förpärla

förpärlan är igång! nu dricker vi för att orka hela kvällen, Wiho! puss

nyårsafton

hann inte med att Blogg igår, så får väl berätta alltså intressant idag istället ;) först Blev det jobb 7-17. amanda, rebecka och marcus kom förbi på min lunchrast och handlade, så nu hoppas vi att vi har allt! sen på kvällen agerade jag taxi åt pappa, ann-sofie och deras vänner. skjutsade hem dem vid 3 men fick åka två gånger så klockan var 4 när jag hämtade pappa och ann-sofie som var sist. då svängde vi förbi mcdonalds, klockan halv 5 på natten.. var väl hemma 5 och var inte trött så kollade på film och somnade 6, haha! så idag gick jag upp 1 för att duscha och städa. nu väntar jag på att amanda och sara ska komma klockan 5 och rebecka vid 7 eftersom hon jobbar. sen blir det party hela natten! Wiho! puss

tjejmiddag

så var denna dag över då. gick upp vid halv 12 idag, gick ner på stan med marcus som skulle kolla på en skidjacka. sen blev det jobb 16-21. så var det slut på den här dagen.

igår var jag på ming med amanda, rebecka och sara. trevligt var det, speciellt när vi inte hinner träffas så ofta allihoppa nu för tiden. blev mycket prat om nyår och nu är väl det mesta bestämmt iaf, skönt.

imorgon skulle jag ha handlat med amanda och rebecka, men såklart ringde jobbet så nu jobbar jag 7-17 istället för 17-22. är ju faktiskt en skönare tid egentligen, men hade velat följa med och handla. får väl hoppas att amanda och rebecka kommer till coop och handlar av mig. kooooommmmm!!!

sen blir det att vara taxi åt far med fru. snälla jag!

nu ska jag ta bort mitt nagellack och fundera på vad jag ska ha för färg på nyår, hmm...

puss


Väldigt snygg bild med solen i ögonen och allt, haha!


massage

har kommite hem från jobbet och massagen nyss. först jobbade jag 7-15 sen blev det massage av dijana som håller på att utbilda sig till massör, skööönt säger jag bara. kommer nog sova gått i natt.

nu sitter jag och väntar på att amanda och sara ska komma hit, sen vid 7 taget ungefär ska vi hämta rebecka på hennes jobb för att sedan åka ner till stan och äta middag. mysigt! blir lite mer prat om nyår och så, gilla!

puss


iphone 4

visade pappa och ann-sofie klänningen både åt rätthåll och åt felhåll. de höll med om att den var snyggare åt fel håll (Y)
dock vll jag nog ha lite råd från några i min egen ålder också, hahah!

provade dessutom hela min nyårsouyfit. klänning, skor och smycken. satt perfa enlig mig, trångt enlig pappa som skulle knäppa och dra upp dragkedjan i ryggen, hhaha! men men, skyller på att han inte är tjej så han fattar ju inte det där med hur man vill att klänningar ska sitta. för den känns inte trång på och jag vill ju inte att den ska glida ner eftersom den itne har axelband.

har dessutom kickat runt på iphone 4 på tele2.se, är grymt sugen faktistk... annso har beställt en och jag kan knappt hålla fingrarna i styr. men ska vänta tills jag har fyllt iaf. man kan ju alltid hoppas på en storslagen present, även om jag inte direkt räknar med det men. hahha!

puss


julshopping

idag har jag varit på stan med annso. kom hem med en klänning, strumpbyxor och 3 par trosor.
dock måste jag pinsamt nog säga att jag köpte kläninngen fast jag provade den bakofram och tyckte den var snygg, hahah!
provade den precis åt rätt håll och tycker fortfarande att den var snyggare åt fel håll. är det okej att ha den bakofram då?(A)

vi var och hälsade på i hennes pappas nya lägenhet och hjälpte till att skruva ihop lite möbler och så, trevligt!
en mysig lite lägenhet måste jag säga.

nu har vi dessutom en eventuell plan till nyårsnatten utöver middagen då allstå, känns skönt måste jag säga!

imorgon blir det jobb 7-15, sen massage och efter det träffa mina 3 odlarbrudar, nice!

puss

nu är det jul igen

idag har vi firat jul igen. denna gång hemma hos mamma. fick mycket bra flytta hemifrån grejer, bland annat en vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. nu har jag nog det mesta jag behöver så att jag skulle kunna flytta hemifrån. nu väntar vi bara på en lägenhet! puss

puss

nu är det 6 dagar kvar till nyår och 10 dagar tills jag blir 20! Wiho! idag är första dagen av 3 dagars ledighet. dagen Har spenderar med julfirande hemma hos kjell och imorgon blir det att fira jul med mamma, kul! sen på måndag blir det mellandagsrea med Annso, shoppa shoppa shoppa! sen blir det 3 dagars jobb plus att jag, amanda, rebecka och marcus ska handla mat till nyårsafton medans sara jobbar. synd för henne, då får hon lita på våran smak gällande snacks ;) Annso, Amanda, rebecka och sara, ni är de bästa vännerna man kan ha! puss på er!

julafton

så var julafton över...

har inte haft någon julkänsla överhuvudtaget, inte ens idag.
blev först jobb 7-15, eller ja 15.15 var väl butiken tom på folk så vi alla kunde byta om.
sjukt mycket folk alltså.

sen blev det hem till farmor och farfar för middag och julklappar.
fick mycket bra och användbart. bland annat presentkort på ikea, det gillas!
jag och min kusin, elin, får ofta 3-4 paket som är identiska. i år blev det väl 8-10 stycken, hahah!
slutade till och med att min lillkusin läste upp namnet på det ett paket och sen tog han upp nästa exakt likadana paket och sa, ja det här är väl till elin antar jag. hahah! okej, kanske inte låter så skoj. men det var det om man var där!

har iaf agerat chafför till släkten ikväll så att alla andra kunde få dricka och ha det trevligt. snälla jag.

nu ska jag och marcus iaf krypa ner i sängen och kolla på film. imorgon blir det hem till kjell för lite mer jul och i övermorgon blir det hem till mamma för ännu mer jul.

hoppas eran julafton har varit lyckad, det har iaf min!

puss.

ps. nu är dte bara 11 dagar kvar till min tjugoårsdag. ds.


love actually

sitter och kollar på love actually som har blivit lite av en tradition såhär dagen före julafton.
har även hunnit med att klä granen hos pappa och jobbat 15-21. känner mig väldams trött men ska se klart filmen sen blir det att sova för att orka jobba 7-15 imorgon.

god jul, puss!

planera

var hemma hos rebecka igår och planera nyår. så nu är middagen planerad in i minsta detalj!
nu är bara frågan vart vi sak ta vägen efter, men det löser sig väl, hoppas vi.

idag ska jag träffa ida på stan och ta en lunch innan det är dags att jobba 16-21!

har dessutom vart lite duktig idag och städat mitt rum, hihi!
måste ju vaa fint när det är jul om 2 dagar!

puss

tjusigt

idag blev det jobb 7-16, grymt mycket att göra nu när det är jul. kylarn är proppade och ännu mer blir det imorgon!

har köpt gran med pappa idag, sen har jag klätt gran med mamma. riktigt tjusig blev den, finare i verkligenheten än på bilden.

just nu kolla jag på top modell, efter det blir det sängen för min del. för imorgon är det jobb 6-16 som gäller, gäsp!

puss


fullt upp!

sitter på kebabhuset och äter medans jag väntar på att Annso ska sluta. själv slutade jag klockan 3 och var helt bombis på att Annso slutade kvart över 4 men var visst kvart över 6, hehe. så blir en sväng på stan medans jag väntar. för övrigt så är jag väldigt upptagen den här veckan pga massa olika saker. imorgon jobbar jag 7-16 sen ska jag köpa gran med pappa och sen göra kola och klä granen hemma hos mamma. på tisdag jobbar jag 6-16 sen ska jag planera nyår med rebecka, sara, amanda och marcus. på onsdag ska jag äta lunch med ida på stan innan jag ska jobba 16-21. på torsdag ska jag göra knäck och klä granen hemma hos pappa innan jag ska jobb 15-21. sen är det julafton och då jobbar jag 7-15 sen blir det julfirande för hela slanten! ikväll ska jag förresten gosa med två ska kattungar och sen en hundvalp. marcus mamma och erkki Har skaffat hund idag. spännande! det är förresten mobilens fel att hela inlägget blir ihop tryckt. puss

hela dagen

idag blir det jobb 14-22, vilket betyder att det inte blir något roligt gjort alls idag. det är Iof om jag ska göra kola när jag kommer hem. måste dock gå och lägga mig skapligt eftersom jag börjar 10 imorgon. längtar till cirka 15.30 på julafton för då är jag ledig i 3 hela dagar, skönt! puss

facebook

sjukt irriterande att facebook inte vill Funka på min mobil. i somras funkade det utan problem. för någon vecka sedan kunde jag inte ens logga in, nu kan jag logga in men sedan så hänger det sig... puss

färdig

har kommit hem från stan. så nu är både jag och sara klara med våra julklappar, skönt!
hittade även en likadan bh och trosor som jag köpte här om dagen fast i en anna färg, hahha ^^

fick dock en lapp om ett erbjudande på h&m som gäller från imrogon till julafton och innebär att man fårn 20% rabatt på en vara. så nu måste jag försöka hinna med att komma ner på stan någon gång trots allt jobbande, men det ska vi nog lyckas pressa in!

puss


julklapp

sitter uppe i lunchrummet på jobbet! är hungrig, trött och fryser. öppnade precis min julklapp från Coop, sämst säger jag bara. förra året fick vi en kokbok i år fick vi 4 kuponger som ger gratis olivolja, vinäger, praliner och knäckebröd tror jag det var. lär ju verkligen uppskattas av en 16 åring.. puss

usch

usch, klockan är 2 och jag har ännu inte gjort något vettigt idag..
ska jobba om 1 timma och det har jag verkligen ingen lust att göra.
det känns ju bättre att jobba 7-13 än att jobba 15-21..
6 jävla timmar på en torsdagskväll, dessutom kommer det inte finnas några roliga människor att prata med eftersom jag antagligen är på färskvaror som vanligt på torsdagskvällar.

sen blir det hem och dusch sen kolla på film.
imorgon väntar en runda på stan tillsammans med sara. då ska jag köpa mina sista julklappar, skönt!

puss


Alvin och Samson

idag blev det som sagt jobb 8-18, färskvaror var det som stod på schemat.
full fart och massor att göra. hela kylen är fullproppad av julskinka, köttfärs och en massa annat.
det känns liksom som hur mycket vi än fyller på ute i butiken så är det fortfarande proppat i kylen på lagret.
men men, är väl så det ska vara nu när det är jul och så.
dagen gick iaf skapligt fort, när jag slutade så unnade jag mig en kebabrulle. mumma!

sen tog jag och marcus och for över till annso,kp, samson och alvin. samson och alvin är deras små kissekatter som de hämtade igår. as små och as gulliga! har busat med dem och det har resulterat i en massa små röda märken på benen från deras små klor. inte det smartaste att ha en busig kattunge i knät när man har leggins kasnke. men mysigt var det iaf!

imorgon är det sovmorgon som gäller, skönt! sen blir det jobb 15-21, mindre skönt!

puss


Alvin är den svart/vita och Samson den gula


massage

sitter ensam på jobbet och väntar på att klockan ska bli 6 så jag börjar jobba igen. har grymt ont i fötterna, lite fotmassage nu vore inte helt fel alltså! den elaka människan på jobbet kom upp i lunch rummet för en halv timme sen och så: Skit bra jobbat idag Ronja, kanon! sånt måste man ju också få höra ibland. själv tackade jag och tog inte åt mig ett dugg för hon tyckte säkert inte så utan hade väl blivit tillsagd att ge mig beröm eller något.. nu ska jag kämpa vidare med att försöka hålla mig vaken! puss

gäsp

snart är lunchen slut och det är dags för 2 timmars jobb till. sen tar jag 3 timmars rast och går till tuna park innan jag ska jobba igen 18-22. sen väntar sängen för att gå upp och jobba imorgon igen klockan 8, gäsp! puss

hollywood

kollar på svenska hollywood fruar, blir sjukt avis på alla som har en egen personlig tränare.
skulle vara såååå mycket mer motiverande!

satt precis och räknade ut att jag har en 50 timmars arbetsvecka, jisses. nästa vecka blir det 38 timmar var av en dag börjar jag 06.00, det är sjukt tidigt! men man får tänka på pengarna, längtar till onsdag när lönen kommer in på kontot!

fatta att det bara är 11 dagar kvar till julafton och 22 dagar kvar tills jag fyller 20, herregud vad tiden flyger förbi!

jag skulle vilja åka utomlands eller iaf åka någonstan och bara njuta, njuta av ledighet och trevligt sällskap.

puss



hit the wall

tror att jag håller på att gå in i väggen...
allt på grund av allt nytt jag har lärt mig och framför allt på grund av alla elaka människor som inte förstår hur det är att behöva känna sig dålig och ivägen pga att man inte vet hur man gör..

igrå kväll kände jag att jag verkligen inte ville gå till jobbet. sen blir det inte bättre av att folk skämtar bort de sakerna jag säger att jag har ångest över. seriöst, hur kul är det att gå till jobbet och behöva känna press att inte göra något fel för så vet man att man kommer få ännu mer jävla skit snack bakom ryggen på en.

dessutom är en av personerna i fråga den som det verkliga felet ligger hos. den är inte omtyckt av speciellt många av extra jobbarn och antagligen inte av så många av de ordinarie heller. folk är typ rädda för personen och den har fått tillsägelser men är ändå lika jävla dum ihuvudet..

nu för tiden hatar jag att jobba kväll, pga av en ända jävla sak. för att en vis person jobbar då..

är så glad att det finns såna människor som roffe som ser att folk faktiskt behöver få höra att de är duktiga och uppskattas. han gjorde min dag i torsdag enbart genom att säga att han tyckte att jag var duktig. roffe är bäst.

ge mig lite motivation och ork tack?

puss

beställningar

lönespecen kom idag, slet upp kuväret och möttes av en trevlig överraskning.
dock varade den inte så länge när jag kollade igenom den och det visade sig att de hade missat att betala mig 2 dagar jag jobbat och att jag hade fått betalt en dag när jag inte har jobbat. är dock inte förvånad medtanke på hur mycket krångel det har varit. men men, det ska lösas imorgon iaf!

idag har jag jobbat 7-16, jobbade istället för karin och skulle därför ha hand om beställningar och grejer. läskigt med tanke på att jag aldrgi hade gjort det förrut. men det gick bra iaf.

nu blickat vi framåt mot jobba alla dagar utom fredag fram till julafton!

veckan ser ut som följande:
måndag: jobb 7-16
tisadag: jobb 7-15 och jobb 18-22, där emellan ska jag eventuellt promenera till tuna park.
onsdag: jobb 8-18
torsdag: jobb 15-21
fredag: ledig, ringa försäkringskassan.
lördag: jobb 14-22
söndag: jobb 10-15 eventuellt ett pass till.

sen ska det väl även hinnas med lite annat smått och gott!

puss

-

trevligt kväll igår, var ett gäng hemma hos annso och kp där vi åt och förfestade. sen blev det harrys och efter det kebabhuset. en toppen kväll :)

idag har jag och marcus bakat pepparkakor och gjort ett pepparkakshus. huset blev asfult och därför spruntade jag asmycket glasyr på det så det blev ännu fulare, hahah!

nu ska jag städa mitt rum.

puss!


partaj

har precis målat naglarna och nu sitter jag och smuttar på en kopp te.
ska aldelens strax ta och börja göra mig i ordning inför kvällen. ska vara hemma hos annso och kp vid 6 ungefär för att lite senare äta middag tillsammans. sen blir det förpärla och sen utgång. sksa bli riktigt roligt. ikväll kör vi fullt ös, medvetslös! eller kasnke inte riktigt men nästan. sen ska jag nog vara nykter fram till nyår, så jag har något att se fram emot! visseligen hade jag endå inte hunnit med att partaj innan iaf pga av allt jobb och jul, hahah!

idag har jag iaf jobbat 7-15, var på charken. och när jag skulle gå och köpa mig en macka till frukosten lyckades jag bryta av mitt coop kort. tog inte ens i och dessutom gick den av på fel ledd? (om man kan kallla den andr rätt) alltså vågrätt istället för diagonalt. så nu har jag magnetremsan försig och kortsiffrorna för sig (Y) men har iaf beställt ett nytt, så är väl bar att vänta på det.

för övrigt blir jag sjukt irriterad över alla kunder som ska prata med en samtidigt som man har hand om en annan kund som försöker betala. snacka om att tro att hela världen kretsar kring en själv...

idol-final igår då, vad ska man säga..
var ju ganska säker på att jay skull vinna. hejade inte på någon av dem egentligen men minnah var faktiskt väldigt bra igår och vinnarlåten kändes verkligen mer som en minnah-låt än en jay-låt... men aja, grattis till honom!

nu ska jag iaf börja fixa mig för kvällen.

puss!


julshopping

har varit på stan med amanda idag. så nu är det bara någon julklapp till åt marcus kvar sen är jag helt klar.
känns väldigt skönt eftersom jag typ vet vad jag ska köpa, hihi!

nu sitter jag hemma hos marcus och väntar på mat, senare ska vi ta och knata över till annso och kp för idol-finalen.
vet dock inte vem jag hejar på? hm.. minnah eller jay? jadu, det är den stora frågan.. hade ju egentligen velat att olle vann, så just nu spelar det inte mig någon större roll vem som vinner.

puss


omtyckt

jobbet ringde precis..
Stefan: hej, det är stefan. vad gör du?
Jag: hej! jag skulle precis borsta tänderna.
S: jaha, jag trodde du skulle jobba idag?
J: jasså?
S: ja det står här på schemat att du skulle jobba 7-14
J: jasså? på mitt schema står det att jag är ledig.
S: jaha, konstigt. då måste patrik ha gjort fel då. anna-karin saknade dig eftersom du skulle sitta i kassan nu. konstigt att ingen saknade dig tidigare eftersom du skulle vara på färskvaror på morgonen och sen på kolonial.
J: ja det var ju konstigt..
S: aja, det är ju inte så mycket att göra åt. det är ju ingen ide att du kommer nu, vi får försöka lösa det ändå.
men du kan väl ta med ditt schema om du jobbar på måndag så vi kan kolla så det inte är något mer fel någonstans
J: javisst, det kan jag göra. blev lite orolig där ett tag att det var jag som hade gjort fel, hahah

jadu, man måste ju vara väldigt omtyckt på jobbet om ingen märker att man saknar förrens 4 timmar senare pga att man skulle sitta i kassan..
men ja, det är ju lite omväxlig från det vanliga, att jag kommer dit och inte står med. nu stod jag med men var inte där, ja man blir ju lite smått irriterad faktiskt..

men men.. idag ska jag iaf gå på stan med amanda. jag har en julklapp och en present kvar att hitta och hon har alla sina julklappar kvar om jag inte har fel? eftersom hon ska tillbaka till spanien på söndag så är det ju lite småbrådis. hehe.
hoppas på mycket shopping lycka idag!

sen ikväll blir det hem till annso och kp och kolla på idolfinalen, sen blir det bums i säng eftersom jag sak jobba 7-15 imorgon!


Mobilt

testar att Blogga på mobilen, intressant att se om det kommer Funka. idag har jag och marcus varit på tuna park och shoppat julklappar. kom hem med en hel del faktiskt. nu har jag bara typ 2 julklappar kvar så det känns jävligt bra faktiskt. sen ska jag på stan med amanda på fredag och hitta present till Annso för på lördag blir det till att fira henne :) snart ska jag åka till jobbet och jobba 16-22, skulle egentligen bara jobbat till 9, men jag är ju snäll och ställer upp. haha! puss

onödig

idag så stod man såklart inte med på schemat idag heller när jag kom till jobbet.
jag blir lika glad varenda jävla gång! känns som att det har hänt mig typ 1 gång varje vecka den senaste tiden medans det aldrig händer någon annan..
så då är man där och jobbar helt i onödan eftersom det var en annan som gjorde det jag egentligen skulle ha gjort.

nu är jag trött men har ingen lust att gå och lägga mig.
imorgon jobbar jag 7-15, usch, vill ha sovmorgon!
sen ska jag åka och köpa julklapp till marcus och sen ska vi ha en myskväll för det känner jag att jag verkligen behöver. för just nu är jag inte alls på humör.

puss


frulle

Vill börja med att säga Grattis till Annso som fyller 19 idag! och till min kusin Elin som fyller 22, grattis!
hoppas eran födelsedag blir perfekt!

själv sitter jag och äte "frukost" om nu ett glas oboy och en lussebulle räknas?
sen ska jag promenera ner till stan för att lämna tillbaka ett par skor och sen leta efter en present till annso och kanske hitta något fint till mig själv. hihi!

blev precis väldigt glad när jag kollade i min kalender och insåg att jag jobbade 16-19 idag inte 16-21, yippi!

puss


Frukost?


ekonomisk

blev lite ledsen idag när mamma berättade att det var massa kuponger i tidningen som innebar en massa extar priser, var av en innebar 50% rabatt på alla skor på monki. jag köpte ju mina skor för 600 där förra veckan.
men sen kom jag på den lysande idén att be min mamma köpa ett par när hon ändå skulle ner på stan och de fanns kvar i min storlek! så nu har jag två likadana skor och ska lämna tllbaka de ena paret imorgon, på så sätt sparade jag 300 spänn! smart va? I KNOW! hahah, snålt kanske vissa tycker, men jag kallar det smart och ekonomiskt ;)

puss!

lussebullar

väntar på att mina lussebullar ska jäsa så jag kan stoppa in dem i ugnen. hihi!
är inte så jätte förtjust i lussebullar men det är ger ju lite julstämmning, dock blev de inte så snygga.
mina är missbildade och mammas är snurrade åt fel håll.

när lussebullarna är klara ska jag ta och göra mig i ordning för att åka till annso och kp för att äta tårta.
annso fyller ju år imorgon men hennes släkt, jag och marcus kommer och äter tårta idag. mumma!

gick och la mig 11 igår kväll, herregud vad trött jag var. sen blev jag väckt halv 3 för att marcus hade gått till mig efter krogen så det var bara att släpa mig upp och släppa in honom, sen somnade jag om lika fort igen, hahah!

puss


snygging nere till vänster, visst? hahah!


workaholic

idag är det exakt en månad tills jag fyller 20, coolt va?

har förövrig fixat mig lite fler jobbtider, fast sen när jag tänkte efter kanske det inte var det smartaste att frivilligt jobba 7 dagar i rad innan jul dvs 18de, 19de, 20de, 21a, 22a, 23e och självaste julafton. kommer väl somna innan tomten kommer, hahha! men men. sen är jag ledig 3 dagar sen jobbar jag 3 dagar och sen är jag ledig 30de, 31a, 1a, 2a och 3e sen är det min födelsedag! sjukt var tiden går fort alltså.

men vad gör det? jag vill ha jul NU och nyåra NU! yiiiihaaa!

puss

lokomotivet

imorse hade jag ställt klockan på 07.00 och vaknar av mig själv 06.55, skönt?
ja lite kanske även om jag gärna hade sovit till 10 iaf. men sen var det bara att gå upp och jobba 8-19.
väl hemma blev det mat och dusch, nu har jag slagit mig ner i soffan med datorn i knät och har tv:n på i bakgrunden.

ikväll ska typ hela stan ut på lokomotivet, men inte jag inte. är ju inte helt kry och just nu är jag dessutom jätte trött så känns som ett smart val att stanna hemma.

imorgon ska jag baka lussebullar och sen hem till annso på tårta!

puss!


Olle

var inne på H&Ms hemsida och klickade in mig på deras rea. slutade med att jag beställde en transparant blus, en jeans skjorta och ett par trosor. hihi! väntar förövrig på mina leggins som jag beställde i slutet av sommaren och sen även en t-shirt till marcus. allt ska levereras vecka 51, håller tummarna för att allt är fint och sitter bra!

snart ska jag sätta mig i soffan och glor på idol med en påse godis och lite julmust,  jag håller tummarna för Olle!

väntar även på att blåsorna och huvudvärken ska gå över, tror iaf inte att jag har haft någon feber idag så det är vi glada för. men de där jävla blåserna tar död på mig alltså, försvinn för tusan!

fixade även klart min/mina presenter till annso idag, så ska väl slå in dem nu.
men sen är den stora frågan om hon ska få dem på söndag när jag och marcus ska dit och käka tårta med hennes släkt eller om hon ska få dem helgen efter när vi ska fira henne med partaj? mja.. svår fråga.. men marcus och jag har nog klurat ut en lösning faktiskt.

PUSS!



Heja heja heja!!


trevligt

är sjukt irriterd, blir förbannat på allt just nu..
allt på grund av en halv jobbig dag på jobbet.

igår var jag på stan med rebecka och sara, trevligt och sen var jag med annso också trevligt!
sen ringde såklart jobbet och eftersom jag inte är den som tackar nej ska jag nu jobba 8-19 imorgon. dvs 11 timmar, sjukt trött jag kommer vara imorgon kväll. så då bir det hemma kväll och lussebulls bakning för min del!

puss

sjuk ?

idag har jag jobbat 9-18, typ längsta dagen ever!
inte egentligen, men det kändes så. kan bero på att jag håller på att bli sjuk.
huvudvärk, halsen full med blåser och en aning feber, då är det inte så konstigt att dagen var seg som tusan!
fick en förfrågan om jag ville jobba imorgon kväll av en på jobbet, men tackade nej. dels för att jag är sjuk och dels för att jag sak träffa massa mysiga vänner imorgon :)

först ska jag träffa sara och rebecka på stan och sen när annso slutar vid 4 ska jag träffa henne, nice!

nu ska jag sätta mig i soffan och mys med marcus som också är lite krasslig. sen blir det grey´s klockan 9 och efter det vlir dte nog sängen ganska tidigt.

puss!


RSS 2.0