Tiden flyger förbi

Torsdag idag då, veckan bara flyger förbi. Jobbade 8-18 idag, segt som tusan. Känns så Mycket längre och senare än 7-17. Sen hem och äta och nu degar jag i soffan. Har börjat försöka äta bättre. Dag 2 idag och än går det bra även fast jag blev grymt sugen på pommes när Marcus åt det. Men det suget går väl över efter ett par dagar.

Många trevliga tillställningar på gång, veckorna kommer vara slut innan de ens har börjat. På lördag ska Rebecka firas, på onsdag är det företagsfest på tuna park och lördagen efter det är det studenten. Sen är det ännu mer grejer veckorna efter det också, härligt!

Puss


Onsdag

Ledig idag och började dagen med sovmorgon till 10. Sen mötte jag upp Amanda på stan för lite shopping. Vi var båda ute efter klänningar till bröllopen vi ska till. Inga klänningar hittades men jag fick iaf med mig två linnen och sen örhängen och nagellack till Patrik och Bellas bröllop.

Sen har jag varit och handlat mat och pillat med mina grejer som jag ska hänga på mina vänner på studenten.

Puss


Sliten tjej

Var som sagt en fullspäckad vecka förra veckan. Helgen blev lång och trött med roliga inslag. Först jobb på fredagen och sen en lyckad grillkväll hemma hos Cajsa. Sen var det jobb 7-17 på lördagen och jag var helt slutkörd. Skulle egentligen till Cajsa igen på lördagen men min trötthet vann och istället åkte jag till Sara och Jimmy och kollade på Eurovision med trevliga människor. Igår var det mors dag så efter jobbet så bjöds det på middag hemma hos mamma, gott!

Idag blev det jobb 7-16 och imorgon har jag äntligen sovmorgon! Börjar inte förrens kl 13!! Wiho!

Puss


En bra dag

Idag har varit en bra dag. Först jobb 7-16, tiden gick fort så det va ju skönt. Efter jobbet blev det att cykla hem för att fp besök av annso. Vi åt tacos och sedan tog vi en sväng till slagsta glass, riktigt Smarrigt! Efter glassen svängde vi förbi Coop och plantagen. Blev lite mat till mig och en grill till annso. Riktigt trevligt.

Puss!


Blodgivning

Igår bokades det en resa till Cypen den 17/8-24/8. Kommer bli jävligt skönt. Jag Amanda och Rebecka ska bo ihop och sen åker Jimmy och Sara också dit samtidigt.

Idag var det uppstigning kl 7 för att vara på blodgivningen kl 8. Allt gick bra som vanligt och jag var hemma vid 9 igen. Gick och la mig igen och sov til halv 11 då jag gick upp och åt lunch innan jag åkte till jobbet. Jobbade 12-20 så missade i stortsett alla soltimmar, suger ju lite.

Tröstar mig nu med lite jordgubbar framför grey's.

Puss


Shopping

Har jag berättat att Karin inte kunde ta min tid på studenten? Japp så va det och det sög hårt. Så frågade Patrik om jag kunde få ta semester den dagen. Var dock inte så hoppfull. Helt rätt för han kom tillbaka någon dag senare och sa att det inte verkar gå men att han skulle hålla ögonen öppna om det kom upp något. Så jag fortsatte att jaga människor själv men det gick ju inte så bra. Sen hamnade jag uppe på Anki och Susannes kontor av någon anledning och berättade om mitt "problem". Då kom de med förslaget att jag kunde fråga Simon om han kunde ta Anna n's tid om Anna kunde ta min. Lite smått komplicerat men Simon va på iaf. Anna var inte så sugen på min ide men efter mycket snälla ord och böner från min sida lyckades jag tillslut övertala henne så nu är jag ledig på studenten! Lycka på den!!! Så på studenten ska jag och Sara e cykla runt till alla skolor för att hälsa på våra jobbakompisar som tar studenten och på kvällen ska vi till My. Kommer blir toppen!!!

Idag skulle då vara min lediga dag men Patrik frågade om jag kunde jobba 7-12 idag. Ett sånt kortispass kan man väl ställa upp på tänkte jag. Men sen när man kom till jobbet idag möttes man av ett laget smockat med varor, trodde knappt Mina ögon! Ingen annan heller för den delen. Så det hela slutade med att jag jobbade till 14 istället. Sen efter jobbet åkte jag och Marcus en sväng till stan för lite shopping. Och nu har jag precis kommit ur duschen och väntar på besök från lite odlarflickor, trevligt!

Puss


Full fart

Så var denna vecka slut och nästa vecka är fullspäckad av grejer, mest jobb dock.

Måndag:jobb 6-16, sen middag för Mathilda som fyller 18.
Tisdag: shopping shopping shopping och på kvällen blir det besök av odlarna med flera för planering av en tripp i sommar.
Onsdag: blodgivningen på förmiddagen sen jobb 12-20
Torsdag: jobb 7-16 sen träffa annso
Fredag: jobb 7-13, grill med trevliga människor
Lördag: jobb 7-17, grill med trevliga människor
Söndag: jobb 9-17, sen däck i soffan av utmattning

Full fart som sagt! Veckan kommer nog gå apfort!

Puss


Ledigt eller inte ledigt?

Om jag har tur har jag lyckats byta bort min jobblördag på studenten. Frågade Karin om hon kunde ta den lördagen så kunde jag ta en av henne. Hon skulle bara kolla upp så hon inte skulle göra något den lördagen, jag håller tummarna!

Jobbade förövrigt 7-21 idag, mina fötter värker men tiden gick ganska snabbt iaf.

Nu myser jag med te och vindruvor framför big brother innan det är läggdags!

Puss


Pinsamt

Idag är jag glad för lönen kom idag, en riktigt bra, lycka på den. Imorse hade jag ångest för skulle till tandläkaren, plågade mig igenom besöket och min tand känns lite små skum men ville där ifrån fort som tusan så orkade inte bry mig. Nu funderar jag på om det var så jävla smart tänkt. Ja ja vi får se hut det blir. Idag mår jag dålig, har huvudvärk till tusen och mådde illa imorse. Försöker ladda inför jobb ikväll 15-20, vill bars vara hemma och dega...

De kom och fixa min diskmaskin idag, pinsamt nog så var det egentligen inget fel. Korgen hade hamnat lite cp, pinsamt är ordet..

Puss!


Fullspäckat

Igår kom Amanda över och hängde med mig och Marcus. Vi åkte en sväng till slagsta glass och sen degade vi för fullt, riktigt skönt!

Idag skulle jag jobba 6-15, men fick jobba över en tinne för att det var en som var sjuk. Men vad för det när man ändå är där?

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga min tand, ångest på den! Sen ska de komma och fixa diskmaskinen igen. Sen blir det jobb 15-20.

Onsdag blir det jobb 12-20, torsdag jobb 7-16 och fredag jobb 7-15 och antagligen utgång på kvällen. På lördag är det bakisdag plus film kväll. Söndag ska vi fora Mathilda som fyller 18 den 21. Fullspäckad vecka helt enkelt.

Provar en av ben&jerry's nya glassar, är dock inte imponerad faktiskt.

Puss


Möhippa

Hade en toppenkväll igår. Först jobbade jag till kl 16. Åkte hem och duscha, åt och fixade mig. Sen kom Sara och Isabelle vid halv 8 så började vi dricka lite smått. Sen kom My strax efter 8 och då började vi supandet på riktigt! Johanna som slutade jobbet kl 10 kom direkt efter och framemot 11 rörde vi oss mot stan. Dansade järnet och jag, My och Isabelle var sist att lämna brasseriet för att sedan röra oss mot donken. Jag stupade i säng vid kl 4 på morgonen.

Så efter att ha varit vaken i 22 timmar och gått och lagt mig vid 4 var det bara att ladda om för möhippa imorse. Mamma skulle komma och plocka upp mig vid 11. Så när jag gick upp på morgonen och kände mig riktigt bakis och skakade i hela kroppen var jag inte så jävla taggad. Men det blev en riktigt trevlig dag. Först fix hemma hos Patrik och Bella, Sen massage för Bella, sen 5-kamp i rinmansparken, hem till mamma för fix inför kvällen, bowling och sist middag på akropolis. Under dagen fick Bella även svara på frågor om Patrik som hon sedan vann priser för varje rätt svar. Sen lite andra små grejer.

Nu är jag helt död och toktrött så säger god natt och går och lägger mig.

Puss


Effektiv

Tänk va fort 2 lediga dagar går. Har iaf hunnit med en massa tråkiga saker som tvätta, städa, handla och ordnat här hemma. Sen har jag hunnit med lite skoj också, idag träffade jag annso en stund på dagen innan hon skulle jobba. Sen ikväll har jag varit på kalas för min kusin som fyller 9 idag.

Har även idag bokat ny tandläkartid och tid på carino spa för mons behandlingar jag fick i födelsedagspresent, ska bli riktigt sköönt!!

Puss


Äntligen ledig

Börjar äntligen få lite ordning här hemma. Allt har varit en ända stor röra idag. Tvättade mellan 11-15 så allt som inte blev torrt har Legat utspritt överallt i vardagsrummet. Sen har jag Fixat bland mina garderober och byrå så allt låg huller om buller i hallen. Plus all ren disk som ligger på diskbänekn nu när diskmaskinen är paj.

Imorgon ska jag träffa annso innan hennes jobb, sen hem och städa innan jag ska iväg på födelsedagsfika.

Puss


Slutkörd

Känner att jag verkligen behöver vara ledig. Imorgon är sista jobbdagen av 19 irad. Ska bli skönt att vara ledig onsdag och torsdag.

Idag har jag varit riktigt lättretlig och blivit förbannad för minsta lilla här hemma. Bland annat fick jag typ 500 vredes utbrott när jag skulle sätta upp en stång i min garderob så jag kan hänga mer kläder på galgar. Sen efter maten när jag hade proppat diskmaskinen full så kunde jag inte starta den för handtaget på luckan var paj så det gick inte att stängs den. Då svor jag som tusan och fick ett antal damp utbrott. Kort sagt så är jag nog ganska slutkörd. Så ledighet är inte helt fel.

Puss


Uttråkad

Är så sjukt uttråkad just nu. My och Cajsa bjöd med mig till royal ikväll men jag kände att jag verkligen inte orkade. Hade varit väldigt trevligt men är så trött och ska upp tidigt 2 dagar till och jag orkar inte vara ännu tröttare. Så jag åkte hem efter jobbet och sov i två timmar. Gick upp och duscha, åt och bu sitter jag här i soffan och är uttråkad till Max...

Gick iaf bra att jobba, trött som sagt och ju längre dagen gick desto mer irriterad blev jag på smågrejer. Sen kommer ett pucko och klagar på mig över något som inte är mitt fel, då blev jag bara ännu mer sur. Tur att jag slutade kort efteråt.

Imorgon är det jobb 8-12. Dubbelt betalt, inte fel.

Puss


Snäll är man

... Och så försvann den Sovmorgonen. My ringde kl 22 och sa att hon tänkte dra ut iaf och undrade om vi kunde byta jobbpass. Snäll som man är ställer man upp. Så blir jobb 7-15 istället.

Så nu är det natti natti. Kollade förresten på bb nyss. Vilka idioter det finns, blir ju fan irriterad på riktigt..

Puss


sugen

de senaste dagarna med toppen väder har gjort att jag känner ett behov av en balkong så man kan få sitta och njuta. men nu har jag ju inte det och jag har ingen lust att gå ut och lägga mig på gräset vid tuna vallen så det suger ju. förovrigt älskar jag vädret som varit. inte det som varit idag då men de andra dagarna.

gud vad jag har längtat efter morgondagens sovmorgon! då kan man ju undra hur det kom sig att jag lyckades gå med på att jobb 8-19 imorgon istället för 15-19. jo jag har helt enkelt jvligt svårt att säga nej. anledningen var att varirna som skulle komma idag skulle komma imorgon istället. allt har blivit förskjutet och bla bla bla pga allt krångel i början av veckan. så pga det så bad stefan mig jobba imrogon på morgonen. men sen kom varorna idag iaf. så stefan kommer och frågar om jag jätte gärna vill jobba imorgon. men vem vill jobba om man inte behövs? inte jag iaf. så jag får min efterlängtade sovmorgon iaf och företaget sparar lite pengar. alla blir nöjda och glada.

kvällens planer var att träffa my och ta ett glas på grappa eller liknande. men eftersom hon jobbar ikväll och vi båda skulle ha börjat tidigt imorgon så stäldes planerna in. istället sitter jag här ensam och kollar på massa bostadsrätter med balkong, man blir ju lite sugen alltså... men nää, får hålla fingrarna i styr.

kvällens planer blir häng i soffan med mig själv, popcorn, läsk och big brother. låter toppen!

puss


Tomt

Fy fan va trött jag är. 14 h jobb igår har verkligen resulterat i extrem trötthet. Att jag dessutom var där i stortsett i onödan på morgonen gör ju inte saken bättre. Varorna kom inte igår heller... Inte idag heller, de ska förhoppningsvis komma imorgon. Detta betyder att vi knppt fått några färskvaror sen i lördags. Ganska tomt i butiken alltså.

Idag gick tiden på jobbet hyfsat fort och jag höll på att svettas ihjäl när jag kom ut från jobbet i min skinjacka. Härligt väder! Suger dock att det ska regna i helgen och bli 2 grader på fredag. Bläää!

Puss


RSS 2.0