glass

går dagen spenderade jag med mina kära vän annso. vi promenerade ner på stan och åt lite lunch på spicy och pratade. sen gick vi och handlade på ica, jordgubbar igen för min del och ingrienser till middagen för henne. sen åkte vi runt lite här och var för att leta efter lite saker. hittade dock inte vi var ute efter.

idag åkte jag och amanda en sväng till tuna park. inget köpt för min del men amanda köpte ett par skor och displayskydd till sin iphone, sen åt vi lite lunch efter det. sen när sara hade slutat jobba mötte vi upp henne och impuls åkte till lager 157. otroligt nog kom vi ut där ifrån tomhänta, enda vi spenderade våra pengar på var fika. sen åkte vi till max på västerleden för att jimmy och sara skulle äta där. sen när de hade ätit färdigt rullade dem, jag och amanda vidare till slagsta glass för årets första snäcka för min del, kex&choklad blev det som vanligt!

puss!


tuna park

sitter och väntar på att amanda ska bli klar så vi kan åka till tuna park. sen ikväll blir det slagsta glass, mumma!

bättre uppdatering kommer!

puss!


balkonghäng

igår kom amanda och hängde med mig och marcus. vi satt ute på min balkong och spelade kort och åt jordgubbar med glass, mys! sen när klockan blev 11 gick marcus och la sig eftersom han skulle ha praktik idag. så då tog jag och amanda en sväng till max och hälsade på rebecka som jobbade och trök i oss en varsin hamburgare och lite glass på det! kom hem gen typ 20 över 1 och då var det sängen som gällde. idag var var jag väldigt trött kände jag. hade ställt klockan på 10 men slutade med att jag givk upp 11. skönt att det är lite molning idag faktiskt, för annars hade jag satt mig på balkongen och stekt innan jobbet. nu får kroppen en chans att återhämta sig från gårdagens solning. lite färg har man fått iaf och det röda har gått ner. kanske en gnutta röd i ansiktet men ingen fara.

just nu istter jag och glor på tv och försöker motivera mig för 3 timmars jobb, 15-18. wihoo..

puss!


planer

gillar att jag redan har en masa grejer inplanerad den här veckan, gäller ju att passa på när man är ledig och alla andra lyckligvis också är det. eller ja, de flesta iaf!

måndag: träffa idis
Tisdag: sola någon timme innan jobbet 1-18
onsdag: träffa annso
torsdag: sola med amanda och sara. sen slagsta glass med dessa två, marcus och jimmy
fredag: tomt än så länge
lördag: jobb 15-22
söndag: tomt än så länge

känner på mig att det kommer vara dåligt väder på torsdag bara för att solning är inplanerat, men jag håller tummarna!

puss!


sol

har suttit i bikini på balkongen nu i cirkus 1 ½ timme och lite färg har man fått iaf. vågade ine sitta ute längre eftersom jag inte hunnit sola något innan och man bör väl inte gå ut för hårt i början.

har varit en sväng på stan med ida idag också. hon skulle köpa lite grejer som hon behövde eftersom hon ska åka utomlands på onsdag, lite avis jag är! sen köpte hon subway och jag spicy och gick och satte oss på en bänk i solen och njöt och pratade. sem gick vi till ica och köpte jordgubbar och en varsin glass. älskar att vädret är som det är och hoppas att det håller i sig resten av veckan eftersom jag bara jobbar 2 dagar soom sagt!

puss!


chockad

jag är chockad! hur töntigt det än låter så är jag chockad över att rodney åkte ur big brtoehr med EN rösts skillnad :o var helt säker oå att madde skulle åka, men icke!

idag har jag iaf varit och ätit påskmat med släkten, fick påskägg också. jag hade ju bestämt att idag skulle jag äta godis om jag fick godis i mitt påskägg. så jag åt godis för första gången på 2 månder och vilken besvikelse det var. var typ inget gott godis i ägget och det som var gott var itne så gott som jag trodde. så det kommer antaligen inte vara svårt att inte äta godis nu igen. så det var väl egentligen bara possitivt.

idag var även min sista jobb dag av de 13 som var. så näsat vecka jobbar jag bara tisdag och lördag så då ska jag passa på att umgås med mina vänne och njuta av ledigheten.

igår var det som sagt fest. inte riktigt så kul soom jag hade förväntat mig. kom i säng vid 3 efter en kebabtallrik fårn kebabhuset och n promenad till annso och kp för att sedan få skjuts på marcus cykel hem. men jag hade iaf trevlig sällskap som gjorde kvällen mer lyckad. så puss på er!

Puss!



snygga brudar

sitter och väntar på att några snygag brudar ska komma hit. först kommer sara och amanda för att äta middag med mig och sen lite senare kommer annso, emma och rebecka. jag är taggad för en toppen kväll och hoppas att ni också är det!! wiiihoooo!!

har fortarande inte bestämt vilka skor jag ska ha, panik?!

puss!


cykla

sitter hemma i marcus säng, trött som tusan är jag. dock ska jag kolla på big brother innan jag låter mig själv slumra in. är en sjysst kollega och ska plocka upp isabelle på vägen till jobbet imorgonbitti eftersom vi jobbar 7-15 båda två, tur för henne! hahah.

dagen idag har varit hyfsat slapp. gick upp vid 10, duschade och sen åt vi frukost. sen har jag städat lite i mitt rum inför morgonkvällen. sen blev det att cykla till jobbet och jobba 15-19. segt var det, men är ju röddag i dag som innebär dubbelt betalt så man ska väl icke klaga. efter jobbet cyklade jag hem till mamam och tog en snabbdusch och sen var jag en snäll vän och lämnade av lite spel hos annso och kp. sen rullade jag vidare hem till marcus för att få lite tacos i magen, mumma!

nu ska jag nog ta och hämta en päronsplitt att mumsa på innan big brother börjar.

pusss!

tele2

nu är jag irriterad. fick ännu ett sms fårn tele2 imorse angående att jag har använt mer än 90% av mitt internet användare i min iphone. nu är det helt slut, så har inge internet i mobil tills den 1 maj. irriterande, ja.. speciellt när jag inte fattar vad jag kan ha gjort för att ha tagit slut på allt..

puss

långfredagen

fredag idag då, världens längsta dag ska det väl vara? eftersom det är långfredag allstå!
jag har iaf tagit en dusch och rakat benen, så nu är jag fräsch! har tagit fram morgondagens fläskfilé och lagt den i kylen och jag är taggad som tusan. ska snart äta frulle och göra mig i ordning för jobb sen. 15-19 är det som gäller idag, dvs 1 timme kassa, 2 timmar på frukt och grönt och 1 timme på färskvaror. jävla hoppande alltså.

förresten så berättade stefan att vi skulle få våra sommarscheman snart och om jag fattade det rätt så skulle v få dem redan nästa vecka eller veckan efter. jag ska tydligen få jobba mycket för christoffer och roffe när de är på semester. sen skulle jag få vara med och beställa, spännande!

puss!

skor

sitter och diskuterar lördagens skoval. har lite ångest, vet inte om jag sak köra safe och ta ett par skor som jag vet att jag inte får ont i fötterna av eller om jag ska chansa med ett par skor som jag tror att jag inte får ont i fötterna av men inte är säker på. dessutom är de sistnämnda paret ett lie somrigare par med remmar och är öppna. är det för tidigt eller inte? om folk kan gå med sandaler och shorts så kan jag väl ha mina "somrigaskor". eller?!

puss

mat

håller på och laga mat för fulla muggar, huuuuungrig!
kyckling och pommes blir det, smarrigt! skulle ju ha åkt till slagsta glass med ida efter jobbet, men vi struntade i det efetsrom det inte var så fint väder. så vi ska försöka igen på måndag!

idag kom mitt efterlängtade paket från h&m. blev ett par trosor, en par harembyxor ch två klänningar som fick stanna kvar. tillbaka åkte en väska, en topp och ett linne. den ena klänningen ska jag antagligen ha på mig på lördag. dock är den lite läskig för den känns kortare än vad den är för att den har en typ inneklänning som är kortare. sen är den onödigt åtsittande till längs "öppningen" vid huvudet och så om ni fattar vad jag menar. så får säkert skavsår, men det är smällar man får ta!

imorse åkte pappa och ann-sofie till Hoo, en sommarställe vi har i jämtland. direkt efter att de åkte så proppade jag frysen med all alkohol jag hade här hemma. sen har jag varit och handlat idag till maten jag, amanda och sara ska äta på lördag så nu längtar jag ännu mer till lördag efetsrom som det mesta är fiat nu! ska bara komma ihåg att ta ut fläskfilén ur frysen imorgon och lägga in den i kylen istället så den sakta men säkert hinner tina upp tills på lördag.

puss!




glass

imorgon blir det slagsta glass med idis, wiiiihhhhooo!! en kex och chokladsnäcka kommer sitta fin fint efter 3 timmar jobb, smarrigt!!

puss!

kaos

idag var det kaos på jobbet. massor med kunder och för lite personal. eller ja, egentligen inte för lite personal eftersom vi bland annat var 4 på frukt och grönt istället för 2. stressigt var det och jag skulle jobba 11-19 men chefen bad mig stanna till 8 för att det var så mycket folk. så var lagom trött i benen och hungrig när jag slutade eftersom jag åt lunch kl 14. så blev att cykla hem och slänga in en pizza i ugnen. sen skog jag mig ner i soffan och här sitter jag nu och planerar att göra ett par timmar till.

puss!


fräsch

då har man varit och jobbat då. eftersom det var 3 timmarskassa som stod på schemat så drog på mig min kortärmade jobbskjorta. dock ändrades planerna ganska snabbt och jag fick stå borta på mejeriavdelningen och plcoka juice. då ångrade jag att jag hade valt kortärmat. men det ändrades också väldigt snabbt eftersom det är sjukt tugnt att bära alla kartonger med juice och det hela slutade med att jag svettades som tusan istället. så kände att jag gjorde rätt som väntade med att duscha till efter jobbet idag.

så nu har jag slagit mig ner i soffan och känner mig riktigt ren och fräsch efter duschen. väntar på att pappa ska komma hem så man kan få lite mat i magen. spicy tror jag bestämt att det blir idag igen. men jag klagar inte! blev nummer 2 igår så funderar på att ta 13c idag. är ni avis? i know you are! hahah!

puss!


duktig

kännes mig lite duktig nu. promenerade hem från marcus för en stund sen och nu har jag precis fixat cykeln så jag kan cykla till jobbet idag. usch idag jobbar jag 15-18, tråkigaste tiden. först ska man vänta hela dagen på att jobba och samtidigt känns det som att man inte kan göra något eftersom man börjar 3. sen ska man bara jobba 3 timmar. men men, man får väl tänka på pengarna helt enkelt.

gårdagen blev att gå till tandläkaren klockan 9. helt meninslöst och jag blev bara irriterad. sedan satt jag i solen och väntade på amanda för att sedan gå på stan och lite senare kom rebecka och joina oss. blev inget köpt från min sida, om man bortser från lunch på spicy. dock blev man lite besviken på att de itne hade satt ut utemöblerna än. sen blev det inte en sväng utan två till systemet för att köpa alkohol till helgens festplaner. sen böev det jobb 15-20.

jag är taggad till ma inför lördagen. det kommer bli great! svårt att bli annat faktiskt. först blir det middag med sara och amanda. lite senare anslut annso, emma och rebecka. sen blir det förpärla för fulla muggar och sen rör vi oss mot rebeccas födelsedagsfest. mina favvo brudar, alkohol och partymusik, wihoooo!

puss!


hörde jag någon säga feeeest?!


tandläkare

söndagkväll är här igen. gick upp vid 11 idag och sen blev det att slappa tills klockan var 3 då det var dags för "söndagsmiddag" hos mamma. fläskfilé och potatisgratäng och till efterätt blev det äppelpaj för de som tycker om det. sen blev det jobb 17-20, 3 timmar i kassan. segt som tusan eftersom det inte var mycket folk alls och handla.
nu sitter jag i sängen med datorn i knät och borde antagligen gå och lägga mig för ska till tandläkaren kl 9.00 i morgon, weey... not!

puss!


snäll

jobb tiden nästan flög förbi, var sjukt mycket folk och då är det inte det lättaste att jobba på frukt och grönt. tänk dig att tränga dig in i trånga gångar med truck och grejer. ja inte flyttar folk på sig heller.

just nu ligge jag iaf och kollar på big brother. sen blir det läggdags eftersom det är jobb imrogon igen. dock kommer jag bli väckt någon gång i natt av att marcus kommer och vill sova här. snäll som jag är så släpper jag väl in honom, vill ju inte att han ska gå hem onyckter mitt i natten inte.

vill ha lördag nu. kommer bli tokskoj med 5 snygga brudar och alkohol!!

puss

fredag

idag är det fredag och för mig innebär det jobb 15-20. ganska skön tid iaf. hinner hem lagom att varva ner för att sedan åka och jobba 8-18 på lördag.

gårdagen spenderade jag tillsammans med annso. blev en sväng på stan och det resulterade i att jag kom hem med en tröja från gina och ett par skor från din sko. lite stolt över mig själv att jag faktsikt lyckades stå emot att köpa 2 par skor eftersom de hade ett erbjudande som innebar att om man köpte 2 par skor skulle man få 100 kr rabatt. stod med båda skorna vid kassan och sen tänkte jag efter och insåg att jag inte behövde 3 par skor som är av samma sort, eftersom jag redan har ett par hemma. bra beslut tycker jag.

nu ska jag se till att få något i magen innan jag ska promenera till jobbet. ja ni läste rätt, promenera!

puss!



chokladbollar

vips så lyckades jag göra så jag ska jobba 13 dagar i rad nu. men vet ni? det gör inget.
för förra månadens löne spec kom idag och den var bättre än jag trodde och kan inte vänta på att få se nästa månads!

sitter och smaskar på mina efterlängtade chokladbollar nu, mumma!

puss!

huvudvärk

sovmorgon idag då, sov till 11. skönt! fast ni sitter jag här med huvudvärk, oskönt!
skippar att fixa cykeln idag och tar en promenad till jobbet istället.

puss!

inventering

så till slut tog även den här dagen slut...
först var det alltså jobb 7-16, då skulle jag inventera ihop med ett "inventeringslag" som enbart jobbar med inventering. fråga mig inte varflr bara just jag skulle det för det undrar jag också... som tur var så gick tiden ganska fort iaf. sen var det dags för arbetspass 2, 17-22. då blev dte först 3 timmar kassa och sen 1½ timme på färskvaror. hade så himla ont i magen på slutet så jag knappt trodde att jag skulle orka vara kvar. men härdade ut och nu sitter jag här i soffan och väntar på att big brother ska ta slut. så att jag kan se på det, eftersom jag har spelat in det. sen blir det lite ben&jerry´s för att trösta magen.

imorgon blir det jobb 16-21. innan jobbet planerar jag att traska hem till pappa och fixa i ordning min cykel. sen om jag orkar och vädret är på min sida så tänkte jag faktiskt cykla till jobbet!

Puss!



brownie

jag har sån jävla mensvärk så det finns inte. sugen på chokladbollar är jag också men orkar inte göra några och borde definitivt inte trycka i mig dem.

blev iaf en trevlig lunch med amanda, sara och rebecka på stan. otroligt att vi alla var lediga samtidigt för en gångs skull.

sitter även här och försöker motivera mig in för kommande arbetsvecka, den ser ut som följande:
tisdag: 7-16 + 17-22
onsdag: 16-21
torsdag: 17-22
fredag: 15-20
lördag: 8-18
söndag: 17-20

fy tusan vad jag vill ha sommar nu. min garderob skriker efter att jag ska använda mina nya kläder. och min kropp skriker efter sol så man kan bli bruuuuuuunnnnn!!

puss!


paket

fick sms från posten i morse att mitt paket från h&m hade kommit! så klädde på mig och sprang till ica för att hämta ut allt. ett stort paket var det, dock behöll jag bara en klänning, 2 par trosor och ett 5-pack strumpor. ska byta storlek på ett linne som var förstort och sen var det två klänningar som var för stora men de var inte så fina på iaf så de åker tillbaka och sen en klänning som satt perfekt förrutom att den var askort, undrar hur de tänkte där egentligen? hur som heltst åkte den tillbaka iaf.

fick sms från sara för en stund sen undrade om vi flickor som var lediga skulle ta en lunch på stan. så ska möta upp henne och rebecka tjugo över ett. eventuellt amanda också om hon är ledig :)

puss!



akropolis

hemma igen efter en trevlig middag på akropolis. blev toast skagen, black and white och italiensk glassbakelse på det. riktigt smarrigt var det!

läste precis saras blogg där hon skrev "nu sitter vi här med varsin dator som de äkta nördarna vi är" och kollade upp på marcus och konstaterade att de är samma sak som gäller här. väldigt socialt, hahha!

ikväll blir det iaf big brother, är ju veckofinal så det får man ju inte missa! till det ska vi äta fruktsallad om vi nu orkar med det efter all mat?!

puss!


klia

nu har 13 dagar fulla av arbete passerat och jag är ledig i 2 dagar innan det är dags för yteligare 8 dagars arbete. måste faktiskt säga att igår kändes det inte alls som att jag hade jobbat 13 dagar i rad. inte trött alls, har iof lite ont i ryggen men vet inte om det beror på allt jobb eller tatueringen. cirkus 105 arbetstimmar dess 13 dagar så nu hoppas jag på en fet lön i maj.

men idag är jag som sagt ledig, skönt. idag ska jag umgås med marcus eftersom det inte har funnits så mycket tid till det i veckan eftersom han jobbar dag och jag kväll. på dagens schema står iaf middag på akropolis för pengarna som marcus och jag fick i en försenad "förlovningspresent" av farmor och farfar, gulliga dom är.

imorgon är jag också ledig. och då har jag planerat att göra så lite som möjligt faktiskt. eventuellt städa mitt rum om jag orkar och har lust.

förövrig har min tatuering börjat klia som tusan och flagar för fullt. man blir ju tokig, vill bara klia klia klia!!

puss!


I Did It!

img_0452 (MMS)

I Did It! Där har ni den, min älskling! Väldigt nöjd och folk i min omgivning verkar gilla den också, även de som var riktigt skeptiska. Men vet ni vad det bästa av allt va? Att det inte gjorde ett dugg ont att göra den. Kändes som att någon kliade en på ryggen i början och då överdriver jag inte!    Där har ni den på bild iaf, ni kan ju ignorera att det ser ut som att jag har jätte hårig och finnig rygg, tack! Puss!


idioter

så har jag äntligen landat hemma i min efterlängtade soffa.
dagen idag har varit helt okej. förts jobb 7-13, bestod av kassa och plocka varor på färskvaror. sen blev de 2 timmars break, det var nog det jobbigaste på hela dagen. man blir ju sjukt seg av att sitta still. men hade varken ork eller lust att åka hem eller att gå ut och ta en promenad. sådär satt jag och nördade ett spel som jag laddade ner till min iphone. sen var det dags för pass 2, 15-20. började med en timme kassa och sen blev det 4 timmar på frukt och grönt. pant-automaten slutade funka och då var det jag som skulle fixa det eftersom alla andra var på rast. jävla skit apparat som inte ville funka. kö var det och jag tappade tålamodet. ringde jouren men han fick det inte att funka heller. så det slutade med att jag stängde av den helt och hållet och var lagom irriterad. sen när jag var tillbaka på frukt och grönt kommer det en jobbig 25-30 årig turk och ställer sig vid hinkarna där vi har gratis bananer till barnen. på en skylt står  det: "prickard bjuder alla barn på en banan". då frågar han med en dryg och retande röst: vem är prickad? jag svarar: våran maskot typ. han: jaha, maskot.. hahha.. prickard.. haha. och sen ta han en banan och äter. ville sprika av irritation och skrika på honom. men eftersom jag kände att jag bara skulle vara otrevlig och typ skrika om jag sa något åt honom om att bananen är till barnen å höll hag tyst istället. sen som grädden på moset tappade jag en förpakning med mixcocktailtomater på golvet. YEES!

ikväll skulle marcus komma hit, men han börjar 7 imorgon så han ville sova hemma och jag har ingen bil så jag stannade hemma. och imorgon och onsdag jobbar jag till 22 och på torsdag ska han vara med simon och jag med annso. så vi får ses på fredag mär jag slutar 22 eller något. yej!

trött och irriterad är var jag är..

puss!


Mms

img_0920 (MMS)

Testar att mms blogga :) Puss!


smärta

har skrivit ut bilder på tatueringen jag ska ha. börjar bli nervös, känner på mig att det kommer göra ont som tusan. är ju trots allt på ryggraden och där är det ju i stortsätt bara ben. aja, det är iaf bättre att förvänta sig att det gör svin ont och så gör det inte riktigt så ont än att man förväntar sig minimalt med smät så gör det as ont istället.

ikväll blev det även chokladbollsbakning, mums! marcus och jag lyckades trycka i oss allihoppa, så nu mår magen sådär kan man säga. blev nog lite väl många chokladbollar för min del.

imorgon börjar en ny arbetsvecka och marcus börjar sin praktik.
veckans arbetschema är följande:
måndag: 7-13 + 15-20
Tisdag: 17-22
onsdag: 16-22
torsdag: 7-17
Fredad: 7-14 + 16-22
lördag: 15-22
söndag: ledig!
inte den roligaste veckan kanske. sen så blir det ju inte bättre av att marcus har pratik 8-16 måndag- fredag så vi hinner typ inte ses alls. men på söndag när jag är ledig ska jag ta en lååång sovmorgon och ta det lugnt och mysa mer marcus.

puss!


7

dag 7 avklarad. ganska lugn dag faktiskt, började 8 och var ensam på kolonial. så fick dra ut lite fryst först och sen plocka med lite "skvättar" som fanns på lagret. dagen gick hyftsat fort s¨det var skönt.

nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. pommes och entrecote är det som står på menyn, mumma!
sen ikväll blir det bog brother och efter det sängen för imorgon blir det jobb 7-20. eller 7-13 + 15-20.

puss!


RSS 2.0