Nyårsafton

Nu har jag suttit och pillat med mina lösnaglar. Det började inte direkt bra, för när jag öppnade kartongen och tog ut naglarna så fannns där inget lim. Men löste det genom att ta superlim, haha! Lite pliktigt var det och det är väl inte de snyggaste jag sett. Men kollar man på långt håll så ser det ganska bra ut iaf, haha.

Hoppas på en riktig toppen kväll!

Puss


Matlagning

Äntligen kan jag sätta mig ner och bara slappna av. Har jobbat 7-17 idag och full fart var det eftersom halva stan var tvungna att handla till nyårsafton. Kändes så iaf.

Efter jobbet var det bara att åka hem och skala en miljon potatisar till potatisgratängerna. Var nästan så att jag fick kramp i armarna och händerna. Sen medan potatisgratängerna var i ugnen passade vi på att äta. Sen efter maten var det bara art hugga i med cheesecaken. Lite Små krångligt var det eftersom jag aldrig testat att göra det förresten. Men tror att resultatet blir bra. Men något riktigt udda inträffade när vi skulle skiljs på äggulan och äggvitan. Vi knäckte 4 av 6 ägg från samma paket och alla 4 äggen hade tvillinggulor, coolt va?! Tyckte iaf.

Efter mat och bakfixande kom papps och hämtade mig och körde hit alla grejer. Sen hoppade jag in i duschen och nu landade jag här. Skööönt!

Puss!


Snorig

Var och handlade till nyår med Amanda och Rebecka efter jobbet. Massor blev det men det gick ändå bara på 720 kr, dvs 72 kr per person. Billigt för tre rättersmiddag om ni frågar mig. Smarrigt tror jag också att det blir!

Sen vid 7 på kvällen skulle jag och Rebecka på klassåterträff. Trevligt att träffa alla igen, eller ja 17 stycken kom. Och jag trök i mig alldelens för mycket mat men gott var det. Friterad banan är ev stor favorit måste jag säga!

Imorse vaknade jag med lock i öronen och en jätte snorig näsa, men det var bara att släpa sig till jobbet.

Ikväll blir det tidigt i säng för min del, sen blir det jobb imorgon och Sen ledigt lördag och söndag!

Puss!


Fräsch i håret

Möte upp Rebecka och Amanda på stan Vid 12-halv 1 någon gång. Åt lunch och gick runt i lite affärer, dock orkade vi inte med alltför länge för det var så jävla mycket folk. Så det ända som köptes var smink och grejer till Rebeckas nya iPhone. Vid halv 4 var det dags för mig att klippa mig. Så nu känner jag mig riktigt fräsch i håret igen. Ingen större förändring, några cm kortare men mycket fräschare.

Efter klippningen kom annso och möte upp mig så promenerar vi till Svea plan och köpte med tacogrejer innan vi gick hem till henne. Sen blev det tacos och tvkollande. En riktigt skön ledig dag!

Puss!


Ledig tisdag

Blev Inge bastubad igår, men till odlaren Kom vi iaf. Vi hjälptes åt att fixa med Rebeckas iPhone som hon fick i julklapp. Sen kollade vi på film och åt pizza. Trevligt var det.

Idag är jag ledig. Ska möta upp Amanda och Rebecka på stan snart. Sen ska jag klippa mig halv 4 och efter det ska jag träffa annso efter hennes jobb. Fullspäckad dag, härligt!

Puss


Trevlig kväll

Var en trevlig kväll hos farmor och farfar igår. God mat och bra julklappar.

Idag har jag jobbat 7-15, dagen gick as fort som vanligt om man bortser från sista timmen. Nu ligger jag hemma hos Marcus och väntar på att mamma ska sluta så jag kan hämta henne. Sen blir det en sväng till odlaren för lite bastubad och mat, Nice!

Puss


Juldagen

Idag är det julafton nr 2. Blir hämtad om ca 15 minuter och sen åker vi till farmor och farfar. Så det blir ännu mer mat och paket idag. Imorgon lär man väl rulla fram på jobbet, haha!

Puss!


Julafton

Då var maten äten, klapparna öppna och Karl-Bertil tittat på. Fick olika glas, mousserat vin och en jobbarklocka bland annat. Nöjd är jag. Imorgon blir det jul nummer 2 hemma hos farmor och farfar.

Nu ska jag återgå till att vara social mot släkten.
Puss!


Välkommen hem

Igår kväll åkte jag och Marcus upp till odlaren och träffade Amanda som varit i USA 5 månader. Det lustiga är att efter kramkalaset när vi kom så kändes det som att det var igår hon åkte?. Det var trevligt att få träffa henne igen, hon har varit saknad!

Idag är det julafton, wiho! Om ca 20 minuter åker jag, mamma, Sune, Patrik och Bella till mormor i stallarholmen. Så blir julfirande med tjockasläkten där och imorgon blir det med pappas sida. Hoppas ni får en mysig jul allihopa, God Jul!

Puss


Julen närmar sig

Sjukt mycket folk på jobbet idag. Man märker att julen närmar sig. Full fart och det är så det ska vara. Idag fick jag sovmorgon eftersom jag började 12 och så bjöd jobbet på "jullunch", dock ingen vanlig julmat. Men det klagar vi inte på eftersom man ändå kommer äta ihjäl sig av det i helgen.

Just nu ligger jag i sängen, slutade jobbet för en timme sen. Blev hem och äta lite glass sen var det hopp i säng för imorgon blir det jobb igen, 7-17!

Puss!


Chop chop

Nu har jag gjort en ansträngning angående kursen jag läser. Jag har slängt iväg ett mejl där det står att jag vill hoppa av. Känner att för mig funkar det inte att jobb minst 5 dagar i veckan och ändå hinna plugga. Jag är på tok för trött och saknar motivationen. Min lärare tyckte dock att jag skulle registrera om mig till våren, men så blev det icke!

Idag har dagen flygit förbi som
Vanligt. Jobbade 7-16, sen kom pappa och Ann-Sofie och hämtade upp mig i våran nya bil och åkte och köpte chop chop. Bilen var top notch, en nyare modell av den vi hade innan bara. Maten var okej, men inte i närheten av att vara lika gott som Spicy, hahha!

I min lyckokaka stod det att jag skulle stå inför ett viktigt beslut på torsdag. Låter ju spännande!

Puss!


Effektivitet

Jobbat 7-15 idag på älskade färskvaror! Tiden bara flög förbi och efter jobbet åkte jag till stan och uträttade lite ärenden. Köpte bland annat linsvätska, boka om min tandläkartid och även en klipptid!

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka och köpa gran och efter det blir det pizza! Mums!

Puss!


Klä julgran

Pepparkakorna igår blev kanon! Även om jag hellre bakar dem än att äta dem.
Spicy satt också fint i magen och efter maten och baket blev det film. Friends with benefits, bra film!

Idag blev det sovmorgon och en ordentlig frukost innan jag åkte hem till mamma för att klä gran och göra kola. Dock blev det ingen kola för min del, väntar till julafton. Efter allt fixande svängde jag förbi Ica nyfors för att hämta ut ett paket eftersom jag hade fått ett avi i fredags. Dock hade inte paketet kommit än så får åka tillbaka imorgon när det har kommit.

Puss!


Ledig dag

Hade en trevlig kväll igår med Sarah, My och Anna. Vi började kvällen hos My och gick sedan vidare till Daniel som fyllde 21 i torsdags. Vi drog tidigt eftersom My och Sarah skulle jobba tidigt idag. Men kul hade vi!

Idag hade jag tänkt gå på stan och köpa julklappar men stannar hemma i min säng och är bakis istället. Köper sista julklapparna efter jobbet på måndag innan vi ska köpa julgran. Efter att Marcus har jobbat klart blir det Spicy och pepparkaksbakning. Mysigt, med tanke på att vi knappt har hunnit setts den hör veckan eftersom jag har jobbat så jobbiga tider. Så ikväll blir det mys och imorgon ska jag hem till mamma för att klä granen och göra kola och lite andra julgrejer. :)

Puss!


utvilad

idag var en riktigt härlig jobbdag faktiskt. för det första så kände jag mig pigg och utvilad efter sovmrogonen. sen att jag hade fått i mig en ordentlig frukost för en gångs skull var jag också på topp! allting flöt på bra på jobbet och även denan dag gick fort. sen ville anna-karin att jag skulle ha jobbat morgon isället för 11-20 men det gick icke men hon lyckades fixa så att jag jobba 9-18 istället, härligt att slippa jobba till 20!

pratade nyss med sara i telefonen om nyår och så eftersom hon och jimmy drar till thailand imorgon, vilka jävlar... så nu vet jag var de har hemma som inet behöver köpas och lite annat viktigt. hoppas bara att de inte är allt för bruna när de kommer hem! hahah.

puss!



Sovmorgon

Sovmorgon idag, riktigt skönt! Istället för att gå upp tio och sätta i linser, klä på mig och sånt och sedan åka, gick jag istället upp nio. Så nu har jag ringt tabdläkren och väntar på att bli upp ringd och så har jag ätit en ordentlig frukost med äggmacka så jag ska orka jobba idag. En härlig morgon helt enkelt.

Puss!


Lussebullar

Just nu ligger jag i min säng och är aptrött! Har jobbat 7-17 och även denna dag bara flög förbi. Älskar att jobba dagarna innan jul för då finns det alltid saker att göra. Efter jobbet blev det en sväng in på systemet och sen tuna park. Så nu är alkoholen fixad till helgen och ytterligare julklappar köpta. Nu är det endast Marcus och Bellas julklapp kvar sen är allt klart! Planerar att köpa dem på lördag, ska bli skönt att bli färdig. För även om jag typ älskar att köpa julklappar får jag ändå sån ångest över att inte bli klar i tid eller hitta den perfekta julklappen. Men i år är jag än så länge nöjd med i stor sätt alla julklappar, kommer bli awesome!

Idag har jag även hört mig själv i taket på jobbet en miljon gånger. För eftersom det är lucia idag så har vi extra pris på lussebullar och det var det jag skulle spela in att jag sa och så hörs det i taket med jämna mellanrum. Dock suger jag på att prata långsamt så blev lite snabbt, men vafan man hör ju vad jag säger iaf.

Nu blir det god natt och imorgon blir det sovmorgon för jobbar 11-20.

Puss!


Erikslund

Plockade upp annso och Ida vid 12 tiden för att åka till erikslund för lite shopping! Fattar inte hur jag inte har lärt mig vägen dit än fast jag har åkt dit ett antal gånger nu?! Jaja, fram kom vi iaf och gick ett varv i affärerna. Jag fick ihop ett par julklappar och en klänning till mig själv. Så nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig på fredag när jag ska ut med några tjejer på jobbet. Efter erikslund blev det lite häng hemma hos annso, en lyckad dag!

Imorgon blir det jobb 7-17. Sen blir det en sväng till systemet och sen ska jag in på tuna park och fixa julklapp till pappa och Sune tänkte jag.

Tänk att julafton är om mindre än 2 veckor?! Detta betyder även att Amanda kommer hem om 11 dagar, me like! :)

Puss!


Paranormal activity 3

Hela helgen har det varit jätte mycket kunder och aldelens för lite personal på jobbet. Dick var det bara skönt för min del iaf idag. Det gjorde att jag hade fullt upp idag utan att behöva stressa ihjäl mig. 8-17 var det som gällde och snabbt avklarat kändes det.

Igår blev det middag på thai classic med Marcus, Sara, Jimmy, Rebecka och Micke. Gott var det och skulle kunna äta där igen definitivt! Efter middagen blev det bio, paranormal activity 3, ingen höjdare. Sen säger jag som Sara skrev på son blogg, man förväntade sig massa scener som var i trailen men inga var med.. Konstigt. Men en trevlig kväll var det iaf.

Imorgon är jag ledig och skulle egentligen baka pepparkakor. Men jag skjuter på det ännu en gång och åker till erikslund med annso och Ida istället. Hoppas jag hittar mina sista julklappar!

Puss!


Ledig

Äntligen är min lediga dag här, eller ja imorgon är den men nu är det min lediga kväll. Trött är jag så får väl se när jag slocknar ikväll. Sovmorgon ska jag ta imorgon iaf, det känner jag verkligen att jag behöver.

Gick iaf bra att jobba idag. Dock kändes det helt onödigt tt jag var där. Skulle jobba 7-16 på mejeri, men kl 9 fick jag vara på kolonial istället. Fast jag tyckte inte direkt att det behövdes men men.

Imorgon ska jag träffa annso vid 12 ungefär. Vi ska försöka ta oss till Tuna park så då kanske man kan få med sig några julklappar hem. I hope so!

Puss!


Gladaste tjejen i världen

Just nu är jag den gladaste tjejen i världen. Lyckades bli av med min tid på julafton. Detta innebär att jag är ledig julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen. Det är första dagen på 3 år och det ska bli jävligt skönt! Man kanske tom kan få lite julkänsla på julafton för en gångs skull.

Sen har festen på jobbet blivit inställd, suger. Eller ja, framflyttad på obestämd tid. Så istället kanske jag åker förbi en sväng till Simon som firar att han fyllde 20 för 1 1/2 måndag sen. Dock blir det inte så sent eftersom jag börjar 7 på lördag morgon.

Puss!


B&J

Det där med att vara ledig onsdag torsdag och fredag ändrades snabbt. Gick in på Fastpool och såg att de hade bokat mig 7-16 på torsdag, tur att man är en sån som går in och kollar varje dag. Annars hade de ju bara kunnat skicka ett sms för säkerhetskull tycker jag, men det är väl bara jag.

Nu blir det ben & jerry's, puss!


Tiden bara flyger förbi

Dagens arbetspass bokstavligen flög förbi. Riktigt skönt måste jag säga. Mycket folk var det som var inne och handla så det berodde nog mycket på det.

Just nu sitter jag och väntar på att Marcus ska sluta så jag kan och hämta honom så vi kan äta. Pasta carbonara ska jag våga mig på att laga. Verkar ju inte allt för komplicerat så det ska jag nog klara av. Sen blir det en tidigt kväll för jag är trött som tusan och imorgon blir det jobb 7-16 igen.

Puss!


Fullspäckad vecka

Då har man varit duktig och jobbat idag då. Imorgon är det måndag och en fullspäckad vecka väntar. Måndag blir det jobb 7-16, tisdag blir det jobb 7-16 och på kvällen ska jag hem till annso eftersom hon fyller år, på onsdag ska jag luncha med Ida på stan och eventuellt gå på stan med Marcus och Mathilda efter och på kvällen ska jag baka pepparkakor, torsdag är jag ledig och tänkte ta en slappar dag eventuellt plugga lite om jag orkar. På fredag ska jag träffa annso på dagen och på kvällen är det fest på jobbet. På lördag är det jobb 6-15 eller 7-15 om jag har tur, efter set blir det en tripp till heron city med Marcus, Sara, Jimmy, Rebecka och Micke för art se paranormal acticity 3. Sen på söndag är det jobb 8-17. Känns som en bra vecka med mycket tid till vänner!

Nu ska jag dricka upp mitt te innan jag hoppar i säng.

Puss!


041211

Blev en trevlig kväll hemma hos Sara och Jimmy igår. Pizza, ostbågar, fanta och film! En bra kombo helt enkelt. Dock var de flesta av oss väldigt trötta och drog oss hemåt strax efter 11. Jag somnade med kläderna på i Marcus säng medan jag väntade på att mamma skulle ringa efter skjuts hem. Kl 2 ringde hon, så då var det bara att släpa sig upp och hämta dem. Sen stupa jag i sängen igen.

Idag blev det sovmorgon och så körde jag hem mammas bil och körde över lite grejer till pappa. Snart är det dags att röra sig till jobbet, 14-21 är det som står på scheman. Inte sådär jätte sugen faktiskt..

Puss!


Dansar hela natten lång

Har precis slagit in julklapparna jag köpte i veckan. Eller ja, när jag skulle slå in paket till mormor, som är ett litet plock av saffransskorpor, lite choklad och en flaska glögg, ser jag bäst för datumet på glöggen. 270511 stod det, alltså 27 maj i år gick den ut. Irriterande eller vad? Tur att jag såg det innan jag slog in paketet. Så blir att gå tillbaka till vävknuten och byta till en glögg som inte är gammal!

Igår var set födelsedagsfirande för annso. Det började med lite dricka och paket öppning hemma hos annso. Sen när alla vet lite smått runda under fötterna tog vi en taxi till grappa där vi hade ett bord bokat till 20.30. Där blev det Parma pizza och ett glas vitt för min del. Massa prat och skratt innan vi gick vidare till brasseriet. Där dansade vi järnet hela kvällen. Idag har jag värk i hela benen! Det innebär väl att jag dansade järnet igår, hahha!

Ikväll är jag taxi till mamma och Sune. Men jag ska spendera min kväll hemma hos Sara och Jimmy med dem, Micke, Rebecka och Marcus. Mat, film och snacks! Trevligt.

Puss!


Krångel

Var och skulle hämta mitt schema på jobbet, första chefen säger är: måste du hämta det nu?. Ja det skulle ju vara en fördel liksom eftersom man har åkt dit för att hämta det. Nä då skulle han göra om mitt schema så att jag fick mer pengar eftersom en annan skulle börja i delin och då behövde de någon som tog hennes ordinarietider. Så jag fick bara veta hur jag jobbar nästa vecka, julafton och nyårsafton. Det viktigaste iaf, men ändå jobbigt att behöva vänta igen.

Var iaf på stan och Tuna park idag, kom hem med ett gäng julklappar och några grejer till mig själv. En lyckad shoppingtur!

Puss!


Färdiga snabbare

Älskar när man vaknar 2 gånger under natten av att man är kissnödig! Sen fick jag sms från jobbet halv 7 imorse där de skrev att de redan hade fixat klart schemat, tummen upp för det! Så blir väl att svänga förbi jobbet efter att vi har varit på stan och ändå ska till tuna park.
Blir spännande att se vad de har kokat ihop på det här schemat!

Puss


RSS 2.0