag, 7-14 på brödet.
skulle från allra första början bara ha jobbat en dag den här veckan och nu blev det 5, gilla!

puss


koncentration

har precis kommit hem från jobbet. tråkigt nog är jag inte speciellt trött, vilket inte är så bra när jag sak jobba klockan 7 imorgoon igen..

har jag nämnt att det har börjat 5 nya på jobbet eller ja, inte på min avdelning utan på spal?
tror inte det, men hur som helst skulle två av de kassaträna idag.
fick lära båda två och där kan man snacka om två helt olika personer.
den ena är jätte pratglad och stressad medans den andra är knäpptyst och tar det as lugnt.
men alla hanterar ju nervositet olika, de klarade sig iaf bra för att vara första gången.

nu ska jag väl börja dra mig mot sängen, måste ju vara pigg imorgon om jag ska kunna koncentrera mig flr att få in allt nytt i skallen.

puss!

Jag älskar dig! <3


glad tjej

ska snart rulla iväg till jobbet. mensverken är lika jobbig idag, ogilla det!

coop ringde för en stund sen och frågade om jag kunde jobba 7-15 imorgon och jag sa ju såklart ja.
ska vara på bröd och baka för malin måste göra om på brödavdelningen. en liten detalj bara, jag kan inte baka! scary.. men malin skulle ha tid att lära mig iaf. hoppas det går bra och att jag lär mig snabbt för när jag lärt mig brödet så kan jag hela mat avdelningen, det känns braaa!! då kan jag ta tider av alla och har större chans at bli inringd, gilla det!

puss!


frågan är ju bara vad mitt lillfinger håller på med?


eddie

gårdagen var mysig. vaknade halv 11, tog det lugnt och sen tog jag och marcus med eddie på en lång promenad i solen, riktigt mysigt! sen blev det jobb 15-20

idag sov jag till 11 och sen skjutsade jag marcus till sin jobbcoach och sen åkte jag hem. nu sitter jag och tar det lugnt innan jag ska jobba 15-22, känns inte så super lockande faktiskt. men men, pengar är pengar!

här kommer lite bilder från gårdagen





RSS 2.0