karantän

sitter och kollar på big brother där det är tema humor den här veckan. programmet har bara pågått i ca 10 minuter och jag håller redan på att skratta ihjäl mig. hahah!

idag blev det en lite sovmorgon till 10, sen var det upp och käka frukost sent kom amanda och hämta mig vid 11 så följde med henne som moraliskt stöd när hon skulle ge blod. passade även på att boka om min egen tid eftersom jag kommer vara i "karantän" i 6 månader efter att jag har tatuerat mig.

efter det, var de hem och äta lunch för att sedan bege mig till jobbet. idag var det 15-21 som gällde. 2 timmar kassa och resterande tid på färskvaror. fullfart var det  tiden gick skapligt snabbt, skönt säger jag bara. så nu sitter jag och försöker bli lite trött så jag kan somna sen, för imorgon blir det jobb 7-14 + 15-20 och sen blir det bowling 20.30 med trevliga människor.

puss!


ännu en sexig bild från några helger sen! ;)


Vår

Idag hängde jag med Annso när hon fyllde i sina tatueringar, passade även på att boka tid till mig själv. Spännande! Sedan var vi ute och gick med hennes katter i solen. Nu känns det verkligen att våren är på väg, fast nu lär det väl börja snöa bara för att jag sa så. Sen vart det 3 timmars jobb som innebar 3 timmar i shop express kassan. Kul.. Nej! Imorgon ska jag hänka på Amanda till blodgivningen och efter det blir det jobb 15-21! Puss!

toppen

kvällen igår var toppen. mötte upp tjejerna på bamboo city strax efter klockan 18.00 där blev det mat i mängder och efterätt lika så. vi satt väl där i cirkus 3 - 3 ½ timme. så nu har vi väl kommit i kapp med det mesta vi har missat iaf och det känns väldigt skönt.

idag blev det sovmorgon och efter det blev det jobb 15-18. 3 timmar i samma kassa varav 2 timmar skulle jag lära upp någon. inte så roligt medtanke på att killen var ganska duktig så jag hade inte så mycket att göra i två timmar. ikväll väntar det big brother och lite mys. har känt mig lite halv krasslig idag, hoppas det inte bryter ut tilll något värre.

imorgon ska jag träffa annso och sen blir det jobb 17-20.

Puss!


nöjd och glad

nu är magen nöjd och glad! nästan för nöj och glad faktiskt. tryckte i mig alldelens för mycket paj, men gott var det! jordgubb och blåbär, den kombinationen har jag inte provat förrut men gott var det. efter paj ätandet skjutsade jag hem my man till honom eftersom jag ska upp tidigit i morgon.

just nu sitter jag och kollar på big brother. roza eller vanessa är det som rycker. isf hoppas jag att roza får stanna, hon är för mycket men ändå rolig.

imorgon blev det bamboo city iaf, tummen upp för det!

nu fortsätter programmet så... Puss!


sovmorgon

idag är det söndag, min ledig dag. igår blev det spicy och kollade på film med marcus. var dock på väg att somna att fler tal gången men lyckades hålla mig vaken hela filmen. sen slocknade jag vid halv 1 och vi tog sovmorgon till 11. eller ja, då gick larmet på mobilen men låg och drog oss till halv 12.

resten av dagen har vi än så länge fortsatt slappa. kollade på Van hellsing (stavning?) och nu väntar vi på middag och på pajen vi ska få till efterrätt, mumma!

ikväll blir det big brothers veckofinal med ben&jerry´s och efter det väntar sängen för imorgon är första dagen på den 13 dagars jobb perioden. imorgon blir det 7-17 och sen på kvällen blir det middag med 3 snygga brudar och det är ju inte helt fel?! jag är sugen på bamboo city, men vi får se vad de andra känner för. oavsett blir det gott iaf!

puss!


200

200de inlägget nu då!

har precis deklarerat på internet, en trevlig skatteåterbäring säger jag bara! glad tjej!

idag har det varit väldigt skumt väder måste jag säga, sol ena minuten och snö nästa. är dock väldigt glad att snön försvann lika sanbbt som den kom!

hade förörvigt 2 paket från h&m som låg och väntade hemma hos mamma när jag kom. allt passade utom en klänning som var för stor, men den fick mamma istället. så för min del blev det ett oversize linne, ett par trosor, en svart kjol och ett par bruna haremsbyxor. ååååhhh, har så många kläder som väntar på att det ska bli sommar så jag kan använda dem.

puss!


happy

dag känner jag mig glad, gladare än vanligt. ingen aning varför, men lite extra glädje är väl aldrig fel?

big brother har förövrigt spårat ut totalt känns det som. i år känn det verkligen som att hälften av alla killar och tjejer är med för att få ha sex i tv. som nu, då är det 3 tjejer som har chans att komma in i huset och det är killarna som ska bestämma vem av dem. tjejerna har träffat 2 killar i måndag och 2 i tisdags, och i tisdags så hade 2 av dessa tjejer sex med de 2 killarna som var där. här går vi sängvägen för att komma in i huset (y)

just nu sitter jag och glor på tv och fördriver dagen innan jag ska åka och jobba 17-22.
jag vill köpa skor! sommarskor vill jag ha! var på tuna park i går med annso, men hittade inga par som jag gillade. förhoppningsvis kommer det in fler nya och snygga sommarskor snart för jag vill ha ett par nuuuu!!


puss!


love

pratde nyss med mamma i telefonen och fick reda på att min bror hade friat till sin flickvän.
hon sa såklart ja, spännande. dock blir det troligen inte förrens nästa år eftersom de fyller 30 i år och vill slå på stort med det och hinna planera ordenligt inför bröllopet. kul!

idag jobbade jag 13-19. gick lite små segt eftersom det inte fanns allt för mycket att göra.
imorgon blir det jobb igen, dock bara 7-14 och efter det ska jag träffa annso som är sjuk. eller ja, frågan är om hon är sjuk eftersom varken hon eller doktorn vet va det är.

puss!


en av alla "snygga" bilder som togs förrförra helgen.


Poff

Igår stod jag och plattade håret för att jag tänkte att jag för en gångs skull skulle ha utsläppt hår på jobbet. När jag var halv färdig så POFF gnistade det till om den och jag insåg att det var dags att säga farväl till min goda vän. Puss!

Klenis

Laddar för jobb. Idag är det 13-19 som gäller, dvs ett pass som sabbar hela dagen. Man hinner inte göra något innan eller efter om man börjar 7 imorgonbitti. Träningsvärken sitter kvar än idag, kommer inte bli kul att bära en massa tunga saker på jobbet. Aj, säger jag bara. Mina armar tog död på mig igår när jag bara skulle öppna och stänga grinden till kassan liksom. Oj oj oj vilken klenis man har blivit! Puss!

träningsvärk

idag värker min kropp.. träningsvärk i armar, ben och mage. allt efter boda borg, otränad? japp!


idag börjar min 6 dagars arbetsvecka. ledig söndag och efter det blr det 13 jobbdagar irad, varav 3 dagar är det dubbla arbetspass. är glad iaf att det är varierande dagar så att jag har sovmorgon vissa och vissa inte.

idag blir det bara att jobba 16-19, 3 timmarspass kan vara det tråkigaste och segaste som finns.
ska snart ställa mig och göra lite lunch, pannkaka med grädde blir det. smarrigt!

puss!


utklassning

har haft en toppen helg! igår jobbade jag först 7-15, sen hem och tog en liten tupplur innan vi skulle åka och bowla med annso, kp, emma och josse. första omgången gick käprätt åt helvete, jag fick 49 poäng.. pisamt, jag kom sist och kom inte ens över 50 poäng. dvs inte en enda strike eller spärr fick jag. runda 2 vetefan vad som hände, fick spärr 7 av 10 gåner utan att överdriva och vann omgången med 149 poäng. slog alltså min förra runda med 100 poäng, hur fan gick det till? så från att komma sist första rundan till att vinna andra rundan. wiho!
efteråt åkte vi hem till annso och kp en stund innan det va dags att fara hem för att sova.

idag steg vi upp 9 för att plocka upp emma 10 och sedan åka till annso och kp där vi mötte upp dem och alex för att åka till boda borg. vi körde tjejerna mot killarna. man får olika mycket poäng beroende på vilka banor man klarade, detta var dock inte nödvändigt eftersom vi tjejer klarade 11 banor och killarna 5. utklassning? japp! hahah! eftersom killarna förlorade fick de bjuda oss på max på hemvägen! var otroligt jobbigt att köra hem, var helt slut efter en heldag på boda borg och fick kämpa för att hålla ögonen öppna så att jag inte körde ner i diket. så när vi kom hem la jag mig och sov en timme, skööönt!!

nu dricker jag te och kollar på solsidan. sen blir det big brother, yeeees!

puss!


tacos

idag har jag jobbat 7-14, trött som tusan men ändå en ganska skön dag. sen åkte jag hem och sov 1½ timme sen blev det tacos och nu sitter jag och kollar på varning för barn och äter ben&jerry´s, mumma!
sen blir det big brother och efter det blir det sängen för att somna hyfsat tidigt.

imorgon blir det jobba 7-15, sen på kvällen blir det bowling och på söndag boda borg. roligt roligt!!

puss!


kurs

har precis tagit mig i kragen och sökt 3 kurser, vet egentligen inte om jag har lust men bättre att söka och sen tacka nej. måste ju plugga om jag ska vara kvar på coop i höst och annars måste jag söka jobb ockå, så får se helt enkelt vad framtiden har att bjuda på. man får ju ångest...


något roligt är iaf att jag har beställt lite kläder på h&m! me like!

puss!


denna bild visar hur jag känner mig inför plugg och sånt skit!


försäkring

har varit och klippt mig säger bara: guuuuud va skönt att få bort allt slitet äckligt hår!! ni kan vara lugna, jag är inte korthårig men det rök väl cirkus en decimeter men det behövdes verkligen. så nu har jag fräscht och oslitet hår!



Före



Efter

Efter frissan gick jag till gulfynd för att hämta ut mitt halsband som jag tappade för ett tag sen. halsbandet var ju försäkrat så då ska man få ett nytt. bara det att hjärtat på kedjan var tydligen inte försäkrad för det gick tydligen inte, så fick betala ca 298 för hjärtat och sen 200 i självrisk för kedjan plus 251 i en höjningsavgift, så hela kalasen gick på 749. så kort och gott tycker jag inte att att försäkringen var till så mycket nytta. visst det blev cirka 400-500 kr billigare men ändå. när jag lämnade in anmälan så lät det som att jag skulle få ett nytt utan problem och gratis. sen köpte jag mig ett nytt par "pärl-örhängen" efter som jag tappade mina i lördags.



har suttit i fotbad en timme nu, skönt! min tå mår inte bra för fem öre, som jag har tjatat om ett tag nu. har väl typ ett par skor jag kan använda utan att tån värker hela tiden. kul..

puss!                                                                                                                                                          


Toppen

Hade en toppenkväll i lördags om man bortser från hur den slutade. Blev hemmagjord pizza och alkohol med Amanda, Rebecka och sara. Sen blev det utgång på Harrys, får se om det kommer några bilder från helgen. Eftersom det nästan alltid är någon som lyckad fula sig på bildern, men vem vet?! Mer info kommer när jag orkar. Puss!

Fredagsmys

Fredag idag och jag har jobbat 14.30-19.00 på frukt och grönt.stressigt som tusan och svettades som bara den. Så var otroligt skönt att duscha när jag kom hem. Har iaf packat väskan och lagt alkoholen på kylning, för imorgon kommer mamma och hämtar mig när jag slutat och skjutsar mig till Rebecka. Sen börjar partykvällen, wihoo! Puss!

osäker

har landat i marcus säng och mina fötter värker idag också. min tå med, hoppas svullnaden går ner så den inte tar död på mig på lördagkväll :/

måste bara berätta om en lite lustig grej soom hände på jobbet. det var iaf roligt när man var där. först vill jag att ni tänker er allt "kunden" säger med turk-dialekt!
så.. jag byta papper i en av våra vågar vid frukt och grönt och så visade jag kunden hur man skulle trycka för att få fram den frukten man skulle väga.
Jag: först trycker du på sök. sen på bokstaven frukten börjar på, så A för apelsiner.
kunden: okej
jag traskar iväg och fortsätter plocka bananer. sen kommer kunden tillbaka:
kunden: kan dy hjälpa mig. jag trycker på A men Apple finns inte.
HAHAHHA. jag höll på att garva ihjäl mig inombords, men följer tyst med kunden till vågen.
Jag: du måste trycke på Ä för Äpple stavas med Ä...

låter kanske inte så kul, men det var det då iaf!

fick förövrigt parkeringsböter idag, lagom glad man blev...
400 spänn åt helvete för att man var trött och inte tänkte igår..
marcus och jag var glad för att vi kom en minut i 8 igår kväll så vi inte behövde betala.
sen när vi kommer ut i morse klockan 11 ser jag den jävla lappen och utbrister "VAFAN MARCUS!!! VI BETALADE JU FAN INTE FÖR ATT STÅ HÄR PÅ MORGONEN!!!"
och så var den morgonen förstörd!

mina kläder från h&m kom idag. min klänning som jag väntade på som jag redan hade en likadan fast i en annan färg. sen 2 linnen och en jacka. är dock osäker på min älskade jacka, behöver rådfråga någon.. hm..

puss!


zombie

just nu sitter jag i soffan och glor på sveriges mästerkock. bra program tycker jag!
trött som tusan är jag, är inte det lättaste att somna tidigt för att börja 8 en dag när man annars jobbar kväll. detta resulterar i att jag nu känner mig som en zombie!

fick förövrigt en ny jobb tid på fredag också, 13.30 - 19.00 istället för 16.00-19.00. är så skönt när man får beröm och får känna sig uppskattad av dem man jobbar med.

efter jobbet blev det en tripp till systemet för att handla drickan till lördagen och efter det blev det att handla saker till lördagmiddagen med rebecka och amanda. jag känner bara att det kommer bli en toppenkväll!
kan det bli något annat med dessa toppenbrudar? näää, skulle inte tro det!

puss!


skönt

har landat i marcus hemma i marcus säng, skönt säger jag. har precis smält i mig en 13c från spicy som mina kära far köpte till mig, mumma säger jag bara! ingen semla har det blivit idag men det gör inget. jag är nöjd ändå för jag fick spicy!

idag blev det jobb 12-19, satt i kassan de första 2 timmarna och resternade 5 var jag på frukt och grönt. tiden bara flög förbi, skönt! det lugnt men där har man alltid någonting att göra iaf. den avdelningen ska jag tillbringa min dag på imorgon och i övermorgon också.

imorgon blir det jobb 8-16 och sen blir det en sväng till systemet och sen ska rebecka, amanda och jag köpa grejer till pizzan vi ska göra på lördag. den stora frågan är bara vad jag ska ha på mig på lördag? alltid samma problem.

vet ni? jag har inte ätit godis på 3 veckor och har typ inte varit sugen alls, väldigt nöjd med mig själv faktiskt! dock har jag ju ätit glass, men jag tycker att man måste få äta någonting för att det ska bli lättare att stå emot andra saker. så ja, jag är nöjd iaf!

puss!


ge mig tillbaka den kroppen, minus brösten... som jag knappt hade några.


shopping

idag var jag med annso. vi tog en sväng på stan och jag kom hem med 3 nagellack, en mascara, ett par träningsbyxor, en oversize tröja och ett linne. vet ni vad de bästa är? att jag bara betalade 50 kr för allt eftersom jag hade massa presentkort. me like!!

har också efter att ha pratat med annso bestämt mig för att boka en tatueringstid och tatuera mig!

coop ringde dessutom imorse så ska jobba 12-19 imorson iställer för 15-18 och 8-16 på onsdag i stället för 17-20 och jobba 12-20 på torsdag när jag egentligen skulle vara ledig.

puss!


uttråkad

jag är uttråkad och inte trött för fem öre.. kanske beror på att jag vaknade 12 i "morse"..

är såååå sugen på att köpa kläder i mängder och skor!! massa sommarkläder som klänningar, kjolar och short. längtar till den tiden är här. det finns ju typ miljoner mer saker att göra om dagarna då också!


jag ska nog börja "träna" eller vad vi ska kallade det genom att cykla i massor när sommarn kommer. iställer för att gå ut och springa som jag hatar kan man ta en lång ordentlig cykeltur. dunka lite härlig musik och cykla til mesta och tillbaka eller något sådant? skönt och hundra gånger roligare än att springa. visseligen ger det inte lika mycket men man känner sig ju lite duktigt iaf.

för övrigt är jag väldigt sugen på att tatuera mig, vet vad till och med. dock är det inte alls orginellt och känns som en sån grej som alla tatuerar så jag vet inte.. får se, har funderat på det ett tag nu faktiskt. är väl läge att slå till nu isf, innan sommaren är här och man inte får vara i solen. aja får se hur det blir iaf,

puss!


kläder

har ännu en gång klickat hem lite kläder från h&m. blev två linnen och en jacka. det bästa av allt var att jag ha varit sugen på jackar länge men tvekad eftersom den kostade 399 men nu var den på rean så kostade bara 199 så slog till direkt!

 

imorgon ska jag även gå på stan med annso så då blir det förhoppningsvis mer kläder! allra helst från affärer därjag har presentkort, känns om jag har slösat alldelens för mycket den här månaden!


är förövrigt taggad till tusen inför lördag, så blir det utgång med mina odlarflickor! fullt ös kör vi, iaf jag och jag hoppas de andra kör på samma spår!

puss!





Missade

Tänkte att jag skulle ta igen alla sömntimmar jag missade igår. Detta resulterade i att jag vaknade tolv idag, ångest för det kan jag tala om. Nu blir det frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda, blir iaf big brother ikväll! Puss!

Aj aj

Mina ben, fötter och stortå värker. Jobbar 7-17 idag, mycket bärande av tung frukt och tunga grönsaker. Skulle ljuga om jag sa att jag kände mig fräsch efter jobbet. Just nu glor jag på melodifestivalen och vilar mina ben och allt annat värkande. Puss!

Pizza

Trött och hungrig är jag. En pizza och en säng vore inte helt fel! Ska snart kila ner och ställa mig i en frys och plocka fram brödet som ska bakas imorgonbitti. Lockande? Nepp, iskallt är vad det är! Puss!

Fredag

Fredag idag då. Jag väntar på att klockan ska bli 4 för då blir det jobb till 10 och sen raka vägen hem till sängen för imorgon blir det jobb 7-17. Men först blir det pannkaka, mums! Puss!

Duktiga

Nu har jag och Amanda varit duktiga och tränat. Blää säger jag bara, kan någon komma på någon träningsform som jag tycker är roligt? Förutom handboll då alltså. Ikväll blir det big brother som vanligt, i like it! Puss!

Åt helvete

Nu står lasagnen i ugnen. Bra gick det inte, får väl hoppas att den smakar bra iaf... Puss

presentkort

har precis städat upp lite i mitt rum. hittade då ett presentkort som jag fick i födelsedagspresent. presentkortet kommer från www.presenrkorttorget.se, väldigt smart. jag fick ett presentkort på 700 kronor och då går man in på sidan och aktiverar presentkortet och man får själv välja vad man vill ha presentkort på. själv valde jag 200 kr på h&m och 500 på din sko. så kommer få presentkortet hemskickade om 3-4 dagar. om man har ett presentkort med lite mer pengar så kan man blandannat välja att dyka med delfinerna eller träffa vargarna på kolmården. ett riktigt smart presentkort om man inte vet vad man ska köpa tycker jag, tycker ni inte?

nu ska jag slappa i soffan sen ska jag laga lassagne, duktigt va? sen blir det lite spinning med amanda 18.20.
kan inte direkt påstå att jag längtar men.. man känner sig ju lite duktigt efteråt.

puss


Gratis

Det var proppat på bussen och jag skulle betala med kort, då lät busschaffören mig låta bli att betala. Glad tjej! Nu sitter jag på jobbet, bli 5 timmar i mejerikylen, Burr säger jag. Men är endå ganska skönt att stå där och plocka i min ensamhet. Puss!

Billys

Ska snart värma mig en Billys panpizza, usch inte alls sugen faktiskt. Men orkar man inte laga mat så.. Sen blir det iaf jobbb 16-21 inte speciellt sugen på det heller... Seg dag! Puss!

Why?

13 nya kommentarer inom en timme, vad hände där liksom? Trevligt! Strax dags för träning med Amanda, taggs tagga! Puss!

Finally!

Nu är jag riktigt mätt! Jag sitter och kollar på min tallrik och undrar hur jag tänkte när jag lagade mat. Hälften är kvar liksom, aka blir väl säkert hungrig igen om en halv timme. Har iaf bokat klipptid nu, så nu ryker allt slitet hår. Så man känner sig fräsch! Dock var den jag brukar klippa mig hos mamma ledig så blir att prova en ny frisör. Nu försöker jag ladda för spinningen ikväll! Puss!

RSS 2.0